IndyVille

Vuoden 2007 uutiset

Sivu 3/5

LucasArts julkaisee Indy Lego -pelin

LucasArts ja TT Games -pelitalo yhdistävät voimansa ja tuovat Indiana Jonesin pelaajien ulottuville Lego-palikoiden muodossa. Peli on työnimeltään LEGO® Indiana Jones®: The Videogame, ja se kattaa kaikki kolme alkuperäistä elokuvaa. Pelin tekee sama tiimi joka julkaisi jo kaksi hittilegopeliä jotka perustuivat kuuteen Tähtien sota -elokuvaan. Pelillä on jo oma nettisivunsa sekä traileri ja sen arvioitu julkaisuajankohta on ensi kesänä.

Lego-pelin virallinen sivusto

Päivitys klo 21:25: IndyVillessä on nyt oma pelille omistettu sivu

Videopätkä Indy 4:n kuvauksista

Virallinen sivusto on julkaissut uuden videopätkän Indy 4:n kuvauksista. Videolla näytetään kuvamateriaalia New Havenin sekä Havaijin kuvauksista, ja sillä vahvistetaan virallisesti todeksi huhut siitä että Indyn työpaikkana toimisi taas kahden ensimmäisen elokuvan Marshall College ja että Shia LaBeouf on nahkatakissa prätkän selässä kruisaileva ns. greaser.

Katso videopätkä New Havenin ja Havaijin kuvauksista

Indy 4:n ohjaajan ja näyttelijöiden tervehdysvideo, Karen Allen mukana

San Diego Comic-Conissa pidettiin eilen tiedotustilaisuus Indy 4:stä, jossa näytettiin satelliitin kautta suora lähetys kuvauspaikalta. Videolla esiintyvät Steven Spielberg, Harrison Ford, Ray Winstone, Shia LaBeouf sekä yllätysvieraana Indy-elokuviin palaava Karen Allen, joka esitti Marion Ravenwoodia Kadonneen aarteen metsästäjissä

Katso video YouTubessa

Päivitys 28.7. klo 10:40: Sama video on nyt myös parempilaatuisena virallisilla sivuilla.

Dark Horse julkaisee uusia Indy-sarjakuvia

Dark Horse Comics, joka julkaisi Indiana Jones -sarjakuvia 1990-luvulla, on saanut oikeudet kaikkiin Indy-sarjiksiin ja aikoo julkaista ensi vuonna lukuisia uusia Indy-nimikkeitä, muun muassa:

  • Kaikki edelliset Dark Horsen Indy-sarjakuvat kahdessa kokoelmassa (helmikuu 2008)
  • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvät Valittujen Palojen kokoiset sarjisalbumit, joista aivan uusi sarja nimeltä Indiana Jones Adventures soveltuu niin lapsille kuin aikuisillekin, sekä kokoelmat aiemmin ilmestyneistä Dark Horsen Indiana Jones Junior – ja Marvelin Indiana Jones -sarjakuvista (alkaen huhtikuu 2008)
  • Sarjakuvaversio Indiana Jones 4:stä (toukokuu 2008)
  • Täysin uusi sarja Indiana Jones -sarjakuvia aikaisempien DH:n sarjakuvien hengessä

Lue Dark Horsen lehdistötiedote

Uusi AP:n artikkeli Indy 4:stä

The Associated Press (AP) -uutistoimisto on julkaissut ensimmäisen artikkelin Indiana Jones 4:stä sitten vuodenvaihteen. Artikkelin voi löytää sadoilta uutissivuilta ja sen mukaan Hilon kaupungissa Havaijin pääsaarella parhaillaan kuvattavat osuudet vastaavat noin viidennestä elokuvasta. Lisäksi saari esittää Etelä-Amerikkalaista sademetsää kuten Kauain saari Kadonneen aarteen metsästäjissä ja siellä kuvattavat osuudet ovat elokuvan toiminnallisimpia. Noin puolet elokuvasta kuvataan studioilla Los Angelesissa ja loput 30% Demingissä New Mexicossa, New Havenissa Connecticutissa sekä muissa vielä tulossa olevissa kuvauspaikoissa.

Päivitys klo 23:45: The Honolulu Advertiser on myös julkaissut kuvalla ryyditetyn artikkelin elokuvan tuottajien tiedotustilaisuudesta, ja lehden mukaan Havaijin kohtauksia varten mukana on noin 400 henkilöä joista 125 on paikallisia ja noin kolmisenkymmentä stunt-miehiä. Ford tekee kuitenkin useimmat stunttinsa yhä itse. Kuulemma tiimi on saanut paljon apua Lost-TV-sarjan kuvausryhmältä sillä sarjan kuvaukset ovat parhaillaan tauolla. Lisäksi Havaijin viidakkokohtaukset kuvataan enimmäkseen yksityisalueilla, tuottajien mukaan kuvausryhmällä oli vaikeuksia löytää tarpeeksi vanhaa sademetsää.

Indy 4:n kuvaukset Havaijilla käynnistyvät tänään

Indiana Jones 4:n kuvausryhmä on jo kuvannut Demingissä (New Mexico), New Havenissa (Connecticut) ja Essexin höyryjunalla New Havenissa. Huhujen mukaan New Havenin kohtaukset sijoittuisivat kuvitteelliseen Bedfordin kaupunkiin. Tänään kuvausryhmä jatkaa matkaansa halki Yhdysvaltojen ja aloittaa kuvaukset Havaijin osavaltiossa. Ryhmä siirtynee ulkomaille loppukesästä tai syksyn alussa.

Lähde: TheRaider.net

New Havenin kuvaukset alkavat

Indiana Jones 4:n kuvaukset New Havenissa, Connecticutissa alkavat tänään 28. kesäkuuta. New Havenissa on pidetty tiistaina kansanjuhla kuvausten ansiosta ja netti on pullollaan fanien ottamia kuvia kaupungista, osa niistä löytyy osoitteesta http://indianajones.moviechronicles.com/2007-06/pictures-from-new-haven-set/. Lisäksi The New York Observer on julkaissut artikkelin kuvauksista jossa he haastattelevat elokuvaan palkattuja avustajia. Erään avustajan mukaan kohtaus lähtee liikkeelle kun Indy pitää tuntia ja kuule pihalta kommunisminvastaisen mielenosoituksen huutoja. Hän menee pihalle selvittämään asiaa ja huomaa erään vanhan kilpailijansa edellisistä elokuvista. Vastustaja lähtee jahtiin autoilla ja Indy karkaa paikalta moottoripyörällä.

Lue NY Observerin artikkeli

Videopätkä Indy 4:n kuvauksista

Virallinen sivusto on julkaissut videopätkän ensimmäisen päivän kuvauksista. Videolla Steven Spielberg kilistelee laseja kuvausryhmän ja George Lucasin kanssa sekä ohjaa jonkinlaista kohtausta, jossa esiintyy vanhoja USA:n armeijan autoja sekä siviilikaaroja. Vaikuttaa siltä että video on kuvattu Demingissä, New Mexicossa ja huhut jonkinlaisesta sotilastukikohdasta pitävät paikkansa. Videolla ei näy yhtäkään tunnettua näyttelijää.

Katso video kuvausten ensimmäisestä päivästä

Indy 4:n kuvauspaikkahuhuja

Viime aikoina on huhuttu, että Indiana Jones 4:ää kuvattaisiin Demingissä, New Mexicossa. Toisten huhujen mukaan se esittäisi Area 51:tä ja Shia LaBeouf olisi prätkälla kruisaileva rasvamikko, toisten mukaan Demingiin lavastettaisiin toisen maailmansodan aikainen marokkolainen USA:n ilmavoimien tukikohta. Harrison Ford Webin julkaisemien kuvien perusteella voi päätellä, että Demingin kuvaushuhuissa voi olla jotain perää, mutta sivuston mielestä ympäristö ei viittaa huhuttuun sijaintiin ja ajankohtaan.

Katso Harrison Ford Webin julkaisemat kuvat

Hawaii Tribune Heraldin mukaan Lucasfilm on perustanut tukikohdan Havaijin pääsaarelle ja aikoo kuvata Hamakua-rannalla saaren pohjoispuolella kolmen viikon ajan elokuussa. Havaijillahan kuvattiin Kadonneen aarteen metsästäjien alkukohtaus ja sitä on pitkään huhuttu yhdeksi Indy 4:n kuvauspaikoista. Lehden artikkelissa puhutaan myös Demingin kuvauspaikasta ja yrityksistä pitää projekti matalalla profiililla Internetin aikakaudella jolloin tieto liikkuu salamannopeasti eri puolille maailmaa.

Lue Hawaii Tribune Heraldin artikkeli

LEGO julkaisee Indiana Jones -palikoita

Cool Toy Review on julkaissut LEGO-yhtiön virallisen lehdistötiedotteen sivuillaan. Tiedotteen mukaan LEGO on solminut Lucasfilmin kanssa sopimuksen jonka mukaan se valmistaa kahdeksan Indy-elokuviin perustuvaa pakettia. Kolme palikkapakettia kantaa Kadonneen aarteen metsästäjien nimeä, yksi Indiana Jones ja Viimeisen ristiretken ja loput neljä ilmeisesti Indiana Jones 4:n logoa. Ensimmäiset neljä leffalelua julkaistaan tammikuussa 2008 ja loput toukokuussa 2008 juuri ennen Indy 4:n ensi-iltaa. Alkuperäiseen trilogiaan perustuvien lelujen teemat ovat:

Temple Escape
Indy ryöstää kultaisen hedelmällisyyspatsaan väistellen hämähäkkejä, myrkkynuolia ja pyörivää lohkaretta.
Race for the Stolen Treasure
Paketissa on kaksi aavikkoajoneuvoa joilla voi leikkiä Kadonneen aarteen metsästäjien kuorma-autokohtauksen uudelleen.
Indiana Jones and the Lost Tomb
Sielujen kaivo -kohtaus Kadonneen aarteen metsästäjistä ryyditettynä Marionilla ja tuhansilla käärmeillä.
Motorcycle Chase
Takaa-ajo moottoripyörillä Indiana Jones ja Viimeisestä ristiretkestä.

Lue Cool Toy Reviewin lehdistötiedote

Adventurebilt tekee hatut Indiana Jones 4:ään

Adventurebilt Hat Co., Indyfanien perustama hattukauppa joka valmistaa parhaita mahdollisia Indiana Jones –lierihattuja, on saanut aikaan sopimuksen Lucasfilmin kanssa. Adventurebilt toimittaa Indiana Jones 4:ää varten 36 hattua, hatun muotoilu on erilainen kuin aiemmissa elokuvissa mutta hattutukin muoto vastaa Kadonneen aarteen metsästäjien hattua. Adventurebiltin huopahattujen hinnat nousevat ensi kuussa 450 dollariin nykyisestä 250 dollarista, sillä kysyntä räjähtäisi muuten käsiin.

Lähde: Club Obi-Wan