IndyVille

Vuoden 2007 uutiset

Sivu 2/5

Indy 4:n tuotantoryhmän koneita ja valokuvia varastettiin

Los Angeles Times (ja uutistoimisto Reutersin uutisen myötä kaikki maailman viestimet) kertoo, että neljännen Indiana Jones -elokuvan tuotantoryhmän tietokoneita ja valokuvia on varastettu ja viranomaiset tutkivat asiaa. IESB.netin saamien tietojen mukaan tiedot varastettiin Steven Spielbergin toimistosta Universalin studioilta ja se koostui yli 2000 valokuvasta ja useista papereista joista käy ilmi muun muassa elokuvan tarkka budjetti ja mahdollisesti myös sen käsikirjoitus. Sivuston mukaan varas kaupitteli saalistaan 2000 taalalla eri viihdesivustoille, mutta hänet saatiin kiinni eilen iltapäivällä.

Lue Los Angeles Timesin uutinen
Lue IESB.netin uutinen

Del Rey Books julkaisee Indy-kirjoja

StarWars.com on julkaissut artikkelin, joka paljastaa että uuden Indy-leffan kirjaversion kirjoittaa seikkailukirjailija James Rollins ja sen julkaisijana toimii aikaisemmat Indy-kirjat julkaisseen Ballantine Booksin aliyhtiö Del Rey Books. Del Rey Books julkaisee myös elokuvien teosta kertovan The Complete Making of Indiana Jonesin, lisäksi artikkelissa on kyseisen kirjan alustava kansi.

Lue StarWars.comin kirja-artikkeli

Parempia kuvia Lego-paketeista

Race for the Stolen Treasure -pakettiBrickshelf on julkaissut uusia kuvia Legon ensi vuonna ilmestyvistä palikoista. Kuvat ovat samoista pakettiprototyypeistä kuin ne, joista Cool Toy Reviewin sivustolla julkaistiin heikkolaatuiset versiot pari viikkoa sitten. Tällä kertaa kuvat ovat kuitenkin otettu pakettien sivusta jotta näemme niiden kyljet, lisäksi ne ovat huomattavasti parempilaatuisia kuin Cool Toy Reviewin suttuiset yksilöt.

Katso Brickshelfin kuvat

Uusia Indy-kirjoja BookPlussassa

BookPlus, suomalainen nettikirjakauppa, on lisännyt valikoimiinsa ensi vuonna tulevat Indiana Jones -kirjat. Ensimmäisenä ilmestyy aiempien elokuvien kirjaversioista koottu The Adventures of Indiana Jones 28.2.2008 (20e), seuraavaksi salaperäinen Lost Journal of Indiana Jones 6.5.2008 (30,10e) ja viimeisinä joskus toukokuussa 2008 leffojen teosta kertova The Complete Making of Indiana Jones (47,30e) sekä Kingdom of the Crystal Skullin kirjaversio, työnimeltään Indiana Jones IV Movie Tie-In (33,70e).

Kirjakokoelmafirma tekee kirjoja Indy 4:ään

The New Yorker on julkaissut artikkelin Strand Bookstore -kirjakaupan aloittamasta Books By The Foot -palvelusta, vapaasti suomennettuna ”kirjoja hyllymetreittäin”, jolta voi ostaa hyllymetreittäin tiettyyn aihealueeseen liittyviä tai tietyn näköisiä kirjoja. Palvelun uusin asiakas on Kingdom of the Crystal Skullin tuotantoryhmä, joka tilasi kirjakaupalta muun muassa paleontologiaan, meribiologiaan ja Kolumbusta edeltävän ajan yhteiskuntiin liittyviä kirjoja, joiden kannet olivat hillittyjä ja jotka oli painettu ennen vuotta 1957. Ei tiedetä vielä mihin kirjat tulevat, mahdollisesti Indyn oman kodin hyllyyn tai yliopiston kirjastoon.

Lue The New Yorkerin kirja-artikkeli

IndyVillen hakemistorakenne uusittu

IndyVillen hakemistorakenne on uudistettu. Edelliset alueet Elokuvat, Pelit, Sekalaista Indykamaa sekä IndyVille on järjestelty uudelleen alueisiin Elokuvat, Muut seikkailut, Oheistuotteet sekä IndyVille. Entiset alueet Perustiedot Indiana Jonesista sekä Aarteet yhdistetään myöhemmin, lisäksi on tulossa Oheistuotteiden alle osio nimeltä Muut tuotteet, jossa kerrotaan erilaisista leluista sekä mm. tulevista lego-palikoista.

Etusivun ingressi on myös vaihdettu promoboksiksi jossa mainostetaan tulossa olevia Indiana Jones -tuotteita sekä uusi uutiskategoria nimeltä Oheistuotteet ja DVD:t lisätty.

Kuvia uusien Indy-lelujen paketeista

Indiana Jones -lelupakkausCool Toy Review on julkaissut ensimmäiset kuvat tulevien Indy-lelujen paketeista. Mukana olevien pakkausten kuvaukset ovat seuraavat:

Blister Packaging Design
Suunniteltu nukeille ja muille vastaaville tuotteille, mukana koukku hyllyttämistä varten
Window Box Packaging Design
Peruslaatikko kulkuneuvoille, roolipeleille ja muille vastaaville tuotteille
Hanging Tag Packaging Design
Lappunen joka kiinnitetään esim. pehmoleluja tai irtosälää sisältävien muovipussien yläreunaan
Header Card Packaging Design
Kuten Hanging Tag Packaging Design, mutta varustettuna hyllytyskoukulla

Lue Cool Toy Reviewin pakkausartikkeli

Mahdollinen uusi näyttelijä nelosleffaan, myös mahdollisia juonipaljastuksia

The Edmond Sun -paikallislehti kertoo, että paikkakunnan oma poika Tyler Nelson esittäisi Kingdom of the Crystal Skullissa venäläistä tanssijaa. Nelsonin tietojen mukaan kohtaus jossa hän esiintyy menee suunnilleen näin:

Indy ja neukut etsivät kilpaa kristallista krusifiksikalloa Etelä-Amerikan viidakoista, ja puna-armeija kiristää Indyä auttamaan kallon löytämisessä uhkaamalla tappaa Marion Ravenwoodin. Kallon löydyttyä venäläiset juhlivat voittoa villillä tanssilla viidakossa samalla kun Indyä kuulustellaan eräässä teltassa.

Lue Edmond Sunin haastattelu

Päivitys klo 17:45: Edmond Sunin sivulle on jostain syystä pääsy kielletty, lue sama uutinen The Raven -keskustelualueella

Indiana Jones 4:n virallinen nimi on Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Virallinen sivusto on julkaissut lehdistötiedotteen, jonka mukaan Shia LaBeouf paljasti eilen että uuden Indiana Jones -elokuvan nimi on Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. StarWars.comin mukaan LaBeouf paljasti tiedon tämän vuoden MTV Video Music Awardsissa. Sivustolla on myös mahdollisuus tilata leffaa promoava T-paita.

Lue StarWars.comin tiedote

Virallinen Indiana Jones Junior -DVD-boksin lehdistötiedote

Lucasfilm Ltd., CBS Home Entertainment ja Paramount Home Entertainment ovat julkaisseet ensimmäisen virallisen tiedotteen Indiana Jones Junior -boksista, jonka nimi kylläkin englanniksi on The Adventures of Young Indiana Jones, minkä vuoksi IndyVille viittaa boksiin jatkossa Nuori Indiana Jones Seikkailee -boksina. Ensimmäisessä boksissa tulee olemaan 12 levyä toisin kuin aikaisemmin kerroimme, näistä seitsemän sisältää leikellyn TV-sarjan jakson ja viisi on bonuslevyjä. Koko kolmen boksin kokoelmassa on 22 jaksoa ja 94 dokumenttia, yhdessä editoidussa Nuori Indiana Jones Seikkailee -jaksossa on useimmiten kaksi alkuperäisen Indiana Jones Junior -TV-sarjan jaksoa yhdistettynä. Toinen boksi ilmestyy 18.12.2007, joka on muuten Kadonneen aarteen metsästäjien Suomen ensi-illan 26-vuotispäivä, ja kolmas löytyy hyllyiltä ensi keväänä. Ensimmäisen boksin hinta liikkunee hieman alle 100 euron kieppeillä.

Lue StarWars.comin Nuori Indy DVD:llä -lehdistötiedote