Lego Indiana Jones: The Original Adventures

  • Kehittäjä/julkaisija: LucasArts ja Traveller’s Tales
  • Vuosi: 2008
  • Alustat: PC, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS, PSP ja Macintosh
  • Muualla IndyVillessä: Vinkkejä, lataa demo

Lego Indiana Jones: The Original Adventures on LucasArtsin ensimmäinen Lego Indy -peli, joka kehitettiin Lego Star Warsin luoneen Traveller’s Talesin (TT Games) kanssa. Se julkaistiin Suomessa 6.6.2008. Peli esiteltiin julkisuudessa pian Legon Indiana Jones -palikoiden jälkeen, ja pelin hahmot ja tapahtumapaikat muistuttavatkin fyysisiä vastineitaan. Peli kattaa kaikki kolme alkuperäistä elokuvaa, Kadonneen aarteen metsästäjät, Indiana Jones ja Tuomion temppeli sekä Indiana Jones ja Viimeinen ristiretki, kuten peli Indiana Jones’ Greatest Adventures. Pelin maasto on sekoitus 3D-grafiikkaa ja Lego-palikoita ja natsit eivät ole natseja vaan geneerisiä eurooppalaisia pahiksia.

Pelissä on kolme osaa, yksi jokaisesta elokuvasta. Jokainen osa jakaantuu kuuteen eri alueeseen, joten alueita on yhteensä 18. Lisäksi pelaaja voi tutkia Indyn kotiyliopistoa Barnett Collegea, jonne matkoilla kerääntyneet aarteet lähetetään. Pelissä on yli 60 sivuhahmoa, joilla kaikilla on jotain erikoiskykyjä. Satipo ja Sallah pystyvät kaivamaan maata, Jock pystyy korjaamaan moottoreita, naiset pystyvät hyppimään korkealle, lyhyet ihmiset voivat ryömiä ahtaista paikoista ja niin edelleen. Pelaaja voi myös yhdistellä eri hahmojen osia luodakseen täysin uusia Lego-ukkeleita joilla pelata.

Voit ostaa pelin GOG.comista tai Steamista.

Traileri

Laitteistovaatimukset

Suoritin: Intel P3 1,0 GHz tai AMD Athlon XP
Keskusmuistia: 256 Mt, 512 Mt Windows Vista -käyttöjärjestelmällä
Näytönohjain: 128 Mt Shader Model 2.0 -tuella
Kiintolevytilaa: 4 Gt tai enemmän
Äänikortti: DirectX-yhteensopiva
Ohjaaminen: Näppäimistö ja hiiri, tukee gamepadia
CDROM -asema: DVD-ROM
DirectX: 9.0c tai uudempi
Käyttöjärjestelmä: Windows XP SP2 tai Windows Vista
Ikärajasuositus: 7+

Kuvia pelistä

LucasArts omistaa kaikki oikeudet kuvakaappauksiin. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9 Kuva 10 Kuva 11 Kuva 12 Kuva 13 Kuva 14 Kuva 15 Kuva 16 Kuva 17 Kuva 18

Aiheesta muualla

IndyVille