IndyVille

Kirjoittajan VP uutiset

Sivu 17/19

Hyvää uutta vuotta!

Nyt on uusi vuosi alkanut IndyVillessä. Indiana Jones 4:sen huhut kasvavat, uutta sisältöä tulee ym ym. Muista käydä vieläkin!

Indiana Jones DVD-pahviständi

Indiana Jones DVD-pahviständiSain juuri eilen itselleni luonnollista kokoa olevan Indiana Jones DVD-pahviständin. Indy seisoo siinä samassa asennossa kuin yhdessä Tuomion temppelin julisteen kuvassa, ja siinä lukee ”Indiana Jones 4 DVD KOKOELMA” sekä kyljessä on kaikkien levyjen kuvat ja tekstit

 • digitaalisesti uudelleen masteroitu
 • elokuvat restauroitu kuva kuvalta
 • täydellinen 5.1. Surround Sound
 • bonuslevyllä yli 3 tuntia arkiston aarteita ja dokumentteja

Että tämmöisen sain. Se on ollut helsinkiläisen kauppakeskus Forumin Free Record Shopissa. Ständi on noin 180 senttiä korkea.

Tätä juhlistaakseni on IndyVilleä hieman päivitetty. Elokuvien julisteet ovat uusiutuneet, Indiana Jones 4:sen sivulla on nyt lisää tietoa, infosivulla on lisää tietoa ym.

Indiana Jones 4:sen kuvauspaikkojen etsintää

JP4HQ lähetti ComingSoon!:ille viestin, jossa kerrottiin, että Indiana Jones 4:sta kuvattaneen Havaijilla ensi kesänä noin 8 viikkoa. ComingSoon! otti asiasta selvää, ja tiedon mukaan Indy 4:sen tekijät olivat etsimässä kuvauspaikkoja Havaijilla noin kaksi-kolme viikkoa sitten.
Mielenkiintoista tietoa, mutta muistakaa, että koko kuvaus on pelkkä huhu. Leffaa ei välttämättä kuvata Havaijilla.

ComingSoon!:in uutinen

Lähde: ComingSoon!

Frank Marshall puhui Indiana Jones 4:sesta

UGO puhui Indiana Jones 4:sen tuottajan, Frank Marshallin kanssa, kun hän oli Moskovassa tekemässä jatko-osaa elokuvalle The Bourne Identity. Haastattelu on mielenkiintoinen, mutta Frank kertoi myös, että Indy 4 tulee olemaan kokonaan samantyylinen kuin kolme ensimmäistä osaa. He eivät aio modernisoida mitään tai muuta sellaista. He vain käyttävät sitä mikä toimii. Elokuva sijoittunee 50-luvulle.

Lue artikkeli

Lähde: TheRaider.net

DVD-sivu valmis

Noniin, DVD:t tulivat vihdoin, ja nyt lyön kaksi kärpästä yhdellä iskulla: DVD-sivu ja kuvasivu yhtä aikaa! DVD-sivulla on nyt kaikki bonusmateriaali pituuksineen sekä kaikkea muuta infoa levyistä. Lisäksi sivun alareunassa on Emperor’s Tombin ja Infernal Machinen sivuilta tuttu kuvanselaussysteemi. Mukana on 45 kuvaa kaikista kolmesta elokuvasta.
Mene heti lukemaan info, katsomaan kuvat ja muista vielä äänestää kysymyksessämme, jos et ole vielä ehtinyt/muistanut.

Uusi kysymys!

IndyVilleen on tullut uusi kysymys. Edellisellä kerralla kysyimme, Mikä on lempitapahtumapaikkasi Viimeisessä ristiretkessä? Tulosten mukaan Graal-temppeli on suosituin 17 äänellä ja 33% äänistä. Toisena tuli Venetsia, 10 ääntä ja 20% sekä Zeppeliini, 7 ääntä ja 14%.

Tällä kertaa kysymme, Mitä haluaisit lisätä IndyVilleen? Muistakaa vastata!

DVD:t kaupoissa

Indiana Jones -DVD-kokoelma tuli eilen kauppoihin Suomessa. Itse odotan vieläkin omaa kokoelmaani, sillä ensin tilaamassani oli kaksi samaa levyä eikä yhtäkään bonus-levyä. IndyVillen DVD-sivu on tulossa.

Indiana Jones -trilogia alkaa!

Huomenna alkaa Indiana Jones -elokuvien sarja Nelosella. Ensimmäisenä tulee huomenna perjantaina 10.10. Kadonneen aarteen metsästäjät kello 21.00. Tasan viikko sen jälkeen tulee Tuomion temppeli, ja viimeisenä 24.10. Viimeinen ristiretki. Lisäksi ne, jotka ostivat eilen Ilta-Sanomat, saattoivat huomata kokosivun jutun Indystä TV-liitteessä. Sivu on 7 ja otsikko on ”Indiana Jones metsästää jälleen”.

Indiana Jones.com on uudistunut

Vaivauduin taas vaihteeksi päivittämään sivujani. Huomasin tänään, että virallinen Indy-sivusto Indiana Jones.com on uudistunut. Sivujen ulkoasu ja sisältö ovat uusiutuneet. Ikävä kyllä suurin osa sisällöstä ei ole vielä saatavilla, mutta jo nyt voi lukea monia mielenkiintoisia artikkeleja ja rekisteröitymällä tilata itselleen Indy-uutiskirjeen sekä vastata kysymyksiin.

Indiana Jones.com

Indiana Jonesit tulevat Neloselta!

Luin tänään Helsingin Sanomien NYT-liitteestä, että Nelonen näyttää Indiana Jones-trilogian tänä syksynä. Kadonneen aarteen metsästäjät tulee 10.10.2003, Tuomion temppeli 17.10.-03 ja Viimeinen ristiretki 24.10.-03. Kellonaikoja ei ole vielä tiedossa, melko varmasti noin yhdeksän paikkeilla.

Etsitään graafikkoa Indy-fanipeliin

Olen tekemässä serkkuni kanssa Indiana Jones -seikkailupeliä. Pelistä olisi tulossa Fate of Atlantis -klooni, eli samanlaiset grafiikat, samantyylinen juoni, sama pelimoottori. Peli on keskeneräinen peli nimeltä Spear of Destiny, jonka eräs Indyfani aloitti, mutta on nyt päättänyt hylätä ajanpuutteen vuoksi. Nyt hän aikoo lähettää meille pelin tiedostot, ja me teemme pelin valmiiksi, tai kokonaan uuden pelin. Serkkuni on jo luvannut pistää pelin pystyyn, nyt tarvitsemme graafikkoa piirtämään meille Fate of Atlantiksen tyylisiä grafiikoita. Lisäksi juoni-ideoita otetaan vastaan. Juoni-ideat palautteeseen, graafikko-ilmoittautujat voivat lähettää postia suoraan minulle soitteeseen indyvilleHEI@hotHEImail.com (ota HEI:t pois) tai serkulleni osoitteeseen indyproject@ketunkolo.net. Otamme myös useampia graafikkoja, jos ilmoittautujia riittää. Tässä on pari ohjetta grafiikan tekoon:


http://amberfisharts.com/foa2/artwork/tutorials/basic

http://www.barnettcollege.com/tutorial1.htm

Emperor’s Tomb tulossa Macintoshille

Yhtiö, joka tekee Macintosh-käännökset LucasArtsille, ilmoittaa, että Emperor’s Tomb on tulossa Macintoshille. Tässä ovat järjestelmävaatimukset:

 • Mac OS X 10.2.6 tai uudempi
 • 800 MHz PowerPC G4 tai parempi (voi muuttua)
 • 256 MB RAM
 • 750 MB vapaata kovalevytilaa asennuksen jälkeen
 • Vähintään 32 MB Radeon 7500 / GeForce 2 -luokan 3D-kiihdytys
 • Suositellaan 64 MB Radeon 9000 / GeForce 4 Titanium tai parempi
 • 1 GB vapaata kovalevytilaa

Katso pelin sivu

IndyVille valmis

Vihdoin, monen kuukauden hiljaisuuden jälkeen, päätin vihdoin tehdä IndyVillen suomenkielisen version valmiiksi. Tänä aikana uutisia ei oikein ole ollut, ja olen vaihtanut tietokoneeni uudempaan, käynyt koulua sekä pitänyt lomaa. Pyydän kaikilta anteeksi laiskuuttani.