IndyVille

Indiana Jones and the Staff of Kings

Indiana Jones and the Staff of Kings
  • Kehittäjä: A2M ja Amaze
  • Julkaisija: LucasArts
  • Vuosi: 2009
  • Alustat: Wii, PlayStation 2, Nintendo DS, PSP

Indiana Jones and the Staff of Kingsiä tehtiin aluksi Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle työnimellä Indiana Jones 2007, mutta LucasArtsin sisäiset ongelmat peruuttivat nämä versiot. Peli julkaistiin Euroopassa 12.6.2009. Peli sijoittuu vuoteen 1939 kuten Indiana Jones and the Fate of Atlantiskin. Indy matkustaa San Franciscon Chinatownista Panaman viidakoihin jahdatessaan natsien Magnus Völlerin kanssa Mooseksen sauvaa sekä etsiessään oppi-isäänsä Charles Kingstonia. Seikkailun aikana lennetään kanjonissa kaksitasolla, ratsastetaan norsulla natseja pakoon Istanbulissa ja lasketaan koskea kumiveneellä. Peliä voi pelata myös kaksinpelinä jolloin avautuu uusia elokuvista tuttuja hahmoja.

Peli käyttää Hot Set™ -nimistä teknologiaa, jonka ansiosta ympäristö on täynnä erilaisia kohteita joihin pelaaja voi vaikuttaa. Wii-versiossa voi käyttää konsolin Remote- ja Nunchuk-ohjaimia pahiksia vastaan taistellessa tai ruoskan heiluttamiseen. Pelissä on yli 20 kätkettyä aarretta joiden löytämisestä seuraa pieni palkinto, pelaaja voi myös avata legendaarisen Fate of Atlantis -pelin ja pelata sitä näillä uudemmilla konsoleilla.

Traileri

Kuvia pelistä

Kuvakaappaukset ovat pelin virallisilta kotisivuilta ja LucasArts omistaa kaikki oikeudet niihin. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9 Kuva 10 Kuva 11 Kuva 12 Kuva 13 Kuva 14 Kuva 15 Kuva 16 Kuva 17 Kuva 18

Kuvia pelin perutusta versiosta

Kuvat ovat pelin virallisilta kotisivuilta ja LucasArts omistaa kaikki oikeudet niihin. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9 Kuva 10

Suunnittelukuvia pelistä

Kuvat ovat pelin virallisilta kotisivuilta ja LucasArts omistaa kaikki oikeudet niihin. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8