IndyVille

Lego Indiana Jones: The Original Adventuresin vinkkejä

Kentät

Raiders of the Lost Ark

 • Lost Temple
 • Into the Mountains
 • City of Danger
 • The Well of Souls
 • Pursuing the Ark
 • Opening the Ark

Short Round Lego-hahmona

Indiana Jones and the Temple of Doom

 • Shanghai Showdown
 • Pankot Secrets
 • The Temple of Kali
 • Free the Slaves
 • Escape the Mines
 • Battle on the Bridge

Indiana Jones and the Last Crusade

 • The Hunt for Sir Richard
 • Castle Rescue
 • Motorcycle Escape
 • Trouble in the Sky
 • Desert Ambush
 • Temple of the Grail

Bonus-kentät

 • Young Indy
 • Ancient City
 • Warehouse

Ekstrat

Ekstrat pitää ostaa postihuoneesta. Ensimmäiset seitsemän ovat valmiina ostettavaksi aloittaessasi pelin. Muut pitää joko löytää tai käydä kirjoittamassa koodi matematiikanluokan taululle, jolloin ekstra ilmestyy postihuoneen hyllylle. Ekstrojen vaikutuksen voi aktivoida Extras-valikosta.

Indiana Jones Lego-hahmona

Secret Characters
Sijainti: Valmiina ostettavaksi postihuoneessa
Koodi: 3X44AA
Vaikutus: Lisää hahmoja Free Playhin
Fertilizer
Sijainti: Valmiina ostettavaksi postihuoneessa
Koodi: B1GW1F
Vaikutus: Eläimet joilla ratsastat paskantavat, kun painat kyky-nappia
Disguises
Sijainti: Valmiina ostettavaksi postihuoneessa
Koodi: 4ID1N6
Vaikutus: Kaikille hahmoille tulee viikset, silmälasit ja iso nenä
Silhouettes
Sijainti: Valmiina ostettavaksi postihuoneessa
Koodi: 3HE85H
Vaikutus: Kaikista hahmoista näkyy pelkkä varjokuva
Beep Beep
Sijainti: Valmiina ostettavaksi postihuoneessa
Koodi: VNF59Q
Vaikutus: Ajoneuvot tööttäävät kun painat kyky-nappia
Ice Rink
Sijainti: Valmiina ostettavaksi postihuoneessa
Koodi: 33GM7J
Vaikutus: Kaikista pinnoista tulee liukkaita
Fast Fix
Sijainti: Raiders of the Lost Ark – The Lost Temple
Napattuasi kultaisen epäjumalankuvan jatkat matkaasi, vastaan tulee Thuggee-patsas. Palvo patsasta Thuggee-hahmolla. Piikit vetäytyvät alhaalla, hyppää sinne. Mene vasemmalle, kuljet postilaatikon ohi kunnes tulet syvennykseen jossa paketti on lasin takana. Käytä Willien kirkaisua tai räjäyttäjää rikkoaksesi lasin. Vie paketti postilaatikkoon.
Koodi: FJ59WS
Vaikutus: Nopea korjaaminen
Super Slap
Sijainti: Raiders of the Lost Ark – Into the Mountains
Kun olet päässyt ulos Marionin baarista mene vasemmalle. Käytä sotilashenkilöä tai valepukua päästäksesi pieneen mökkiin. Tee kaikki mitä mökissä voi tehdä ja lopulta Joulupukki tippuu savupiipusta ja juoksee ulos. Mene ulos ja löydät paketin ja postilaatikon.
Koodi: 0P1TA5
Vaikutus: Viholliset hajoavat yhdestä lyönnistä
Treasure x2
Sijainti: Raiders of the Lost Ark – City of Danger
Lähellä tason loppua on suuri portti, jonka toiselle puolelle pääsee sotilashenkilöllä tai oikeanlaisella hatulla. Rikkoutuneen auton takana on hieroglyfilaattoja. Ratkaise hieroglyfit kyseisen taidon hallitsevalla hahmolla, ja ongelman ratkettua mene auenneesta ovesta. Saavut Star Wars -henkiseen kapakkiin. Kokoa kaiuttimet ja tanssi astumalla lattiaan syttyneiden valojen päälle. Paketti ilmestyy tanssilattian keskelle. Vie se viereiseen postilaatikkoon.
Koodi: VM4TS9
Vaikutus: Aarre kertaa 2 (Harmaa nappula = 20, kultainen nappula = 200, sininen nappula = 2000, violetti nappula = 20000)
Fast Dig
Sijainti: Raiders of the Lost Ark – The Well of Souls
Tuhottuasi jättiläiskäärmeen käytä Indyä päästäksesi pienelle tasanteelle, hyppää köyteen ja siitä syvennykseen seinässä jossa on ruukkuja. Tuhoa ruukut, salaovi aukeaa. Sisällä väännä huoneen perällä olevasta vivusta, mene seuraavaan huoneeseen. Täältä löydät lisää vipuja, väännä niitä. Altaaseen tulee lisää vettä ja vesi alkaa virrata uria pitkin. Kukat kasvavat, tuhoa kukat ja paketti ilmestyy. Vie se edellisessä huoneessa olleeseen postilaatikkoon.
Koodi: 378RS6
Vaikutus: Nopea kaivaminen
Fast Build
Sijainti: Raiders of the Lost Ark – Pursuing the Ark
Näet sekä paketin että postilaatikon lähtöpaikasta. Nosta apurisi vasemmalla olevalle tasanteelle nosturilla. Ota paketti ja hyppää alas. Räjäytä kalterit joiden takana on vipu, väännä siitä. Hypi paketin kanssa portaat ylös ja nakkaa se postilaatikkoon.
Koodi: V83SLO
Vaikutus: Nopea rakentaminen
Artifact Detector
Sijainti: Raiders of the Lost Ark – Opening the Ark
Rikkoutuneen auton takana on hieroglyfilaattoja. Ratkaise hieroglyfit ja mene auenneesta ovesta. Kokoa lattia ja työnnä pylväät vastakkaiseen nurkkaan. Hyppää pylväiden päälle ja lattiassa olevat ovet aukenevat. Kokoa ramppi ja vie paketti postilaatikkoon.
Koodi: VIKED7
Vaikutus: Nuoli osoittaa Aarrearkkujen paikan
Treasure x4
Sijainti: Indiana Jones and the Temple of Doom – Shanghai Showdown
Lentokentän vasemmassa laidassa on suuri portti jonka vieressä on hopeinen laatikko. Räjäytä laatikko ja ota miekka joka löytyy sen sisältä. Heitä miekka köyteen joka on portin yläpuolella. Mene auenneesta portista. Olet huoneessa jossa on suuri propelli, hyppää propellista roikkuvaan köyteen. Se alkaa pyöriä. Hyppää sen päälle, ota paketti ja vie se postilaatikkoon.
Koodi: VLWEN3
Vaikutus: Aarre kertaa 4 (Harmaa nappula = 40, kultainen nappula = 400, sininen nappula = 4000, violetti nappula = 40000)
Poo Treasure
Sijainti: Indiana Jones and the Temple of Doom – Pankot Secrets
Palatsin ruokasalissa on tynnyri. Hyppää naisella sen päältä yllä olevalle tasanteelle. Muutu Indyksi ja heilauta itsesi toiselle tasanteelle. Ota paketti mukaasi ja jatka matkaasi palatsin käytäville, kunnes tulet Thuggee-patsaalle. Palvo patsasta Thuggee-hahmolla, vieressä aukeaa salaluukku jossa postilaatikko on.
Koodi: WWQ1SA
Vaikutus: Eläimet joilla ratsastat paskantavat aarteita, kun painat kyky-nappia
Super Scream
Sijainti: Indiana Jones and the Temple of Doom – The Temple of Kali
Kentän vasemmalla laidalla, alhaalla on punainen esine. Riko se ja rakenna osista postilaatikko. Mene seuraavaksi kentän oikeaan reunaan. Korjaa moottori joka paljastaa hieroglyfit. Ratko ne ja kanna paketti postilaatikkoon.
Koodi: VN3R7S
Vaikutus: Willien kirkaisu vahingoittaa vihollisia
Character Treasure
Sijainti: Indiana Jones and the Temple of Doom – Free the Slaves
Paketti löytyy kaltereiden takaa samasta kohdasta, jossa pitää laittaa moottorinosa vihreään kaivosvaunuun, hyppiä laavakuilujen yli ja napata osa ruoskalla aina mukanaan seuraavalle tasanteelle. Kun olet korjannut hissin, mene takaisin paketin luo ja räjäytä kalterit. Toista sama homma paketin kanssa ja vie paketti postilaatikkoon.
Koodi: VIES2R
Vaikutus: Tuhotut viholliset jättävät jälkeensä nappuloita
Treasure x6
Sijainti: Indiana Jones and the Temple of Doom – Escape the Mines
Aloituspaikan vasemmassa reunassa on hieroglyfejä, ratko ne, ota paketti ja vie se postilaatikkoon joka on oikealla.
Koodi: V84RYS
Vaikutus: Aarre kertaa 6 (Harmaa nappula = 60, kultainen nappula = 600, sininen nappula = 6000, violetti nappula = 60000)
Regenerate Hearts
Sijainti: Indiana Jones and the Temple of Doom – Battle on the Bridge
Ennen loppukohtausta köysisillalla olet paikalla jossa on suuri portti. Täältä löytyy myös kasvien peittämä kuoppa maasta. Tuhoa kasvit ja hyppää kuoppaan. Räjäytä metalliseinä, ota miekka ja vie laatikko vihreälle alustalle. Heitä miekka köyteen joka pitelee häkkiä. Vie toinen laatikko vihreälle alustalle ja kokoa postilaatikko. Kaiva paketti maasta ja nakkaa se postilaatikkoon.
Koodi: MDLP69
Vaikutus: Tekee uusia sydämiä menetettyjen tilalle
Parcel Detector
Sijainti: Indiana Jones and the Last Crusade – The Hunt for Sir Richard
Kanaalin oikealta puolelta, lähellä toisen avaimen vangitsevia kaltereita, löytyy koju jonka voi tuhota. Rakenna palasista luukku ja mene siitä pienellä henkilöllä. Väännä ylhäällä olevaa vipua nostaaksesi portin. Mene auenneesta portista. Tuhoa lautaristikko ja väännä vipua. Mene hissillä ylös ja hyppää ikkunasta huoneeseen. Tuhoa kaapit ja ota avain. Mene oikean puoleiseen huoneeseen ja käytä avainta nostaaksesi tasanne. Mene alas ja käytä ruoskaa hohtavan laudoituksen kohdalla saadaksesi paketin itsellesi. Mene takaisin ylös, hyppää tasanteelle ja siitä alemmalle tasanteelle. Jätä paketti siihen ja hyppää toiselle puolelle. Nappaa paketti ruoskalla mukaasi ja vie se postilaatikkoon.
Koodi: VUT673
Vaikutus: Nuoli osoittaa postipakettien paikan
Disarm Enemies
Sijainti: Indiana Jones and the Last Crusade – Castle Rescue
Alkuhuoneen jälkeen olet paikassa jossa näet Thuggee-patsaan. Palvo patsasta Thuggee-hahmolla ja kirjahyllyn takaa paljastuu salahuone. Räjäytä haarniska, joka näkyy suoraan salahuoneen ovelta. Rakenna palasista mekanismi, väännä avainta ja hyppää köyteen. Vie paketti läheiseen postilaatikkoon.
Koodi: VKRNS9
Vaikutus: Viholliset eivät ammu, he vain osoittelevat sinua aseillaan
Treasure x8
Sijainti: Indiana Jones and the Last Crusade – Motorcycle Escape
Tuulimyllyn vieressä on laatikoita. Tuhoa ne ja löydät avaimen. Pyöritä avaimella tuulimyllyä ja vie ilmestynyt laatikko vihreälle alustalle. Hyppää laatikon päältä naishahmolla paketin luo. Vie paketti postilaatikkoon joka on kaivon vieressä.
Koodi: A72E1M
Vaikutus: Aarre kertaa 8 (Harmaa nappula = 80, kultainen nappula = 800, sininen nappula = 8000, violetti nappula = 80000)
Treasure Magnet
Sijainti: Indiana Jones and the Last Crusade – Trouble in the Sky
Kohdassa jossa taivaalta tippuu pommeja sekä laskuvarjohyppääjiä, näet maassa kolme vihreää plänttiä joiden keskellä on pieni punainen sieni. Etsi traktori paikasta jossa postilaatikko on ja aja sillä kaikkien pienten sienien päältä. Ne kasvavat isoiksi sieniksi. Tuhoa sienet ja paketti ilmestyy samaan paikkaan missä postilaatikkokin on.
Koodi: H86LA2
Vaikutus: Vedät puoleesi Lego-nappuloita
Treasure x10
Sijainti: Indiana Jones and the Last Crusade – Desert Ambush
Paketti sekä postilaatikko löytyvät paikasta jossa ensimmäisen kerran taistelet tankkia vastaan. Näet postilaatikon kimaltelevan maassa kentän vasemmalla puolella. Kaiva se ylös. Kiipeä sitten tikkaat ylös ja mene lautasiltojen yli. Hyppää laatikon päälle naishahmolla ja siitä seinässä olevaan tankoon. Hyppää paketin luo, ota paketti, hyppää alas ja vie se postilaatikkoon.
Koodi: VI3PS8
Vaikutus: Aarre kertaa 10 (Harmaa nappula = 100, kultainen nappula = 1000, sininen nappula = 10000, violetti nappula = 100000)
Invincibility
Sijainti: Indiana Jones and the Last Crusade – Temple of the Grail
Räjäytä oikeanpuolimmainen kuorma-auto, postilaatikko ilmestyy. Mene aivan kentän alkuun kunnes näet paketin kimaltelevan maan alla. Kaiva se ylös ja vie postilaatikkoon.
Koodi: B83EA1
Vaikutus: Viholliset eivät voi vahingoittaa sinua

HUOM: Kun aarre kertaa 2, 4, 6, 8, ja 10 aktivoidaan yhtä aikaa nappuloiden arvo kertaantuu jo luvulla 3840:llä. (Harmaa nappula = 38400, kultainen nappula = 384000, sininen nappula = 3840000, violetti nappula = 38400000)

Star Wars -hahmot

Voit ostaa Han Solon kirjastosta pelattavaksi hahmoksi keräämällä viisi Star Wars -hahmoa.

 1. C-3PO: Raiders of the Lost Ark – The Lost Temple
  Kultaisen epäjumalankuvan huoneessa on seinässä metalliset kalterit. Räjäytä kalterit ja mene huoneeseen. Riko ruskea kuori C-3PO:n ympäriltä niin löydät hänet.
 2. Luke Skywalker: Raiders of the Lost Ark – Into the Mountains
  Minilumivyöryjen jälkeen näet köyden joka menee alas. Lähellä on myös aarrearkku jäähäkissä. Luke roikkuu luolassa pää alaspäin. Riko jää Willien kirkaisulla tai räjäyttämällä.
 3. Chewbacca: Raiders of the Lost Ark – The City of Danger
  Chewie sijaitsee samassa Star Wars -henkisessä kapakissa kuin tämän tason postipakettikin. Ryömi luukusta pienellä henkilöllä löytääksesi Chewien.
 4. Princess Leia: Indiana Jones and the Temple of Doom – Free the Slaves
  Juuri ennen lopputappelua kaivoksen päävartijaa vastaan mene aivan kentän vasempaan laitaan ja kuilun reunalle. Kädensijoja kallion seinässä. Mene alas, räjäytä metalliromu tieltäsi ja käytä sotilashenkilöä vartiokoppiin. Leia on oven takana.
 5. R2-D2: Indiana Jones and the Last Crusade – Desert Ambush
  Sen paikan oikeassa laidassa josta kenttä alkaa löydät hevosen. Ratsasta hevosella aivan kentän vasempaan laitaan, kiinni kallioon. Paina hyppynappia ja hevonen heittää sinut ylös. Käytä Indyn ruoskaa hohtavan laudoituksen kohdalla ja R2-D2 tippuu luoksesi.

Henry Jones Lego-hahmona

Hahmokoodit

Kirjoita koodi matematiikan luokan taululle.

Barranca
04EM94
Belloq
CHN3YU
Belloq (Jungle)
TDR197
Belloq (Robes)
VEO29L
Enemy Boxer
8246RB
British Officer
VJ5TI9
British Soldier
DJ5I2W
British Commander
B73EUA
Captain Katanga
VJ3TT3
Chatter Lal
ENW936
Chen
3NK48T
Colonel Dietrich
2K9RKS
Colonel Vogel
8EAL4H
Dancing Girl
C7EJ21
Bandit
12N68W
Enemy Officer (Desert)
2MK45O
Masked Bandit
N48SF0
Monkey Man
3RF6YJ
Enemy Soldier (Desert)
4NSU7Q
Bandit Swordsman
1MK4RT
Donovan
3NFTU8
Elsa (Desert)
JSNRT9
Elsa (Officer)
VMJ5US
Bazooka Trooper (Raiders)
S93Y5R
Bazooka Trooper (Crusade)
MK83R7
Enemy Butler
VJ48W3
Enemy Radio Operator
1MF94R
Enemy Guard
VJ7R51
Enemy Guard (Mountains)
YR47WM
Enemy Officer
572E61
Enemy Pilot
B84ELP
Fedora
V75YSP
First Mate
0GIN24
Grail Knight
NE6THI
Hovitos Tribesman
H0V1SS
Indiana Jones (Officer)
VJ85OS
Indiana Jones (Desert Disguise)
4J8S4M
Jungle Guide
24PF34
Kao Kan
WMO46L
Kazim (Desert)
3M29TJ
Kazim
NRH23J
Lao Che
2NK479
Maharajah
NFK5N2
Major Toht
13NS01
Mola Ram
FJUR31
Pankot Assassin
2NKT72
Pankot guard
VN28RH
Punjabi Dignitary
KD48TN
Punjabi Village Elder
4682E1
Sherpa Brawler
VJ37WJ
Sherpa Gunner
ND762W
Slave Child
0E3ENW
Thuggee
VM683E
Chatter Lal (Thuggee)
CNH4RY
Thuggee Acolyte
T2R3F9
Thuggee Slave Driver
VBS7GW
Willie (Dinner Suit)
VK93R7
Willie (Pajamas)
MEN4IP
Wu Han
3NSLT8