IndyVille

Vuoden 2006 uutiset

Sivu 3/3

Fordin vatsalihaksissa vielä ytyä

IMDB kertoo, että Harrison Ford on vielä kunnossa. Firewallin kuvausten aikana Paul Bettany yritti useaan otteeseen päästä lähes kaksi kertaa vanhemman Fordin niskan päälle, mutta joutui luopumaan tavoitteestaan. Bettany heitti Fordin monta kertaa pää edellä ikkunan läpi, mutta Harrison ei ollut moksiskaan. Kun Bettany löi Fordia vatsaan, hän pyysi häntä lyömään niin että hän myös tuntisi sen. Lyötyään kovempaa Bettany sai käskyn lyödä niin, että HF voisi reagoida siihen kunnolla. Lyötyään voimiensa takaa HF sanoi lyönnin olleen sopiva. Bettanyn mukaan se oli hänen elämänsä nöyryyttävin päivä.

Lue artikkeli

Ford kommentoi Indy nelosta

Harrison Ford jatkaa uuden Firewall-elokuvansa markkinointia ja puhuu haastatteluissa aina pari lausetta seuraavasta Indystä. Firewallissa Ford mm. joutuu kovaan tappeluun jossa hänet heitetään ikkunasta läpi jne. Fordin mukaan tämä todistaa ettei hän ole liian vanha Indyn fyysisesti erittäin vaativaan rooliin.

Lue artikkeli

IGN:n mukaan Ford sanoi lehdistötilaisuudessa tekevänsä elokuvia nyt liukuhihnalta ja hän toivoo voivansa aloittaa Indiana Jones 4:sen kuvaukset tänä kesänä.

Lue artikkeli

Uusi suomalainen Indy-sivusto

IndyVille on saanut kilpailijan nimeltä Indystar. Tällä hetkellä se on vielä melko pieni, mutta kasvanee hiljalleen. Sivustoa ylläpitää Tommi Kortelainen, joka tekee myös Kevin Smith -fanileffaa.

Indystar

Lisätietoa Frank Marshallin puhumisista

Frank Marshall sanoi Zap2it.comin haastattelussa, että Indy 4:sen käsikirjoitus on kohta valmis ja ongelmana on enää aikataulujen yhteensovittaminen. Frank Darabontin viimevuotinen hylätty käsis oli kuulemma ihan hyvä, mutta se ei ollut sellainen kuin muut halusivat. Marshallin mukaan he (Spielberg, Lucas, Ford ja Marshall) aikoivat aluksi tehdä elokuvan ainoastaan nostalgiasyistä, mutta nyt he ovat päättäneet tehdä trilogian neljännestä osasta vähintään yhtä hyvän kuin aikaisemmista. Lisäksi Indy menee nyt lähes kaiken muun edelle, joten lähiaikoina pitäisi tulla joitakin virallisia tietoja.

Lue haastattelu

Frank Marshall puhui taas Indiana Jones 4:sesta

IESB.net puhui Frank Marshallin kanssa hänen tulevista projekteistaan, kuten Medusa-sarjan seuraavasta osasta Bourne Ultimatum, Jurassic Park 4:stä ja tietysti myös Indiana Jones 4:stä. Kuulemma Bournen kuvaukset alkavat 1.8.2006 ja Indy 4 heti sen jälkeen. Kaikki ne, jotka ovat lukeneet Indyn käsiksen ovat olleet tyytyväisiä siihen. Hän ei paljastanut mitään uutta siihen liittyen, mutta kertoi Jurassic Parkin kuvauksien alkavan Indyn jälkeen.

Lue artikkeli

Sivut siirretty

Kaikki IndyVillen materiaali on siirretty uudelle sivustolle eikä vanhoja enää päivitetä. Vaihda kirjanmerkeissäsi http://koti.mbnet.fi/vpr/indy/ –> http://www.indyville.net/.