IndyVille

Steve Perryn kirjat

Steve Perry julkaisi vuonna 2009 yhden Indiana Jones -romaanin. Kirjaa ei ole käännetty suomeksi. Kustantajana toimi Del Rey Books. Romaanin kannen teki Craig Howell.

Indiana Jones and the Army of the Dead
Takakansi
Indiana Jones and the Army of the Dead – Julkaistu 2009

Uupuneella aarteenmetsästäjällä ei ole aikaa levätä, mutta juuri sellaisesta Indiana Jones pitääkin. Juuri palattuaan toisen maailmansodan aikaisesta Saksasta, missä hän oli vakoilemassa liittoutuneille, maailmaa matkaavaa arkeologia ei tarvitse kauaa taivutella seuraavaan tehtävään. Hän lähtee kumppaninsa “Mac” McHalen kanssa etsimään yhtä himotuimmista aarteista: tarunomaista mustaa helmeä nimeltä Pimeyden sydän. Mutta seikkailutoverit eivät ole yksin ryöstöretkellään Haitin salaperäisiin viidakoihin. Saksalaiset ja japanilaiset agentit ovat aivan heidän kintereillään aikomuksenaan kaapata helmi – ja sen salaisuudet – käyttääkseen niitä omiin pahoihin tarkoituksiinsa. Ja koko seuruetta varjostaa pahamaineinen voodoo-pappi, jolla on valta käyttää niin paholaisen tieteen kuin musta magiankin voimia.

Petollisella matkalla Kuolleiden saaren halki – jolla zombin legenda on vielä voimissaan – hämähäkit, käärmeet ja ansat ovat matkalaisten pienimpiä ongelmia. Ja aarteen nappaaminen on lasten leikkiä verrattuna täysin ainutlaatuisen vihollisen kohtaamiseen, vihollisen jonka joukot ovat loputtomia ja joita on lähes mahdoton tappaa – koska ne ovat jo kuolleet…