IndyVille

Martin Caidinin kirjat

Max McCoy julkaisi vuosina 1995–1999 neljä Indiana Jones -romaania. Kirjoja ei ole käännetty suomeksi. Kustantajana toimi Bantam Books. Valitettavasti Caidinin romaaneja pidetään huonoimpina Indy-romaaneina, sillä suuri ilmailuharrastaja Caidin tunki väen vängällä kirjoihinsa ylimääräistä ilmailua mikä pilasi monen fanin lukukokemuksen. Romaanien kannet teki Drew Struzan.

Indiana Jones and the Sky Pirates
Takakansi
Indiana Jones and the Sky Pirates – Julkaistu 1993
Indy Jones kutsutaan hätäkokoukseen Lontoossa. Salaperäiset ilma-alukset ovat terrorisoineet kuljetusreittejä ja varastaneet omaisuuden arvosta timantteja, obligaatioita ja raaka-aineita. Tiedemiehet eivät onnistu selvittämään alusten voimanlähdettä ja epäilevät levitaatiota. Totuuden selvittämiseksi Indyn pitää selvittää tiensä läpi arkeologisen tiedon labyrintin läpi, joka ulottuu neljän tuhannen vuoden taakse. Mutta matkatessaan ryhmänsä kanssa Afrikasta Tiibetiin ja Yhdysvaltain kaakkoisosiin he löytävät jotain vielä hämmästyttävämpää. Salamyhkäinen organisaatio kasvaa nopeasti pahaksi, maailmaa hallitsevaksi voimaksi ja ainoa keino pysäyttää se on huipputeknologinen, rajoja rikkova taistelu maalla ja ilmassa!
Indiana Jones and the White Witch
Takakansi
Indiana Jones and the White Witch – Julkaistu 1994
Englanti, 1930. Tarina alkaa kun hupullisten roistojen jengi murtautuu nykypäivän noidan eristettyyn kotiin syvällä salaperäisessä New Forestissa. He varastavat kartan joka johdattaa Indiana Jonesin ja tulisieluisen arkeologitoveri Gale Parkeriin ällistyttävään löydön luo. Jonnekin päin maailmaa on piilotettu valtava kultakätkö, jossa on mukana muinaisia kolikoita ajanlaskumme alusta. Kolikoita joita käytettiin kristinuskon levittämiseen. Maailmaa kiertävän seikkailun aikana Indy ja Gale laittavat henkensä likoon kauan kadonneen aarteen löytämiseksi. Heitä vastassa on ovela ja häikäilemätön rikollismestari jolla on tähtäimessä maailmanherruus. Mutta Indyllä ja Galella on käytössään mahtavia aseita: muinaisen valkoista noituutta harjoittavan Wicca-uskonnon voimat, legendaarisen Merlinin miekka ja Indyn oma seikkailullinen taika.