IndyVille

Max McCoyn kirjat

Max McCoy julkaisi vuosina 1995–1999 neljä Indiana Jones -romaania. Kirjoja ei ole käännetty suomeksi. Kustantajana toimi Bantam Books. Romaanien kannet teki Drew Struzan.

Indiana Jones and the Philosopher's Stone
Takakansi
Indiana Jones and the Philosopher’s Stone – Julkaistu 1995
Ikivanha alkemistinen käsikirjoitus on varastettu, ja USA:n tiedustelupalvelu tarvitsee Indyn apua manuskriptin pelastamisessa. Huhujen mukaan se paljastaisi kaavan lyijyn muuttamiseksi kullaksi sekä avaimen ikuiseen elämään. Indy matkustaa Roomaan missä Mussolinin fasistiagentit nappaavat hänet. Seonnut historioitsija Leonardo Sarducci apureineen on varastanut käsikirjoituksen, joka onkin oikeasti kartta. Kartta johtaa aavikolle maailman vanhimpaan ja ihmeellisimpään kryptaan, jossa Indy saa kokea käsikirjoituksen voiman.
Indiana Jones and the Dinosaur Eggs
Takakansi
Indiana Jones and the Dinosaur Eggs – Julkaistu 1996
Kaunis lähetyssaarnaaja pyytää Indyä etsimään kadonneen isänsä Mongoliasta. Professori Angus Starbuck on löytänyt tuoreen dinosauruksen luun Gobin autiomaasta. Indyn matkustaessa vaarallisen solan läpi Kiinasta Mongoliaan hän törmää alueen hurjimpiin sotaherroihin. Samaan aikaan maailman viimeiset viattomat ihmiset, jotka elävät kivikautisessa paratiisissa, ovat vähällä tuhoutua. Indiana Jones saa vastaansa villien koirien ja verenhimoisten tappajien laumat yrittäessään pelastaa maapallon viimeiset elävät triceratopsit.
Indiana Jones and the Hollow Earth
Takakansi
Indiana Jones and the Hollow Earth – Julkaistu 1997
Indyn luokse saapuu vanha napa-alueiden tutkimusmatkailija. Hän tuo Indylle mytologisia voimia sisältävän islantilaisen kiven ja päiväkirjan, joka vihjaa että pohjoisnavan alla olisi maanalainen sivilisaatio. Indy ja tanskalainen tiedenainen Ulla Tornaes lähtevät pohjoisnavalle etsimään kadonnutta kaupunkia, jonka he yrittävät löytää ennen natseja.
Indiana Jones and the Secret of the Sphinx
Takakansi
Indiana Jones and the Secret of the Sphinx – Julkaistu 1999
Indiana Jones matkustaa sodanrepimän Mantšurian halki, etelä-Kiinan meren, Kalkutan ja Irakin autiomaan kautta Egyptin aavikoille etsiessään mahtavan Omega-kirjan salaista kätköä. Siihen kerrotaan olevan kirjoitettu jokaisen maan päällä eläneen ja elävän kohtalo. Indyn apuna jahdissa on taikuripuolisoaan etsivä kaunis nainen tyttärineen, vastapuolella puolestaan kostonhimoinen vakoojasamurai joukkoineen. Jos Omega-kirja joutuu vääriin käsiin niin koko maailman kohtalo on yhden miehen käsissä.