IndyVille

Uusia tietoja ja kuvia Indiana Jones 5:n kuvauspaikoista

Italian yleisradioyhtiö RAIn julkaisemalla videolla käydään läpi Indiana Jones 5:n kuvauksia Sisiliassa. Syrakusan kohtauspaikkoina toimivat muun muassa Neapoliin arkeologinen alue ja sen louhosluolat eli latomiat sekä Castello Maniacen linnoitus. Kuvausryhmä on bongattu ainakin Orecchio di Dionisio- (Dionysioksen korva) ja Grotta dei Cordari (Köydenpunojien luola) -luolilta. RAI:n mukaan

alueelle on lavastettu Arkhimedeen laboratorio ja kaivos.

Harrison Ford ja Mads Mikkelsen ovat myös esiintyneet rooliasuissaan Cefalùn kaduilla. Fordilla ei ollut hattua päässä mutta nahkatakki, paita, vyö, housut ja kengät näkyvät ensimmäistä kertaa selvästi kuvissa. Mikkelsen esiintyi harmaassa puvussa ja panamahatussa.

Marokon uutistoimisto MAP julkaisi kesäkuussa maan elokuvasäätiön CCM:n tiedotteen, jonka mukaan elokuvaa kuvataan myös Fèsin ja Oujdan kaupungeissa. Instagramissa huhutaan että kuvausryhmää alkaa siirtyä Marokkoon ensi viikolla ja kuvaukset voidaan aloittaa viikolla 42. Marokon kuvaukset voivat jatkua joulukuun alkuun asti.

Kuvauspaikat tuntuvat viittaavan välimerelliseen seikkailuun Fate of Atlantiksen tapaan. Odotamme vesi kielellä uusia tietoja.

Daily Mailin kuvakokoelma Cefalùn kaduilta
Marokon elokuvasäätiön tiedote
Indiana Jones Italia -tilin Instagram-postaus