IndyVille

Vuoden 2009 uutiset

Sivu 2/2

Staff of Kingsistä tihkuu lisäinfoa

Indiana Jones and the Staff of Kingsin kansiIndiana Jones and the Staff of Kings -pelin virallinen kansikuva on julkaistu. Huhujen mukaan pelin Euroopan-julkaisija Activision julkaisisi pelin Iso-Britanniassa 22.5.2009, ja sopii olettaa että peli ilmaantuisi piakkoin sen jälkeen Suomessakin kauppojen hyllyille. Activisionin mukaan pelin PEGI-ikäraja on 16+. Pelistä tehty romaani, jonka kirjoitti aiemminkin Indy-kirjailijana kunnostautunut Rob MacGregor, julkaistaneen myöhemmin todennäköisesti syksyllä.

LucasArtsin Staff of Kings -sivu
Activisionin Staff of Kings -sivu

IndyVille siirretty WordPressille

IndyVille on nyt siirretty WordPress-julkaisujärjestelmälle. Samalla uutisten linkit ovat muuttuneet eivätkä vanhat toimi enää, muiden linkkien pitäisi vielä toimia. Käytä hakutoimintoa jos et löydä haluamaasi uutista tai sivua muuten.

Uusia Lego-paketteja tulossa

Lego Indiana JonesJedi News on julkaissut kuvia elokuussa julkaistavista uusista Indiana Jones -Lego-paketeista. Julkaistavat paketit ovat seuraavat:

  • 7195 – Ambush in Cairo (79 palaa)
  • 7196 – Chauchilla Cemetery Battle
  • 7197 – Venice Canal Chase (420 palaa)
  • 7198 – Fighter Plane Attack (384 palaa)
  • 7199 – The Temple of Doom (654 palaa)

Lue Jedi Newsin uutinen
Katso kuva paketeista
Katso kuva Legon esitteen aukeamasta

Uuden Indy-pelin kehityksessä muutoksia?

Kuvakaappaus uuden pelin traileristaIGN.com kertoi hieman alle kaksi viikkoa sitten huhun, jonka mukaan tänä vuonna julkaistavaksi epäilty peli Indiana Jones and the Staff of Kings (työnimi) olisi peruttu pitkien lykkäysten ja työntekijöiden lomautusten jälkeen. Tämän jälkeen netissä alkoi velloa valtava huhumylly, ja jotkut epäilivät että LucasArts peruisi ainoastaan pelin Xbox 360- ja PlayStation 3 -versiot, mutta julkaisisi siitä huhutut käsikonsoliversiot joita kehitti jokin muu peliyhtiö. Toissapäivänä TheRaider.netin keskustelualueella alkoi levitä tieto, jonka mukaan Saksassa olisi julkaistu pelistä uusi traileri. Nyt tuo traileri on julkaistu myös netissä.

Traileri koostuu lähinnä materiaalista, josta joko kerrottiin jo kaksi ja puoli vuotta sitten tai joka vaikuttaa samankaltaiselta kuin Emperor’s Tombissa nähty materiaali (natseja, viidakkotemppeleitä jne.). Netissä onkin huhuttu että esirenderöidystä videosta koostuva traileri näyttää miltä peli olisi näyttänyt uusilla konsoleilla, ja koska trailerin lopussa pelin julistetaan tulevan keväällä 2009 Nintendo Wiille, “PlayStationille” ja Nintendo DS:lle, peli tuskin tulee näyttämään yhtä hyvältä kuin mitä video antaa ymmärtää. LucasArts ei ole vielä kertonut pelistä mitään omalla sivustollaan eikä antanut virallisia lehdistötiedotteita, joten IndyVille ei ota vielä aiheesta virallista kantaa.

Lue IGN.comin huhu pelin peruuntumisesta
Lue The Ravenissa kerrottu tieto trailerista
Katso traileri YouTubessa

Lego Indiana Jones nyt myös Macille

Feral Interactive, pelien Mac-käännöksiä tekevä pulju, on julkaissut Lego Indiana Jones: The Original Adventuresista Mac-version. Peli on suunniteltu toimimaan kaikilla MacBookeilla, joilla on GMA X3100-näytönohjain tai parempi. Peliä ei ole suunniteltu toimimaan Mac minillä ja muilla kuin Intelin suorittimilla.

Pelin laitteistovaatimukset:

Suoritin: Intel 1,8 GHz
Keskusmuistia: 512 MB
Näytönohjain: 128 MB
Kiintolevytilaa: 5 GB tai enemmän
Ohjaaminen: Hiiri, tukee gamepadia
Optinen asema: DVD
Käyttöjärjestelmä: Max OS 10.4.10
Ikärajasuositus: 7+

Pelin Mac-sivu