IndyVille

Indiana Jones Epic Stunt Spectacular

Indiana Jones Epic Stunt Spectacular on Disney-MGM Studios -teema-alueella Floridan Walt Disney Worldissa sijaitseva stunt-show, jossa katsojille näytetään ja kerrotaan miten Indiana Jones -elokuvien stuntteja tehdään. Show avattiin 1989 ja on siitä lähtien ollut yksi alueen suurimmista ja suosituimmista kohteista. 2000-päinen yleisö istuu katsomossa ja tapahtumat sijoittuvat suurelle ulkoilmanäyttämölle. Showta johtaa Kadonneen aarteen metsästäjät -elokuvan stunt-koordinaattori Glenn Randall. Show kestää reilut puoli tuntia ja siinä esiintyy kaiken kaikkiaan 17 näyttelijää sekä 9–10 yleisön joukosta valittua vapaaehtoista.

Showssa on kolme osaa, jotka keskittyvät kukin yhden Kadonneen aarteen metsästäjien kohtauksen näyttelemiseen. Ensimmäisessä osassa Indy väistelee ansoja, löytää kultaisen hedelmällisyyspatsaan ja pakenee perässä vierivää lohkaretta. Toisessa osassa Indy ja Marion taistelevat arabeja vastaan Kairon kaduilla ja katoilla. Kolmannessa ja viimeisessä osassa Indy ja Marion yrittävät paeta natsien kaivauksilta lentokoneella, mutta vastassa ovat valtava kehonrakentaja-natsi sekä liuta tavallisia. Lopulta kaksikko pakenee koneelta sen räjähtäessä lieskoihin.

Shown jälkeen katsojat voivat shoppailla kaikenlaista Indiana Jones -rihkamaa Indiana Jones Adventure Outpost Store -putiikissa, joka sijaitsee kohteen yhteydessä.

Kuvia ja lisätietoa TheRaider.net-sivustolla