IndyVille

Indiana Jones and the Fate of Atlantiksen läpipeluuohje: Platon kadonneen dialogin etsintä

Kuva 1

Barnett College: Klikkaa patsasta. Klikkaa köyttä. Klikkaa patsaista kertovien kirjojen hyllyä. Klikkaa jokaista kissaa. Klikkaa jokaista kaappia. Klikkaa patsasta. (Koko homman voi ohittaa painelemalla Esc-näppäintä.)

New York: Ota sanomalehti. Mene talon taakse. Sisään voi päästä kolmella tavalla.

  1. Työntele laatikoita kunnes pääset tikkaille (polunvalintakohdassa Sophia ehdottaa älypolkua)
  2. Hakkaa ovimikko (Sophia ehdottaa tappelupolkua)
  3. Juttele ovimikolle ja ylistä Sophiaa (Sophia ehdottaa tiimipolkua)

Sisällä katsele show ja juttele äijälle. Anna hänelle sanomalehti. Työnnä ensin oikeanpuoleista vipua, sitten vasemman puoleista ja lopuksi paina nappia. Juttele Sophialle.

Islanti: Mene luolaan. Juttele Björn Heimdallille. Hän kertoo sinulle Felipe Costasta Azoreilla ja Charles Sternhartista Tikalissa. Lennä Tikaliin.

Tikal: Mene viidakkoon ja kokeile mitä reittiä pitkin pääsee rotkolle. Palaa viidakkoon ja kävele kunnes viidakon jyrsijä (jungle rodent) on rotkoreitin edessä. Iske jyrsijää ruoskalla ja kiipeä puuhun jossa anakonda oli. Kävele temppeliin.

Kuva 2

Puhu Sternhartille ja ilmaise halusi päästä tutkimaan temppeliä. Hänen kysyessä Platon kadonneen Dialogin otsikkoa vastaa ettet tiedä sitä. Sano papukaijalle Title, niin se kertoo otsikon, jonka sitten sanot Sternhartille. Mene temppeliin ja pyydä Sophiaa juttelemaan Charlesille. Mene ulos, ota lamppu ja avaa se. Palaa sisäälle ja käytä avattua lamppua spiraaliin seinässä. Vedä se irti ja käytä sitä patsaaseen seinässä. Vedä kärsä pystyyn. Ota orichalcum-helmi haudasta ja lennä Islantiin.

Islanti (2): Laita orichalcum patsaan suuhun kaivoksessa. Ota ankeriaspatsas ja lennä Azoreille.

Azorit: Käske Sophian yrittää onneaan. Koputa oveen ja kysy haluaisiko hän tehdä kauppoja Indyn kanssa. Vaihda Indyyn. Anna Costalle patsas ja hän kertoo missä kokoelmassa Platon kadonnut Dialogi on.

Barnett College (2): Riippuen kokoelmasta sinulla on kolme vaihtoehtoa, missä Platon kadonnut Dialogi voisi olla. Kokoelmat ovat Ashkenazy, Sprague, Dunlop, Pearce ja Ward. Eri kokoelmien sijainnit vaihtelevat.

Kuva 3

  1. Se voi olla matkalaukussa. Mene toimistoon, avaa jääkaappi ja ota majoneesi. Mene yliopiston yläkertaan ja kiipeä köyttä pitkin ullakolle. Laita majoneesi toteemin alle. Vedä toteemia kahdesti. Kiipeä ylös ja avaa uurna. Ota avain ja mene alas. Työnnä laatikkoa ja käytä avainta laukkuun.
  2. Se voi olla kirjahyllyssä. Mene kellariin ja ota rätti. Mene ullakolle ja ota nuolenpää hyllystä. Kääri rätti nuolenpään ympäri ja käytä vehjettä kaatuneen kirjahyllyn muttereihin. (Voit myös hakea purkan yläkerran pulpetista, ottaa kellarista hiilenpalan, käyttää purkkaa hiilikouruun ja ylhäällä heittää ylös jäänyttä kirjaa hiilenpalalla)
  3. Se voi olla vahakissassa. Hae purkka yläkerran pulpetista. Mene kellariin ja käytä purkkaa hiilikouruun. Ota kissa ja sulata se kamiinassa.

Saatuasi Dialogin palaa toimistoon ja klikkaile klemmareita lukeaksi eri kohtia. Puhu Sophialle.