IndyVille

Indiana Jones and the Fate of Atlantiksen läpipeluuohje: Tappelupolku

Puhu Sophialle ja sano haluavasi hoitaa pulmat tappelemalla. Lennä Monte Carloon.

Kuva 4

Monte Carlo: Puhu Trottierille. Hän on ruskeassa puvussa ja hänellä on harmaat hiukset. Sano olevasi Indiana Jones Barnett Collegesta. Kysy Atlantiksesta. Hän kysyy sinulta kysymyksen, jonka vastauksen löydät Dialogista. Lennä Algeriin.

Kuva 5

Alger: Mene vasemmalla olevalle kujalle. Anna myyjälle Trottierin käyntikortti. Kysy voisitko päästä Al-Jabbarin luokse ja seuraa häntä kaduille. Palvelijan livahtaessa Omarin taloon mene perässä. Pudota ruoskalla kukkaruukut natsin päähän (voit myös hakata hänet), ja juttele Omarille. Ota bambukeppi, pudota narulla roikkuva vaate tikulla ja saat kartan. Hyppää dromedaarin selkään ja karauta Saharan sannalle. Ratsasta aavikolla ja käväise välillä leireissä näyttämässä karttaa. Jos kohtaat natseja hakkaa heidät. Löytäessäsi lopulta kaivoksen mene sinne. Mene tikkaita pitkin alas ja käynnistä generaattori. Työnnä seinämaalauksessa olevaa pyörylää ja ota aurinkokivi. Ota laivan kaari, saviruukku ja tappi. Murenna seinää kaarella ja työnnä tappi reikään. Laita aurinkokivi tappiin ja katso Dialogista oikea asento. Katso aurinkokiveä, käännä se oikeaan asentoon ja iske tappia. Ota aurinkokivi ja mene ovesta sisään. Juttele natsille ja iske ruoskalla ase pois.

Kuva 6

Hakkaa hänet ja kiipeä kuumailmapalloon. Lennä merelle.

Kreeta: Mene vasemmalle raunioille ja sillan yli vasemmalle. Ota maanmittauslaite ja käy jokaisessa huoneessa. Sinun pitäisi löytää seinäpiirros, johon kuuluu härän pää, sarvet, häntä ja kuukivi. Katso kaikkia kiviä ja työnnä niitä jotka ovat irrallaan. Löydettyäsi kaksi patsasta laita maanmittauslaite niiden päälle. Tiiraile laitteen läpi kaivausten keskellä olevia sarvia. Kun laitteesta lähtevät säteet kohtaavat ja X ilmaantuu maahan, kaiva sen kohdalta laivan kaarella. Saat kuukiven. Häivy raunioilta ja kävele niin oikealle kuin pystyt. Laita kivikiekot kivialustalle (stone pedestal). Katso Dialogista asento ja käännä kiekot oikeaan asentoon. Paina nappia ja hakkaa vartija. Ota kiekot ja marssi sisään sisään.

Sisällä ota kaksi kivipäätä ja mene oviaukosta. Iske ruoskalla viimeinen kivipää edellisestä huoneesta. Mene ylhäällä olevaan huoneeseen ja sieltä vasempaan oviaukkoon. Siirry tästä huoneesta heti vieressäsi oikealla olevaan huoneeseen. Iske ruoskalla patsaan päätä ja mene sen viereen. Laskeuduttuasi alas katso Sternhartin lappua ja hänen sauvansa sekä maailmankivi. Katso vesiputousta ja käytä sen takana olevaa ketjua. Kävele päättömän patsaan kautta takaisin vasemmalla olevaan huoneeseen ja laita päät alustalle. Mene auenneesta ovesta sisään ja ylemmästä oviaukosta. Jatka oikealle kunnes tulet huoneeseen jossa on vastapaino. Käytä sauvaa irtonaiseen kiveen ja palaa ylemmän ja alemman oviaukon huoneeseen. Mene alemmasta oviaukosta ja jatka matkaa oikealle kunnes tulet patsaan huoneeseen. Työnnä sauva patsaan suuhun ja ota laatikko sekä orichalcum-helmi. Laita helmi laatikkoon ja mene hissihuoneen viereiseen huoneeseen jossa on suljettu oviaukko. Työnnä sitä pari kertaa niin se kaatuu. Mene sisään ja iske ruoskalla kivistä ulkonemaa. Mene oikeasta oviaukosta ja oikeanpuoleisen kivipaaden taakse, natsin tullessa paaden kohdalle kaada se hänen niskaansa. Mene käytävään josta natsi tuli ja tyrmää sieltä löytyvä natsi. Jatka matkaasi seuraavaan huoneeseen ja mene toiseen oviaukkoon oikealta. Hakkaa natsi, mene seuraavaan huoneeseen ja hakkaa tämäkin natsi. Mene seuraavaan huoneeseen ja tönäise tippukivi alhaalla seisoskelevan natsin niskaan. Mene takaisin neljän oviaukon huoneeseen ja sieltä oikealle. Ota tippukivi ja jatka matkaasi kaksi ruutua oikealle ison kiven luokse. Kankea kiveä laivan kaarella ja mene alas tunneliin. Puhu jätille mutta ÄLÄ TAPPELE – se voisi olla epäterveellistä. Päästyäsi pakoon työnnä kivi pois ovelta tippukivellä.

Kuva 7

Silmäile Arnoldin (iso laulava heppu) taskut läpi ja laita löytämäsi helmet arkkuun sekä sulje se. Nyt palaa samaa reittiä kuin tulit (mutta vain niin pitkälle kuin hakkasit ensimmäisen natsin labyrintissa). Käytä välillä kalaa kuilujen reunoilla ja kalan osoittaessa alas heitä ruoska alas. Palaa Arnoldin luokse ja avaa ovi hänen takanaan. Laita kivet keskellä huonetta olevaan tappiin ja katso Dialogista oikea asento. Käännä kivet oikeaan asentoon ja paina nappia. Mene auenneesta ovesta äläkä unohda ottaa kivikiekkoja. Mene ulos.

Thera: Mene pois satamasta ja jokaiseen vuoristosolaan. Löydettyäsi oikean solan ota renkaanpaikkaussarja ja palaa satamaan. Katso Dialogista miten kaukana pienempi Atlantiksen siirtokunta (colony) on Atlantiksesta ja mihin suuntaan. Jaa luku kymmenellä ja kerro kapteenille suunta ja pituus. Lähdette merelle. Avaa lokero ja käytä renkaanpaikkaussarjaa sukelluspukuun. Kytke ilmaletku pukuun, väännä kytkintä ja pue puku yllesi. Komennon siirryttyä Sophialle kiinnitä koukku Indyyn.

Kuva 8

Mene jokaiseen oviaukkoon kunnes pääset ilmalukkoon.

Atlantis »