IndyVille

Indiana Jones and the Infernal Machine

  • Kehittäjä: LucasArts
  • Julkaisija: LucasArts
  • Vuosi: 1999
  • Alustat: PC, Nintendo 64 ja Game Boy Color
  • Muualla IndyVillessä: Vinkkejä, lataa demo
  • Osta peli: GOG.com tai Steam

On vuosi 1947. Natsit on murskattu, kylmä sota on alkanut ja Neuvostoliiton agentit tutkivat tarumaisen Baabelin tornin raunioita. Mitä he etsivät? CIA haluaa kuuluisan arkeologin ja seikkailijan Tri. Henry ”Indiana” Jones Juniorin ottamaan selvää. Tartu ruoskaasi ja lierihattuusi ja lähde Indyn kanssa maailmaakiertävään kilpajuoksuun paljastaaksesi salaperäisen ”Helvetinkoneen”.

Yllä oleva on vapaa suomennos Indiana Jones and the Infernal Machinen takakannen tekstistä. Infernal Machine julkaistiin PC:lle vuonna 1999, ja peli on yksi parhaista Indy-aiheisista. Grafiikat ovat huomattavasti paremmat kuin edellisissä peleissä. Toisin kuin aikaisemmat 90-luvun Indy-seikkailut, tämä peli on paljon enemmän toimintapainoitteisempi mutta seikkailuakin löytyy sopivassa suhteessa. Peli käännettiin Nintendo 64:lle vuonna 2000 ja siitä tehtiin Game Boy Color -versio vuonna 2001. Peli käyttää muokattua Jedi Knight: Dark Forces II -pelin pelimoottoria.

Pelissä on paljon erilaisia tapahtumapaikkoja, kuten Babylon, Tien Shanin vuoristo, Palawanin saari Filippiineillä, Teotihuacan, Sudanin pyramidit ja niiden alla olevat labyrintit. Pelissä Indy voi käyttää nyrkkejään, ruoskaansa, revolveriaan (.45 ACP), 9mm pistoolia, automaattipistoolia (Mauser), kivääriä, viidakkoveistä, konepistoolia, pumppuhaulikkoa ja sinkoa puna-armeijan sotilaita, nälkäisiä elukoita, vihamielisiä robotteja, kauheita hirviöitä ja (voi ei) käärmeitä vastaan. Pelissä on 16 tasoa sekä bonustaso. Yhdellä tasolla voi myös ohjastaa kaivoskärryä elokuvan Indiana Jones ja Tuomion temppeli malliin.

Nämä kaikki ominaisuudet lisättynä loistavaan äänitehosteisiin ja tunnelmaan tekevät pelistä pakkohankinnan jokaiselle Indiana Jones-fanille. Voit ostaa pelin GOG.comista.

Windows XP:n käyttäjillä on havaittu ongelmia pelin äänien kanssa. Peli kaatuu aina kun ampuu automaattipistoolia järeämmällä aseella ilmaan. Ongelma on korjattu nykyään myynnissä olevissa versioissa.

Laitteistovaatimukset

Suoritin: 200 MHz
Keskusmuistia: 32 MB
Näytönohjain: DirectX 6.1 -yhteensopiva ja 3D-kiihdyttimellä varustettu malli
Kiintolevytilaa: 100 MB
Äänikortti: 16-bittinen tai parempi
Ohjaaminen: Windows 95/98 -yhteensopiva näppäimistö
Optinen asema: 4x IDE tai SCSI CD-ROM
Käyttöjärjestelmä: Windows 95, 98
Ikärajasuositus: 11

Traileri

Kuvia pelistä

LucasArts omistaa kaikki oikeudet näihin kuviin. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen isompana.

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9