IndyVille

Indiana Jones 4:n näyttelijähuhuja

Viime aikoina on liikkunut paljon huhuja Indy 4:n näyttelijävalinnoista. Lucashan tyrmäsi äskettäin wanhan huhun Natalie Portmanin roolista Indyn tyttärenä, lisäksi netissä levisi laajalti Varietyn levittämä huhu jonka mukaan Shia LaBeouf esittäisi Indyn poikaa, mutta LaBeouf veti huhulta maton alta MTV:n haastattelussa.

Lue Varietyn artikkeli
Lue MTV:n LaBeouf-haastattelu

Sean Connery puhui taas mahdollisuudestaan olla Indy 4:ssä, tällä kertaa Scotland on Sundayn kanssa. Conneryn mukaan kaikki riippuu käsikirjoituksesta, ja jos käsis miellyttää häntä hän saattaa esiintyä elokuvassa.

Lue Conneryn haastattelu

Lisäksi The Hollywood Reporterin mukaan Cate Blanchett on solminut sopimuksen Indiana Jonesin neljännessä suuressa seikkailussa esiintymisestä.

Lue The Hollywood Reporterin artikkeli

Päivitys 17.3.2007: TheRaider.netin mukaan Dreamworksin edustaja kertoi, että Blanchett on vasta neuvottelemassa roolista, eikä ole siis vielä solminut sopimusta Paramountin kanssa. Ei ole vielä varmaa mitä roolia Blanchett mahdollisesti esittäisi, hän on toisaalta liian vanha (37) Indyn tyttäreksi ja toisaalta melko nuori yli viisikymppisen Henry Jones Juniorin tämänkertaiseksi tyttöystäväksi. Fanien spekuloinnin mukaan hän saattaisikin esittää ns. femme fatalea eli Indyä vastaan olevaa naista kuten Viimeisen ristiretken Elsa Schneider.