IndyVille

Indiana Jones 4 -huhuja

Virallisen tiedotteen jälkeen Indy 4 -huhuja nousee kuin sieniä sateella. Espanjalaisen Noticine.com-elokuvasaitin mukaan chileläistä tuottajaa Alexander Wittia on pyydetty apulaisohjaajaksi Indiana Jones 4:ään. Sivuston mukaan häntä pyysi hommaan Indianan seikkailujen luottotuottaja Frank Marshall. Witt on toiminut apulaisohjaajana muun muassa Casino Royalen, Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirouksen, Iskun Mogadishuun, Gladiaattorin, Harrison Ford -leffan Murha Hollywoodissa ja Frank Marshallin Medusan verkko -pätkän kuvauksissa. Tämä on kuitenkin ainoa lähde eikä kukaan ole vielä kommentoinut koko kalabaliikkia, joten melko varma huhu tässä vaiheessa.

Lue artikkeli

Sean Connery kertoi Scotsman.comille että hän esittää mielellään taas Indyn isää Henry Jonesia tulevassa Indiana Jones -elokuvassa. Hän kuulemma lukee käsiksen ja jos on OK hän on mukana elokuvassa. Connery ei ole kuitenkaan vielä lukenut käsistä, eikä virallisten tietojen mukaan häntä ole pyydetty mukaan eikä ole edes tietoa onko häntä kirjoitettu sisään elokuvaan.

Lue haastattelu

Ja sitten vielä viimeaikojen suurin huhu. Nimimerkki T. Straka vihjaisi JoBlo.comille, että erään TV-ohjelman mukaan Indy 4:n ohjaaja Steven Spielberg oli tarjonnut roolia seikkailun henkilöitymän seuraavassa suuressa seikkailussa itse Clint Eastwoodille. Tämäkin on todennäköisesti pelkkä huhu, sillä jos tieto kerran paljastettiin yleisessä telkkariohjelmassa, miksi kukaan muu ei vahvista T. Strakan tietoja?

Lue artikkeli