IndyVille

Uusia Herbert Johnson -kauppiaita

Herbert Johnson, alkuperäisen Indiana Jones -hatun valmistaja, on antanut Adventurebilt Hat Co:lle ja Magnoli Clothiersille luvan valmistaa omia, parempia HJ:eitä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että HJ-kauppiaiden määrä kasvaa kahdesta neljään, AB:n ja Magnolin tullessa Swaine Adeney Briggin (HJ:n nykyinen omistaja) ja Todd’s Costumesin rinnalle. SAB ja Todd’s Costumes myyvät samaa hattua, mutta Magnolin ja AB:n versiot tulevat olemaan huomattavasti korkealaatuisempia.

Esim. viralliseen versioon verrattuna Adventurebiltin HJ:ssä on sileämpi huopa, parempi vedenkestävyys, parempi perusmuoto (hattu muotoillaan samalla hattutukilla kuin Adventurebilt Deluxe, joka on paras markkinoilla oleva Indy-hattu), lieri leikataan käsin kuten AB Deluxekin, vuori ommellaan käsin kiinni ja hattunauha tulee olemaan tismalleen samaa tavaraa kuin alkuperäinen elokuvahatun nauha. Lisäksi hikinauha ommellaan kiinni pidemmin ompelein, jotta lieri ei repeä irti uudelleentukituksen yhteydessä.

Hatuista tulee yhtä kustomoitavia kuin Adventurebilt Deluxeista, ja hintaa on vain 215 euroa mikä on 10% vähemmän kuin SAB:lla ja 90 euroa vähemmän kuin mitä majavankarvahuopainen AB Deluxe maksaisi. Herbert Johnsonien huopa on tehty kaninkarvasta, kuten lähes kaikki karvahuopaiset hatut. Parhaat, kuten Adventurebiltit, tehdään majavankarvasta joka on huomattavasti kania korkealaatuisempaa.

Magnoli Clothiersin tiedote
Adventurebiltin tiedote