IndyVille

Indiana Jones and the Infernal Machinen läpipeluuohje

 1. Canyonlands
 2. Babylon
 3. Tian Shan River
 4. Shambala Sanctuary
 5. Palawan Lagoon
 6. Palawan Volcano
 7. Palawan Temple
 8. Jeep Trek
 9. Teotihuacan
 10. Olmec Valley
 11. V.I. Pudovkin
 12. Meroë
 13. King Sol’s Mines
 14. Nub’s Tomb
 15. Infernal Machine
 16. Aetherium
 17. Return To Peru

Canyonlands

Lataa tallennus

Canyonlands

Käänny oikealle ja hyppää kuilun yli. Kiipeä edessä olevalle kielekkeelle, siitä oikealla olevalle kielekkeelle ja vasemmalla olevia tikkaita ylös. Ylhäällä kävele eteenpäin ja hyppää alas. Vedä kiveä kahdesti, kiipeä sen päälle ja hyppää oikealla olevaan koloon. Ota ensimmäinen aarre ja hyppää takaisin alas. Mene kiven jättämästä reiästä, hyppää alas ja ryömi vasemmalla olevasta kolosta läpi. Hyppää kahden kuilun yli ja jatka matkaa polun loppuun. Kiipeä ruoskan avulla ylös ja ota esiin revolverisi. Vasemmalla on käärme, ammu se. Mene vasemmalle alas ja ovesta sisään, mistä löydät toisen aarteen. Palaa takaisin paikkaan jossa kiipesit ylös ja hyppää eteenpäin seinän vierustaa pitkin. Kulmassa käänny vasemmalle ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Kun putoat veteen niin ui nopeasti ylävirtaan ja vasemmalle. Kiipeä kuivalle maalle ja ylös tikkaita. Ota kolmas aarre ja hyppää reiästä takaisin veteen. Ui alas putouksesta ja hae neljäs aarre pohjassa olevasta kolosta. Kolon vasemmalla puolella on vedenalainen tunneli, ui sen päähän ja kiipeä ylös. Mene tilan keskellä olevan kuilun vasemmalle reunalle ja kiipeä alas. Ota viides aarre ja kiipeä takaisin ylös. Ui samaa reittiä takaisin ja kiipeä ylös.

Videopätkän jälkeen mene vasemmalla olevaan sivukanjoniin ja ota kuudes aarre. Mene takaisin pääkanjoniin ja vasemmalle sivukanjoniin, josta löytyy seitsemäs aarre. Palaa keskelle ja kiipeä vasemmalla olevien kivien yli. Hyppää kivien välissä olevaan koloon ja ryömi kivien ali. Ota kahdeksas aarre ja palaa kivien luo. Jatka kivien ylitystä kunnes olet ylhäällä. Hyppää alas ja hae aarre sivukanjonista. Kiipeä takaisin ylös, hyppää roikkumaan kielekkeestä ja roiku oikealle. Kiipeä ylös ja hyppää takanasi olevan kuilun yli. Kiipeä tikkaat ylös ja hyppää taas yli. Kiipeä vasemmalla olevalle kielekkeelle, ammu käärme revolverilla ja kiipeä tikkaat ylös. Ota kymmenes aarre, kiipeä alas ja hyppää viimeisen kerran kuilun yli. Jatka matkaa polkua eteenpäin leiriin.

Babylon

Lataa tallennus

Babylon

Kiipeä oikealle olevalle korokkeelle, hyppää keskelle ja siitä yli. Mene talon luo ja vasemmalle. Kiipeä puulaatikon päälle ja hyppää seinässä olevaan koloon. Hyppää talon katolle ja katso videopätkä. Hyppää portin päälle ja siitä seuraavan päälle. Mene oikealle ja jatka matkaa huoneeseen, jossa on vesiallas. Mene huoneen vasemmalle reunalle ja pudottaudu alas. Mene altaan vasenta puolta eteenpäin ja ammu hämähäkki. Ammu bensatynnyri ja kaikki ryssät. Ota kyypakkaus ja mene alas telttaan. Ota ensiapulaukku ja hyppää ulkona olevaan reikään. Ota toinen kyypakkaus ja kiipeä tikkaat ylös. Mene käytävää pitkin oikealle ja hyppää alas teltan luo. Ammu ryssät ja teltassa oleva skorpioni. Ota skorpionin vartioima ensiapulaukku ja mene ulos. Mene oikealle olevaan huoneeseen, ota ensiapupaketit ja vedä vivusta. Mene auenneesta portista ja vasemmalle. Työnnä laatikko katossa olevan reiän kohdalle ja kiipeä ylös. Kuorma-auton mennessä ohi mene alas ja tien toisella puolella olevaan huoneeseen. Ota kyypakkaus ja kiipeä takaisin ylös. Hyppää kuorma-auton katolle juuri kun se alittaa sinut niin pääset sisään.

Sisällä ammu kaikki ryssät ja mene kuorma-autojen takana olevaan huoneeseen. Ota kyypakkaukset ja kiipeä laatikon avulla ylös. Ota ensimmäinen aarre ja mene ulos. Mene vasemmalla olevia portaita alas ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Kiipeä tikkaita alas ja vasemmalla olevan korokkeen päälle. Ammu ryssä ja mene edessäsi olevaan huoneeseen. Ota toinen aarre ja mene takaisin risteykseen. Mene etuvasemmalla olevaan huoneeseen ja oikealle. Vedä vivusta ja ammu portista tulleet ryssät. Mene portista josta ryssät tulivat ja ota lääkepakkaukset. Mene vivun avaamaan huoneeseen ja vedä laatikkoa. Ryömi kolosta sisään ja hyppää veteen. Ui oikealle, alas ja vasemmalle ja ota kolmas aarre. Ui takaisin alkuun ja vasemmalle. Viimeisessä kulmassa käänny oikealle ja ui reiästä alas. Ui tunnelin päähän ja ota neljäs aarre. Ui takaisin ylös ja vasemmalle. Ui eteenpäin, vasemmalle, alas ja tunnelin päähän. Kiipeä pois vedestä. Mene eteenpäin ja alas oikealla olevia portaita. Ammu ryssät ja avaa ovi uudella avaimellasi. Ammu tynnyrit ja hyppää reikään. Ui pohjaan ja ota viides aarre. Kiipeä pois vedestä ja toisella puolella olevalle ylätasanteelle. Vedä kivi pois seinästä ja pääset alakertaan.

Kiipeä ylös ja laita Sophian antama osa koneistoon. Vilkaise tyhjää koloa seinässä ja mene takaisin hissin luo. Kiipeä kiven päälle ja hyppää ylös. Mene käytävää pitkin eteenpäin kunnes pääset kirjastoon. Ammu elukat lattialta ja mene alas. Kiipeä tikkaita pitkin aivan ylös ja hae kuudes aarre vasemmalta. Kiipeä alaspäin kunnes voit mennä oikealle. Mene sinne ja hae seitsemäs aarre vasemmalta. Työnnä keskellä oleva kivi eteenpäin ja mene takaisin tikkaille. Kiipeä ylös ja pudottaudu kiven päälle. Hyppää sillalle ja ota palapelin ensimmäinen osa vasemmalta. Mene sillalle ja hyppää rikkinäisen osan yli. Ota toinen pala ja palaa sillalle. Hyppää alas vasemmalle ja ota kahdeksas aarre. Hyppää huoneen keskellä olevan pylvään päälle. Hae avautuneesta huoneesta Mardukin patsas ja mene huoneen toisella puolella olevasta oviaukosta. Ryömi ansan ohi ja ota palapelin viimeinen pala. Ryömi takaisin ja palaa hissin luo. Pane palat tyhjään koloon koneistoa vastapäätä niin Indy alkaa lukea. Videopätkän jälkeen ota yhdeksäs aarre ja kymmenes aarre auenneen oven takaa sekä vedä kivi pois hissistä. Paina nappia ja kiipeä ylhäällä kentän lähtöruutuun.

Tian Shan River

Lataa tallennus

Tian Shan River

Käänny ympäri ja hae ensimmäinen aarre luolasta. Jatka matkaa polkua eteenpäin ja ammu ilmaan pelotellaksesi sutta. Hyppää kuilun yli ja ota toinen aarre. Kiipeä alas ja mene tien ali. Kiipeä kiven päälle ja hyppää tielle. Jatka tietä pitkin eteenpäin ja mene ensimmäisen sivureitin kohdalla vasemmalla. Pelottele sutta ja mene mäen päälle. Kiipeä kielekkeen päälle ja kävele reunalle. Ammu ryssä ja hyppää torniin. Mene tikkaita pitkin aivan alas ja ammu ryssä. Voit hankkia ammuksia lisää ampumalla ryssät ulkoa, mutta sitten joudut kiertämään koko reitin takaisin ylös. Mene portaita alas ovelle ja avaa se. Ammu ryssä ja mene huoneen joen puoleiseen kulmaan. Hyppää ylhäällä olevaan ilmastointikanavaan ja mene sitä pitkin vasemmalle. Ota kolmas aarre ja avaa ovi. Mene takaisin ilmastointikanavaan ja jatka toiseen päähän. Hyppää alas aja avaa kaikki kaapit. Ota ensiapulaukku, kumilautan korjauspaketti ja kumilautta. Paina kaikkia nappeja ja mene veden ääreen. Täytä lautta ja lähde meloskelemaan.

Melo jokea alas kunnes näet vesiputouksen vasemmalla. Melo sen läpi, rantaudu ja ota neljäs aarre. Palaa paikkaan jossa käännyit vasemmalle ja melo jokea alas loppuun asti. Rantaudu ja mene rotkoon. Puun ja ison kiven kohdalla hae viides aarre kiven takaa. Jatka matkaa kunnes tulet risteykseen. Vasemmalla on paikka johon laitat myöhemmin kaikki löytämäsi kynttilät. Mene risteyksestä oikealle kunnes saavut mökin luo. Ammu ryssät ja mene sisälle. Nämä kaapit ovat tyhjentymättömiä, ne täyttyvät itsestään. Ota vasemmalta lautankorjauspaketit ja oikealta ensiapulaukku. Mene ulos ja jatka matkaa rantaan. Melo jokea alas kunnes tulet risteykseen. Melo risteyksestä vasemmalle. Seuraavassa risteyksessä mene suoraan kunnes tulet tornin luo. Rantaudu ja mene torniin. Ota kynttilä ja ammu hämähäkit. Palaa joelle ja melo eteenpäin kahdesta seuraavasta risteyksestä oikealle. Rantaudu ja mene sisään. Jatka matkaa portaita ylöspäin kunnes tie kääntyy oikealle ja ylittää sillan. Kulmassa on kätketty kolo jossa on kuudes aarre. Mene sillan yli koneen luo. Mene oikealle ja hyppää männälle. Männän ollessa ylhäällä hyppää takaisin. Hyppää oikealle, mene vasemmalla olevan männän luo ja hyppää sille. Hyppää keskimmäiselle männälle ja hyppää toiselle puolelle. Hyppää vasemmalle ja mene oikealla olevasta oviaukosta. Puolessavälissä portaita kiipeä ruoskan avulla ylös ja ota seitsemäs aarre. Mene alas ja hae ylhäältä toinen kynttilä. Mene portaat alas ja hyppää oikealle joen yli. Ota kahdeksas aarre ja hyppää vasemmalle joen yli. Ota ensiapulaukku ja pudottaudu alas. Palaa lautalle ja melo huoneeseen jossa olit äsken. Melo vasemmalle sivuhuoneeseen ja ota yhdeksäs aarre. Jatka jokea alas kunnes tulet hissin luo. Rantaudu, vedä vivusta ja kävele hissiin. Ylhäällä lähde taas melomaan jokea alas. Ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle ja toisesta oikealle. Rantaudu ja kävele tornin toiselle puolelle. Ammu ikkuna rikki ja hyppää sisään. Vedä vivusta, hyppää takaisin ja hae kolmas kynttilä ylhäältä. Palaa lautalle ja melo jokea alas kunnes tulet puuhun rakennetun talon luo. Hae kymmenes aarre talon takaa ja neljäs kynttilä sisältä. Melo jokea alas hissille ja aja sillä ylös. Palaa aikaisemmin mainitsemaani kynttiläpaikkaan ja laita kaikki kynttilät telineeseen. Sytytä ne ja kävele sillan yli.

Shambala Sanctuary

Lataa tallennus

Shambala Sanctuary

Kiipeä edessäsi olevalle korokkelle, siitä vasemmanpuoleisen lampun päälle ja hyppää ovea kohti. Paina nappia ja kiipeä ylös. Kävele portista sisään ja edessä olevan talon vasemmalle puolelle. Kiipeä ylös ja mene toiselle reunalle. Roiku reunalta, pudottaudu alas ja ota ensimmäinen aarre. Kiipeä seinää pitkin aivan ylös ja mene tornin toiselle puolelle. Pudottaudu alas ja vasemmalle. Hankkiudu koko tornin pohjalle ison kellon luo. Mene huoneen vasemmassa reunassa olevaan käytävään ja tikkaita alas. Jatka matkaa eteenpäin kellokoneiston ohi ja tikkaita alas luolaan. Hyppää oikealla olevalle luiskalle, liu’u alas ja ammu jäähirviöt. Työnnä oikealla olevaa kiveä jotta saat koneen käyntiin. Kiipeä vasemmanpuoleisia kielekkeitä ylös ja ruoskan avulla ylös. Hyppää liikkuvalle laatalle ja hae oven alapuolelta lääkekasvit. Hyppää takaisin ja oikealle. Kiipeä ylös, hyppää seuraavalle laatalle ja käänny ympäri. Hyppää vasemmalle ja ota toinen aarre. Hyppää takaisin ja ovelle. Kiipeä tikkaat ylös koneiston luo ja vedä kivi koneistoon. Kiipeä ylös kellon luo ja avaa punainen ovi napista. Roiku reunalta ja pudottaudu kolmannen aarteen luo. Kiipeä ylöspäin ja paina sillan tekevää nappia. Vedä portin oikealla puolella olevasta vivusta ja kiipeä ylös. Pudottaudu alas patsaan vierestä ja ota neljäs aarre. Kiipeä takaisin ylös ja ylitä silta. Juuri ennen seuraavaa tornia pudottaudu oikealle, ammu ikkuna rikki ja mene sisään. Ammu jäähirviöt ja hankkiudu alas kellon luo. Vedä vivusta ja kiipeä kaikki tikkaat ylös. Vedä vivusta ja kiipeä kaikki tikkaat alas pohjalle. Ota viides aarre ja kiipeä ylös kellon luo. Palaa takaisin toisen tornin kellotaulun luo ja kiipeä avaamasi oven yläpuolella olevalle tasnateelle. Vedä vivusta ja palaa kellon luo. Vedä kellon vasemmalla puolella olevasta vivusta.

Videopätkän jälkeen palaa kellotaulun luo ja mene avaamasi ovea vastapäätä olevan oven luo. Avaa ovi Holy Womanin antamalla avaimella ja mene patsashuoneessa oikealla olevasta ovesta. Ammu jäähirviöt ja kiipeä tikkaat ylös. Paina nappia, mene seuraavaan huoneeseen ja ota lääkekasvit ja hyllyn takaa kuudes aarre. Palaa takaisin ja kiipeä vasemmalla olevat tikkaat ylös. Kiipeä sängylle ja kiipeä ylös. Ryömi seinässä olevasta kolosta, ota seitsemäs aarre ja hyppää alas. Ota kuninkaallinen sinetti ja ammu ryssät ikkunasta. Palaa alas patsashuoneeseen. Ammu ryssät ja kiipeä patsaan luo. Työnnä sitä kaksi kertaa ja mene auenneesta ovesta. Ota kahdeksas aarre ja kierähdä nopeasti taaksepäin. Mene alas lattiassa olevasta aukosta, ammu hämähäkki ja mene kulman taakse. Konttaa tukkianasan ohi ja ammu jäähirviöt. Kiipeä tikkaat ylös hissin luo ja mene hissin vasemmalle puolelle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja iske itsellesi ruoskalla yhdeksäs aarre. Palaa hissin luo ja aja sillä ylös. Avaa ovi sinetillä ja mene sisään. Roiku reunalta, roiku oikealle ja tiputtaudu alas. Hyppää palikalta toiselle kunnes Indy varoittaa vaarasta. Hyppää lähes irtonaisen palikan yli ja mene oikealla olevaan huoneeseen. Ammu hämähäkki ja ota rauta-avain. Palaa palikoiden luo, hyppää irtonaisen yli ja kiipeä oikealla olevan palikan yläosan päälle. Hyppää vasemmalle ja roikkumaan. Roiku oikealle, pudottaudu alas ja hyppää takana olevan palikan päälle. Kävele sen toiselle reunalle ja pudottaudu alas. Hyppää päätyseinässä kiinni olevalle palikalle ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Hypi vasemmalle ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Kiipeä vasemmalle ja hyppää huoneen toiselle puolelle. Kiipeä vasemmalla olevalle palikalle, käänny ympäri ja kiipeä seuraavalle. Työnnä kiveä kerran ja ota kymmenes aarre. Vedä kiveä kahdesti, kiipeä sen päälle ja kiipeä ylös. Avaa portti rauta-avaimella ja ota kukkaruukku.

Hyppää veteen ja ui kahden reitin puoliväliin. Kiipeä ylös, käänny ympäri ja laskeudu alas. Ota lääkekasvit ja tiputtaudu alas. Aja hissillä ylös, ammu ryssät ja hyppää takaisin veteen. Ui patsashuoneeseen ja kiipeä pois. Kiipeä keskipalkille ja hyppää oikealla olevalle tasanteelle. Hyppää nousseille tikkaille ja kiipeä ylös. Mene vasemmalle kukkaruukkutelinehuoneen luo. Ammu ikkunasta ikkuna ja avaa takanasi oleva ovi. Ammu jäähirviö ja mene vasemmalle. Ammu ikkuna rikki ja ylhäällä oleva ryssä. Roiku ikkunasta ja oikealle. Kiipeä ikkunasta sisään kukkaruukkuhuoneeseen ja ota lääkekasvit. Laita kukkaruukku telineeseen, paina nappia ja palaa alahuoneen keskipalkille. Heilauta itsesi ruoskalla yli, jotta saat hieman päivänvaloa taimelle. Ota taimi ja mene kellohuoneeseen. Ammu ryssät ja palaa patsashuoneeseen. Avaa isot ovet ja mene ulos. Kiipeä samaa reittiä kuin aikaisin torniin ja palaa Holy Womanin luo. Anna taimi hänelle ja liu’u luiskaa alas jättijäähirviön luo.

Juokse vasemmalla olevaan rakennukseen, ota lääkekasvit ja juokse luiskaa ylös. Vedä oikealla oleva kivi ulos ja palaa nopeasti kentän alkuun. Juokse oikealla olevaan rakennukseen, ota lääkekasvit ja juokse takana oikealla olevaan rakennukseen. Juokse luiskaa pitkin ylös ja sillan yli. Juokse vasenta reunaa pitkin oviaukkoon ja hyppää yli. Juokse vasemmalle, oikealle ja vasemmalle ja sillan yli. Hypi huoneen reunoilla olevia korokkeita pitkin ylös ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Hyppää oven luo, avaa ovi napista ja ota Urgonin osa. Liu’u luiskaa alas ja mene ulos rakennuksesta. Odota jättijäähirviötä ja kun se on aivan vieressä käytä Urgonin osaa. Juokse turvaan, paranna itsesi ja odota että Aetherium-mittari on taas täynnä. Toista operaatio kolmasti niin hirviö tuhoutuu ja huoneen perällä oleva jääpalikka säröilee. Räjäytä säröillyt jääpalikka rikki Urgonin osalla ja avaa ovi napista.

Palawan Lagoon

Lataa tallennus

Palawan Lagoon

Hae vasemmalta lääkekasvi ja kävele luolaan. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja ammu lisko. Ota ensimmäinen aarre, viidakkoveitsi ja ensiapulaukku. Palaa rannalle ja mene oikealle. Viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä, ammu hämähäkki ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Ota toinen aarre ja jatka matkaa ylämäkeen. Ammu köynnösten takana olevassa luolassa olevat tynnyrit ja viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä. Ota lapio ja jatka matkaa eteenpäin. Indyn huomatessa jotakin maassa kaiva lapiolla. Ota kolmas aarre ja hae lääkekasvit kiven takaa. Palaa rannalle ja ui vastakkaiselle rannalle. Toisella rannalla käänny ympäri ja ui oikealle. Sukella tunneliin ja hae sen päässä olevasta luolasta neljäs aarre. Palaa kentän lähtörantaa vastapäätä olevalle rannalle ja mene sen oikealle puolelle. Ammu lisko ja ota viides aarre kiven takaa. Mene luolan luokse, ammu hämähäkit ja viillä hämähäkinseitit rikki viidakkoveitsellä. Hyppää veteen ja sukella laivan luo. Hae kuudes aarre laivan kyljessä olevasta aukosta ja kiipeä kannelle. Hae laivan toisesta päästä torpedon latauslaite ja palaa rannalle.

Lataa torpedo ja ui sen tekemästä reiästä. Hae vasara vasemmalla olevasta huoneesta ja haukkaa happea. Ui oikealla olevasta ovesta suoraan ja oikealle. Ota seitsemäs aarre ja haukkaa happea. Ui takaisin oikealla olevasta ovesta, oikealle, suoraan, vasemmalle, suoraan, oikealle, oikealle, vasemmalle, ylös ja avaa luukku vasaralla. Haukkaa happea ja ui takaisin alas. Tällä kertaa ui oikealle ja alas ruumaan. Ui ruuman toiseen päähän ja ota avain laatikosta. Ui takaisin kannelle ja kiipeä ylös. Mene vasemmalle ja kiipeä portaat ylös ovelle. Avaa ovi ruumasta löytämälläsi avaimella ja ota kampi vasemmalta. Mene oikealle ja alas. Ota ensiapulaukku ja kahdeksas aarre. Palaa kannelle ja siirrä nosturi paikalleen kammella. Kiipeä laatikoiden päälle ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Kaiva lapiolla ja astu napille. Palaa takaisin tunnelin läpi toiselle laguunille ja hyppää uimaan. Hakkaa lentokoneen potkuri irti vasaralla ja ui vasemmalle. Sukella ilmestyneelle oviaukolle ja avaa se potkurilla. Ui sisään ja oikealle alas. Vedä vivusta ja ui portaiden vasemmalle puolelle, mistä löytyy yhdeksäs aarre. Ui auenneesta aukosta ylös ja laguunin toiselle puolelle. Kiipeä ylös, mene oviaukosta sisään ja ammu lisko. Ota kymmenes aarre oikealta pylvään takaa ja mene seuraavaan huoneeseen. Ammu lisko ja kiipeä seinää pitkin aivan ylös. Mene tikipatsaan taakse ja paina nappia. Palaa viimeiselle laguunille ja ui sen yli auenneelle oviaukolle. Mene sisään.

Palawan Volcano

Lataa tallennus

Palawan Volcano

Hae oikealta altaasta kyypakkaus ja mene huoneen etuoikeaan kulmaan. Vedä ja työnnä kivi etuoikeaan kulmaan, kiipeä sen päälle ja hyppää ylös. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Mene eteenpäin ja kiipeä tikkaat ylös. Juuri ennen luiskaa käänny vasemmalle ja hae ensimmäinen aarre käytävän päästä. Palaa luiskalle ja liu’u alas. Jatka matkaa eteenpäin kunnes tulet altaalle. Hyppää veteen ja ui altaan toiselle puolelle ja vasemmalle. Kiipeä ylös ja hyppää vasemmalle reikään. Ui tunnelin päähän ja kiipeä ylös. Jatka matkaa laavahuoneeseen. Hyppää vasemmalle juuri laavapurkauksen jälkeen ja juokse sillan yli. Hyppää vasemmalle laavapurkauksen jälkeen, kiipeä ylös ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Mene nopeasti edessä olevaan syvennykseen ennen kuin kivi murskaa sinut. Mene paikkaan josta kivi tuli ja ota toinen aarre. Mene kiven tekemästä reiästä ja ota kolmas aarre. Ammu skorpioni ja pudottaudu vasemmalla olevasta reiästä. Paina nappia ja ammu skorpionit. Seuraavassa huoneessa ota oikealta neljäs aarre. Jatka matkaa, ammu skorpioni ja hyppää laavakuilun yli. Hyppää veteen ja ui paikkaan jossa kiipesit viimeksi ylös. Kiipeä ylös ja hae kotiloavain hautaveneestä. Hyppää veteen ja ui koloon lattiassa. Ui ylös ja oikealle kunnes pääset pois. Kiipeä pois ja jatka matkaa laavakanjonille. Liu’u luiskaa alas ja hyppää lopussa yli. Jatka matkaa vasemmalle. Vedä kiveä kunnes se ei enää liiku, hyppää kivipylvään yli ja työnnä takanasi oleva kivi seinään kiinni. Vedä takanasi olevaa kiveä niin paljon kuin voit, kiipeä kivipylvään yli ja mene käytävän toiseen päähän. Kiipeä ylös ja kiven yli. Työnnä kivi reunalle, kiipeä sen päälle ja hyppää eteenpäin. Kiipeä ylös ja ammu hämähäkit. Mene edessä olevaan huoneeseen ja paina nappia. Ui veden yli ja mene auenneesta portista. Avaa ovi kotiloavaimella ja mene seuraavaan huoneeseen.

Siirrä laavajoen molemmilla puolilla olevat kivet vaaleille laatoille ja kiipeä sisäänkäynnin vieressä olevia tikkaita. Kiipeä ylös, oikealle ja alas. Kiipeä koloon ja ota viides aarre. Hyppää alas ja kiipeä taas tikkaita, tällä kertaa vasemmalle. Kiipeä ylös ja mene huoneen toiseen päähän. Paina nappia ja palaa tikkaille. Kiipeä oikealle kunnes olet kahden kolon yläpuolella. Tiputtaudu alas isoon koloon, kiipeä ylös, käänny ympäri ja hyppää kivelle. Hyppää laavavirran keskelle, seuraavalle kivelle ja oviaukkoon. Mene vasemmalle, roiku oviaukosta ja kiipeä vasemmalle, ylös ja oikealle. Pudottaudu alas ja hypi oikealle. Kiipeä tikkaat ylös ja mene ovesta sisään. Käänny ympäri ja ammu skorpionit. Mene käytävän vasenta tai oikeata reunaa pitkin päähän, missä tapaat Sophian. Ota aseet ja ensiapulaukku ja kiipeä ylös.

Ammu ryssät ja ota ensiapupakkaus sekä kyypakkaus oikealta. Jatka matkaa apinapatsaan huoneeseen ja ammu kaikki ryssät. Ryömi oikealla olevan kiviympyrän ali ja työnnä kivi taakse. Ota kuudes aarre ja mene huoneen toiselle puolelle. Paina vihreää nappia ja ammu alas tulleet ryssät. Paina nappia uudestaan ja aja hissillä ylös. Ylhäällä ammu edessä olevat ryssät ja räjäytä seinä rikki Urgonin osalla. Mene sisään ja kiipeä ruoskan avulla ylös. Ota seitsemäs aarre ja palaa takaisin. Hyppää laavavirran yli ja mene oikealle, alas ja vasemmalle. Ammu ryssät ja ota rauta-avain. Viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja vedä kivi ulos. Kiipeä sen päälle ja seinää pitkin koloon. Paina nappia, pudottaudu alas ja hae kahdeksas aarre auenneesta huoneesta. Palaa apinapatsaalle, iske sen oikeaa kättä ruoskalla ja ammu skorpionit. Jatka matkaa eteenpäin ja paina vasemmalla olevaa nappia. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja hypi vasemmalle. Roiku vasemmalle ja kiipeä ylös laavasuuhun. Jatka matkaa laavajoen vartta pitkin välillä hyppien sen yli kunnes tulet huoneeseen. Hyppää alas ja ammu ryssä. Vapauta Sophia rauta-avaimella ja palaa laavasuun huoneeseen. Kerro Sophialle napista ja mene portille. Juostuasi läpi hyppää vasemmalle ja kiipeä vasemmalle ylös. Käänny ympäri ja hyppää toiselle puolelle. Ota ensiapulaukku ja räjäytä seinä rikki Urgonin osalla. Vedä ja työnnä laatikoita kunnes erään laatikon kylki aukeaa. Ryömi sisään ja ota väkipyörä. Palaa portille ja mene portaita alas. Hae yhdeksäs aarre portaitten alta ja mene oviaukosta sisään. Räjäytä vasemmalla oleva seinä rikki Urgonin osalla ja jatka matkaa kunnes näet uuden huoneen. Juokse nopeasti keskellä olevan pylvään luo ja kiipeä ylös. Hyppää toiselle puolelle ja ota kymmenes aarre. Hyppää takaisin pylväälle ja mene sen vasemmalle reunalle. Roiku reunalta ja pudottaudu alas. Paina nappia ja kiipeä esiintulleita palikoita pitkin ylös. Työnnä kiveä ja mene oikealle. Räjäytä seinä rikki Urgonin osalla ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Ammu vartija oikealta ja mene vasemmalle. Työnnä laatikko köysiradan viereen, kiipeä sille ja laita väkipyörä köysirataan. Jos haluat paljon kiväärinammuksia, voit hankkiutua köysiradalta näkyvälle pienelle kulmalle. Aina kun tapat kiväärimiehen tulee uusi. Saatuasi tarpeeksi ammuksia palaa köysiradalle, paina nappia ja aja alas. Avaa ovet.

Palawan Temple

Lataa tallennus

Palawan Temple

Mene eteenpäin, kiipeä kiven päälle ja hyppää laavavirran yli. Kulman takana on kivihirviö, jota voi joko paeta tai voit tuhota sen käyttämällä Urgonin osaa kahdesti sen vieressä. Mene kulman taakse ja hyppää laavan yli oikealle oviaukkoon. Jatka matkaa isoon laavahuoneeseen. Hypi laattojen päällä huoneen toiselle puolelle ja kiipeä seinää pitkin ylös. Jatka matkaa eteenpäin, hyppää kuilun yli ja pudottaudu vasemmalle. Mene oikealla olevasta oviaukosta ja hyppää alas. Ammu hämähäkit ja ota haiavain. Palaa isoon laavahuoneeseen ja hypi laattojen päällä oikealla olevalle tasanteelle. Räjäytä seinä rikki Urgonin osalla ja hyppää yli. Pudottaudu alas, väistä hirviötä tai räjäytä se ja ota lääkekasvit. Seuraavassa huoneessa on toinen hirviö. Takimmaisessa huoneessa ryömi oikealle ja jatka matkaa ovelle. Avaa ovi haiavaimella ja mene sisään. Mene oikealle, ota punainen tikiavain ja kiipeä ruoskan avulla ylös ennen kuin kivi murskaa sinut. Ennen kuin laskeudut alas ota ensimmäinen aarre ja mene sitten paikkaan josta kivi tuli. Jatka matkaa, pudottaudu alas ja palaa isoon laavahuoneeseen. Hypi laattojen päällä ison oven vasemmalle puolelle ja ota kyypakkaus kivihirviön luota. Mene ison oven luo ja avaa se tikiavaimella.

Ota avain mukaasi ja mene ovesta sisään. Ammu hämähäkit ja hae toinen aarre portaiden oikealta puolelta. Mene portaat ylös ampuen hämähäkit ja ota lääkekasvit oven vasemmalta puolelta. Pudottaudu alas ja kiipeä tikkaat ylös. Ammu lisko ja mene hajonneelle sillalle. Hyppää rikkinäisten kohtien yli ja ammu toisella puolella liskot. Kiipeä tikkaat ylös ja jatka matkaa ylämäkeen. Ammu lisko ja hyppää uimaan. Ui eteenpäin kunnes tulet putouksesta alas. Ui vasemmalle, kiipeä ylös ja katkaise rikkinäinen riippusilta viidakkoveitsellä. Ylitä ehjä riippusilta ja mene luolaan. Luolassa kiipeä vasemmanpuolisia tikkaita ja ota kolmas aarre. Kiipeä oikeanpuolisia tikkaita, käänny ympäri ja hyppää syvennykseen piikkien yläpuolella. Ota neljäs aarre ja hyppää takaisin. Jatka matkaa ylämäkeen ja ammu hämähäkki oikealta. Viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä ja ota viides aarre. Jatka matkaa seuraavalle kuopalle. Hyppää kuoppaan ja ammu hämähäkit. Kiipeä oikeanpuoliselle tasanteelle ja sytytä sytkäri. Kävele varovasti piikkiansojen ohi ja ulos luolasta. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja mene luolaan. Liu’u oikeanpuoleista luiskaa ja hyppää lopussa yli. Ota kuudes aarre ja pudottaudu alas. Kävele piikkiansojen ohi ja ammu lisko. Kävele reunalle ja kiipeä rikkinäistä riippusiltaa pitkin alas. Pudottaudu alas ja mene luolaan. Ota apina-avain ja juokse nopeasti ulos. Kiipeä pois ja tikkaita pitkin ylös. Kiipeä seuraavat tikkaat ja ammu lisko. Ota lääkekasvit oviaukon molemmilta puolilta ja avaa ovi apina-avaimella. Sisällä paina ensimmäistä nappia oikealla, ensimmäistä vasemmalla, toista vasemmalla ja lopulta toista oikealla. Ota vihreä tikiavain ja juokse kivihirviön ohi ja hyppää tasanteelle. Juokse äkkiä eteenpäin ja hyppää seuraavalle tasanteelle. Kiipeä ylös, kävele vähän eteenpäin ja peruuta takaisin reunalle. Kivien pitäisi vieriä ohi. Hyppää huoneen päähän ja kiipeä ruoskan avulla ylös. Ammu hämähäkki, mene oviaukosta ja ota seitsemäs aarre. Viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä ja ammu hämähäkit. Hoitele kivihirviö kiven takana ja ota lääkekasvit. Hyppää sillan alla olevalle pilarille ja vasemmalle. Hoitele kivihirviö ja ota kahdeksas aarre. Kiipeä tikkaat ja avaa ovi tikiavaimilla. Jatka matkaa alamäkeen ja ota matkalla yhdeksäs aarre. Jatka matkaa laavajärven rantaan.

Varo laavahirviötä ja hypi kivien päällä sillalle. Hyppää oikealle ja hypi eteenpäin. Puolessavälissä hyppää vasemmalle ja ota kymmenes aarre. Jatka hyppimistä kunnes pääset Taklitin osan luo. Ota osa ja kierähdä taaksepäin. Palaa sillalle ja käytä Taklitin osaa. Juokse sillan yli, hoitele pikkuhirviö ja hyppää kuilun yli. Varo piikkiansoja, ammu lisko ja paina ulkona nappia. Palaa sillalle ja mene vasemmalle kentän loppuun.

Jeep Trek

Lataa tallennus

Jeep Trek

Hae ensiapulaukku ja ensimmäinen aarre teltasta. Hyppää jeeppiin ja aja mäki ylös. Aja sillan yli ja hae toinen aarre luolasta. Jatka matkaa mäkeä alas ja hyppää sillan yli. Jatka matkaa seuraavalle sillalle. Ammu ryssät tai aja niiden yli. Aja oikealla olevaa mäkeä ylös ja hyppää rotkon yli. Jatka matkaa seuraavaan luolaan ja ota kolmas aarre. Ammu ryssät tai aja niiden yli. Ota neljäs aarre laatikoiden takaa, lääkekasvi sillan alta ja kaksimetrinen lankku. Laita lankku sillan rikkinäiseen kohtaan ja hyppää sillan yli. Jatka matkaa ja käänny risteyksestä oikealle. Ammu ryssät tai aja niiden yli. Hae puun takaa lääkekasvi ja ryömi oikealla olevaan koloon. Ota viides aarre ja palaa autolle. Hyppää kyytiin ja aja takaisin risteykseen. Tällä kertaa käänny vasemmalle ja jatka eteenpäin luolaan. Aja nopeasti seinän viertä alas ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Ota kuudes aarre ja palaa autolle. Aja ulos luolasta ylös mäkeä. Ammu ryssä tai aja sen yli. Jatka matkaa kunnes näet ryssien kuorma-auton. Etsi sokkelosta maja ja ammu ryssä tai aja sen yli. Hae seitsemäs aarre majasta. Etsi toteemipaalu ja hae kahdeksas aarre sen takaa. Etsi lentokone ja ammu ryssä tai aja sen yli. Hae yhdeksäs aarre lentokoneen takaa ja etsi hiekkasäkkibunkkeri. Ammu ryssä tai aja sen yli ja hae kymmenes aarre bunkkerista. Etsi aukeama jolla on kaksi ryssää ja mäki ylös. Ammu ryssät tai aja niiden yli ja aja mäki ylös.

Teotihuacan

Lataa tallennus

Teotihuacan

Mene eteenpäin isoon huoneeseen ja hae ensiapulaukku vasemmalta. Mene oikealle, avaa ovi napista ja ammu hämähäkki sisältä. Kävele käytävää alas ja viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä. Kävele alas kulman ympäri ja kierähdä ansan yli. Viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä ja jatka matkaa vesiavaimelle. Ota avain ja kierähdä äkkiä oikealle. Ammu skorpioni, hyppää alas ja ammu toinen skorpioni. Ota ensimmäinen aarre ja jatka matkaa alaspäin. Viillä hämähäkinseitit rikki viidakkoveitsellä ja ammu hämähäkit. Jatka matkaa kunnes ovi tukkii tiesi. Käänny ympäri ja kävele ylöspäin kunnes ovi avautuu. Ammu hämähäkki, ota toinen aarre ja viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä. Paina nappia ja jatka matkaa ovihuoneeseen. Pudottaudu alas ja työnnä vihreän jaguaarioven edessä oleva kivi oveen kiinni. Työnnä keltaisen lintuoven edessä oleva kivi keskellä olevan kolon reunalle. Mene kaikkien kolmen symbolin ovea vastapäätä olevalle kolon reunalle, roiku ja pudottaudu alas. Viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä, mene eteenpäin ja hyppää reiän yli. Ota kolmas aarre ja hyppää reiästä alas patsashuoneeseen. Vedä kaikki huoneen reunoilla olevat kolme pylvästä ulos jotta patsas nousee ovihuoneeseen. Mene auenneesta ovesta ja kävele ylös. Astu pääkallokuvioiselle laatalle ja taaksepäin. Juokse pudonneen kiven yli ja ota neljäs aarre. Hyppää laatalle, peruuta ja mene kiven päälle. Aja sillä ylös ja ota viides aarre käytävän päästä. Avaa ovi ja mene vasemmalla olevien vipujen luo. Paina ristin muotoista vipua ja pyöreätä vipua, jotta saat sinisen kalaoven auki. Paina ristiä kahdesti ja pyöreää kerran. Jaguaariovi aukeaa. Paina ristiä kerran ja hyppää alas. Vedä kalaoven edessä oleva kivi keskelle ja kolmen symbolin oven edessä oleva kivi kiinni oveen. Vedä ja työnnä jaguaarioven edessä oleva kivi patsaaseen kiinni. Vedä ja työnnä lintuoven edessä oleva kivi kiinni oveen ja aja huoneen reunalla olevalla hissillä ylös. Paina ristiä kerran ja pyöreää kerran. Lintuovi avautuu. Paina ristiä kahdesti ja pyöreää kerran. Kolmen symbolin ovi aukeaa.

Hyppää alas ja mene kalaovesta. Ammu tai viipaloi piraijat ja ui oikealle. Mene patsaan taakse ja laita vesiavain koloon. Ui auenneesta portista ja vedä nappi ulos pylväästä. Ui ylös ja ammu käärmeet. Mene käytävän päähän ja kiipeä tikkaat ylös. Hyppää nousseelle korokkeelle ja oviaukkoon. Roiku reunalta ja roiku oikealle. Kiipeä ylös, käänny ympäri ja hyppää veden yli. Kiipeä perällä olevat tikkaat ja hyppää tasanteelle. Hyppää vasemmalla olevan patsaan taakse ja ota kuudes aarre. Hyppää takaisin ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Mene oikealle ja kiipeä tikkaat ylös. Mene käytävän päähän ja ota kalapatsas. Hae peili vasemmalta ja kuudes aarre oikealta. Ammu ryssät ja hyppää alas. Palaa samaa reittiä kuin kentän alussa takaisin ovihuoneeseen. Ammu ryssät ja mene lintuovesta. Hyppää veteen ja ui alas tunneliin. Puolessavälissä ui ylös, kiipeä pois ja ota kahdeksas aarre. Ui takaisin ja kiipeä pois. Sytytä oikealla oleva soihtu ja viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä. Ammu hämähäkit ja kierähdä piikkiansojen yli. Vasemmalla on halkeama, mutta hae ensin yhdeksäs aarre ylhäältä käytävän päästä. Kierähdä sen edessä olevan laatan yli, jos astut sille saat piikitetyn kiven kylkeen. Aarteen jälkeen palaa halkeamalle ja räjäytä seinä rikki Urgonin osalla. Mene huoneen toiselle puolelle ja kiipeä tikkaita pitkin ylös. Hyppää edessä olevalle tasanteelle ja ota kymmenes aarre. Kiipeä tikkaat ylös ja hyppää yli. Ammu hämähäkit ja mene oikealle ylös. Viillä hämähäkinseitit rikki viidakkoveitsellä ja ammu skorpionit. Ota kyypakkaus ja avaa ovi napista. Hyppää alas ja ota lintupatsas. Palaa paikkaan jossa ammuit hämähäkit, hyppää veteen ja kiipeä pois. Palaa ovihuoneeseen ja mene jaguaariovesta.

Mene eteenpäin ja vasemmalle. Viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä ja kierähdä laatan yli. Ammu ryssät ja kiipeä korokkeita pitkin ylös. Ota jaguaaripatsas ja palaa ovihuoneeseen. Mene kolmen symbolin ovesta ja laita patsaat paikoilleen. Mene samaa reittiä kuin aikaisemmin alas patsashuoneeseen ja ammu ryssät. Mene patsaan eteen ja laita patsas sen käsiin. Mene auenneesta ovesta.

Olmec Valley

Lataa tallennus

Olmec Valley

Kävele oikealle ja jatka matkaa niin kauan kunnes tulet köynnösten peittämälle oviaukolle. Viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja ammu käärme. Jatka matkaa koko laakson halki pelotellen jaguaareja ampumalla ilmaan. Kun saavut järvelle sukella ja hae ensimmäinen aarre luolasta. Palaa takaisin ensimmäisen sillan luo ja viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä. Mene sisään ja jatka matkaa eteenpäin kunnes tulet toiselle köynnösten peittämälle oviaukolle. Viillä se auki ja räjäytä vasemmalla oleva seinä auki Urgonin osalla. Ota toinen aarre ja ammu ilmaan pelotellaksesi jaguaaria. Kiipeä vasemmalla olevat portaat ja heilauta itsesi ruoskan avulla patsaan päälle. Hyppää eteenpäin ja mene oikealle. Työnnä kiveä kunnes tiput alas. Kävele olmeekkipäätä kohti, kunnes astut laatalle ja kuulet äänen. Käänny ympäri ja juokse alhaalla oikealla olevaan koloon ennen kuin pää murskaa sinut. Hae kolmas aarre pään entisestä paikasta ja mene pään perään Työnnä se laatalle, mene takaisin luolaan ja vasemmalle. Ylitä silta ja jatka matkaa eteenpäin. Pudottaudu alas ja hae neljäs aarre kulman takaa. Mene oikealla alhaalla olevasta oviaukosta, tiputtaudu ulos ja mene oviaukosta. Hyppää altaaseen ja vedä nappi ulos. Kiipeä pois ja ammu käärmeet. Mene auenneesta ovesta ja huoneen toiselle puolelle. Pylvään takana työnnä kivi niin kauas kuin voit ja kävele painelaatalle. Käänny ympäri ja juokse alas käytävää. Kun tarraat reunaan kiinni pudottaudu äkkiä alas ja juokse ulos ja oikealle. Työnnä pää pihalle ja mene perässä. Työnnä kivi laatalle ja ammu kaikki ilmaantuneet ryssät.

Palaa paikkaan josta löysit neljännen aarteen ja jatka matkaa eteenpäin. Viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja ammu käärme. Ylitä toinen silta ja jatka matkaa kuilulle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja ammu ryssät. Jatka matkaa eteenpäin ja hankkiudu pohjalle. Ammu käärme ja kiipeä kaatuneen pylvään yli. Mene sivukanjoniin ja ota viides aarre. Palaa takaisin, kiipeä ylös ja ryömi oikealle. Jatka matkaa eteenpäin ja hyppää kuilun yli. Jatka matkaa kunnes pääset huoneeseen jossa on vesiallas. Ammu käärme ja hyppää veteen. Ui oikealle putouksen alle ja kiipeä pois. Hypi ja kiipeä kielekkeitä pitkin ylös ja paina nappia. Mene alas ja työnnä olmeekkipää oviaukkoon. Etsi kivi ja työnnä se paikkaan josta uit putouksen ali. Kiipeä takaisin ylös ja paina taas nappia, jotta pää lentää painelaatalle. Hyppää veteen, kiipeä pois ja mene oviaukosta. Kiipeä seinää pitkin ylös ja ylitä kolmas silta. Jatka matkaa eteenpäin käärmeitä ampuen kunnes saavut maassa makaavien pylväiden luo. Niiden kohdalla hae vasemmalta alhaalta kuudes aarre. Kiipeä ylös ja jatka matkaa kuilulle. Kuilua ennen hae lääkekasvi vasemmalta alhaalta. Hyppää kuilun yli, viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Jatka matkaa eteenpäin, kunnes saavut ensimmäisen patsaan luo. Hankkiudu alas, ammu käärme ja mene seuraavaan patsaan koristamaan luolaan. Ammu käärmeet ja hae seitsemäs aarre soihdun valaisemasta huoneesta. Huoneen toisella puolella on ovi. Avaa se napista ja mene ulos. Paina nappia ja juokse nopeasti valaistun huoneen vasemmalle puolelle. Kiipeä huoneen katolle ja juokse eteenpäin kohti patsasta. Hyppää yli ja juokse nopeasti patsaan ohi oikealle. Kiipeä ylös ja hyppää nopeasti seuraavalle kielekkeelle. Hyppää patsaan päälle ja vasemmalle. Juokse oikealle ja hyppää patsaan kielelle. Hyppää nopeasti eteenpäin ja juokse ovesta läpi ennen kuin se sulkeutuu. Sisällä paina nappia ja mene nopeasti ulos. Hyppää vasemmalle ja hae vasemmalta kahdeksas aarre. Palaa takaisin oven toiselle puolelle. Mene oikealle ja työnnä patsas alas. Pudottaudu alas ja ylitä silta. Jatka matkaa eteenpäin ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Ryömi ali, nouse pystyyn ja käänny ympäri. Kiipeä ylös ja hyppää oikealla olevaan koloon. Ota yhdeksäs aarre ja kiipeä aivan ylös. Ammu käärme ja jatka matkaa pyramidille.

Ammu ilmaan pelotellaksesi jaguaaria ja ota lääkekasvit portaiden oikealta puolelta. Kiipeä portaat ylös ja ota kymmenes aarre. Laskeuduttasi alas pistä muistiin missä olet. Edessäsi olevan oven takana on kolmas Azerimin osa ja jättiläiskäärme. Tuhotaksesi käärmeen tarvitset Azerimin osan. Huoneen vasemmalla ja oikealla puolella on sinisiä kristalleja katossa. Niiden kohdalla voit levitoida ylös. Huoneen kulmissa ylhäällä on laattoja, joille astuminen työntää ison piikin lattiasta. Tehtävänäsi on odottaa että jättiläiskäärme, Quetzalcoatl, on piikin kohdalla ja juuri silloin astua laatalle. Quetzalcoatl kuolee noin kuudesta piikiniskusta. Saadaksesi Azerimin osan sinun täytyy houkutella käärme ulos, astua takanasi olevassa huoneessa olevalle laatalle ja juosta nopeasti käärmeen huoneeseen. Ovet aukeavat sytyttämällä niiden reunoilla olevat soihdut sytkärillä. Ja sitten hommiin. Pudottaudu alas, avaa takanasi oleva ovi ja edessäsi oleva käärmeen ovi. Juokse kakkoshuoneen laatalle, takaisin käärmeen huoneeseen ja kiipeä perällä ylös. Ota Azerimin osa ja juokse levitointikristallin alle. Levitoi ylös, odottele käärmeen saapumista ja seivästä se. Quetzalcoatl sylkee myös pieniä käärmeitä, ammu ne kaikki. Seivästä se reilut kuusi kertaa niin käärme räjähtää ja ovi ulkomaailmaan aukeaa. Levitoi ylös ja mene pihalle.

V.I. Pudovkin

Lataa tallennus

V.I. Pudovkin

Koputa ovea ja kiipeä sen jälkeen sängylle. Avaa ilmastointiluukku ja kiipeä takaisin alas. Koputa uudestaan ja kiipeä nopeasti ilmastointikanavaan. Vartijan ollessa takahuoneessa juokse ovesta ulos. Kävele käytävää eteenpäin ja mene ensimmäisestä ovesta vasemmalla. Vedä vivusta ja juokse takaisin käytävään. Odota että vartija menee katsomaan konetta ja hae toisen vasemmalla olevan oven takaa Taklitin osa. Palaa käytävään ja mene päässä olevasta ovesta. Käytä Taklitin osaa ja juokse vartijan ohi ruuman toiselle puolelle. Avaa ovi ja ota kamppeesi. Palaa ruumaan ja kiipeä laatikolle. Hyppää tynnyrien yli ja kiipeä ylös laatikolle (Voit myös vedellä laatikoita ja heilauttaa itsesi ruoskalla yli). Kävele eteenpäin ja ammu ryssät. Mene samalle puolelle ruumaa kuin mistä hait kamppeesi ja avaa ovi. Käytä Taklitin osaa ja juokse ryssien ohi keulaan. Kiipeä tikkaat ylös, avaa ovi, ammu ryssä ja ota Urgonin osa ja ensiapulaukku. Palaa alakäytävään, ammu ryssät ja ota ensimmäinen aarre.Palaa ruumaan, mene toiselle puolelle ja vasemmalla olevasta ovesta. Avaa edessä oleva ovi ja ammu vartija. Ota toinen aarre ja palaa ruumaan. Mene oikeanpuoleisesta ovesta, seuraavasta ovesta ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Ammu ryssä oikealta ja avaa oikealla oleva ovi. Ammu vartija ja ota kolmas aarre. Palaa käytävään ja kiipeä vasemmalla olevat tikkaat ylös. Avaa edessä oleva ovi ja ota neljäs aarre. Palaa käytävään ja avaa ensimmäinen ovi vasemmalla. Ammu ryssät. Avaa käytävällä ensimmäinen ovi oikealla ja ammu vartija. Ota viides aarre ja avaa käytävän puinen ovi. Ota kuudes aarre ja ensiapulaukku. Ammu vartija käytävän toisella puolella olevasta huoneesta ja ota seitsemäs aarre.

Kiipeä oikealla olevat tikkaat ja ammu kaikki ryssät kannelta. Räjäytä tikkaiden vieressä oleva seinä auki Urgonin osalla ja mene edessä olevasta ovesta. Kiipeä tikkaat vasemmalla ja ota Azerimin osa. Palaa kannelle ja hae kahdeksas aarre keulasta. Palaa rikkomasi seinän luo, laskeudu tikkaita ja ammu ryssä. Mene käytävän päähän, laskeudu tikkaita ja ammu toinen ryssä. Mene käytävän päähän, laskeudu tikkaita ja avaa ovi. Mene kuorma-auton oikealle puolelle ja hae yhdeksäs aarre käytävän päästä. Mene nosturin ohjauspaneelille. Paina keskimmäistä nappia viidesti, vasenta kahdesti ja oikeanpuoleista kahdesti. Kun olet saanut laatikon ilmaan mene sen alle ja levitoi ylös Azerimin osan avulla. Ammu ryssät takaasi ja mene vasemmanpuoleisesta ovesta. Ammu ryssät ja mene pohjalle. Vedä vivusta ja hae kymmenes aarre takaasi. Kiipeä ylös ja laskemiasi tikkaita. Avaa ovi ja ammu ryssä sisältä. Ota kampi ja mene ulos. Mene vasemmalle perään ja laske vene alas kammella.

Meroë

Lataa tallennus

Meroë

Hyppää jeeppiin ja aja hyeenoiden yli. Tapettuasi kaikki aja kaivoksen vieressä olevan pyramidin taakse ja ammu räjähteet peltimökin ikkunasta. Hae sinko, singon ammukset, ämpäri, ensiapulaukku ja ratasketju mökistä. Mene kaivokselle ja laita ketju laitteen tyhjään kohtaan. Vedä vivusta ja aja laitteella alas. Ota kaivoskärryn pyörä ja mene kaivannon toiseen päähän. Ammu skorpionit ja ota taskukello. Aja laitteen avulla ylös ja kävele laitteesta vasemmalle. Saatuasi jalokivisilmän palaa peltimökille ja kiipeä pyramidin seinää pitkin ylös asti. Mene käytävää eteenpäin, ammu hämähäkki ja hyppää yli. Pudottaudu alas, sytytä soihtu ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Työnnä kivi vasemmalle, kiipeä sen päälle ja pyramidin seinää pitkin ylös asti. Paina nappia ja Kiipeä takaisin alas. Kiipeä auenneelle ovelle ja hae ensimmäinen aarre oikeanpuolisen korokkeen päältä. Mene sisään pyramidiin ja jatka matkaa kunnes tulet kulmaan sinisen kiven luo. Kävele sen vasemmalle puolelle ja vedä sitä kerran. Mene sen vasemmalle puolelle ja työnnä sitä. Kiipeä sen päälle ja kielekkeelle. Ota toinen aarre ja hyppää takaisin käytävään. Jatka eteenpäin risteykseen ja käänny vasemmalle. Ammu hämähäkki ja hyppää huoneeseen. Laita ämpäri laitteeseen ja palaa risteykseen. Kiipeä oikealle, käänny ympäri ja hyppää toiselle kielekkeelle. Jatka matkaa vasemmalle ja ammu käärmeet. Kiipeä sarkofagiin ja ota kolmas aarre. Palaa tikkaiden luo ja kiipeä ne ylös. Pudottaudu alas ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Paina oikeanpuoleista nappia ja hyppää pudonneen kiven päälle. Jatka matkaa eteenpäin ja ammu skorpioni. Sytytä soihtu ja ryömi oikealle. Ota lääkekasvit, ammu skorpionit ja ota neljäs aarre. Ryömi takaisin, kiipeä kielekkeelle ja tikkaita ylös. Kiipeä ylös linssihuoneeseen ja sytytä ensimmäinen kokko sytkärillä. Kiipeä alas ja mene oikealle. Liu’u alas kunnes tulet pohjalle. Sytytä soihtu oikealta ja hyppää vasemmalle alas. Mene portaat alas ja ammu käärmeet. Paina vasemmalla olevaa nappia ja ammu ulos tulevat käärmeet. Ryömi sisään, sytytä soihtu ja ammu käärme. Kiipeä ylös pääkäytävään.

Mene vasemmalle ja ammu hämähäkit. Räjäytä vasemmalla oleva seinä auki Urgonin osalla ja ota viides aarre. Mene huoneen oikeaan takanurkkaan ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Ota lääkekasvit ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Mene vasemmalle ja alas. Juuri ennen portaitten loppumista hyppää eteenpäin ja kiipeä ylös. Ryömi vasemmalle ja ota kuudes aarre. Palaa portaille, jatka matkaa alas ja ota lääkekasvit. Hyppää kaivoskärryhuoneen yli, roiku reunalta ja roiku vasemmalle. Kiipeä ylös ja ammu hämähäkit. Mene vasemmalle ja hyppää kuoppaan joka on täynnä luurankoja. Ota seitsemäs aarre ja lääkekasvit. Kiipeä ylös ja mene portaat ylös. Mene kiven taakse ja vedä sitä kerran. Mene sen taakse ja työnnä se seinään kiinni. Kiipeä sen päälle ja hyppää koloon seinässä. Ammu hämähäkki ja kiipeä tikkaat. Hyppää yli, roiku vasemmalle ja pudottaudu alas. Kiipeä ylös, ota kokko ja pudottaudu liikuttamasi kiven päälle. Kiipeä tikkaita taas ylös ja roiku reunalta. Pudottaudu alas, roiku vasemmalle ja kiipeä ylös. Ammu hämähäkki, sytytä soihtu ja kiipeä ruoskan avulla ylös. Kiipeä ylös linssihuoneeseen. Laita kokko jalustalle ja sytytä se sytkärillä. Palaa takaisin pääkäytävään.

Mene eteenpäin kuilun reunalle ja hyppää yli. Paina nappia, hyppää nopeasti takaisin ja vedä oikealla oleva kivi ulos ennen kuin kivi tömähtää takaisin alas. Kiipeä ylös ja roiku reunaa pitkin kuilun yli jatka matkaa risteykseen. Käytä Taklitin osaa ja juokse vasemmalla olevan ”silmän” ohi. Ammu käärmeet ja räjäytä seinä auki Urgonin osalla. Ota kahdeksas aarre ja kiipeä ylös. Ammu hämähäkki ja jatka matkaa portaita ylös. Paina nappia, astu kiinni menevälle laatalle, käänny ympäri ja hyppää ylös. Paina nappia ja juokse nopeasti eteenpäin laskeutuvia laattoja pitkin. Juokse hämähäkin yli, kiipeä ylös ja levitoi Azerimin osalla ylös. Sytytä kolmas soihtu sytkärillä ja levitoi alas. Palaa silmän luo ja mene suoraan sarkofagihuoneeseen. Kiipeä ylös ja työnnä seinä auki. Ammu käärmeet ja kiipeä haudan päälle. Hyppää seuraavan haudan päälle ja aukosta ylös. Ammu hämähäkki ja ota yhdeksäs aarre käytävän päästä. Mene oikealle ja räjäytä osa seinästä ja haudan katto rikki Urgonin osalla. Sytytä soihtu ja kiipeä vasemmalle. Kiipeä eteenpäin kunnes olet ylhäällä ja sytytä neljäs ja viimeinen soihtu. Palaa alas käärmehuoneeseen ja kiipeä toisen haudan päälle. Hyppää sisään ja ota kymmenes aarre. Työnnä kivi ulos, ota kyypakkaus ja juokse äkkiä jeepille. Hyppää ratin taakse ja aja kaikkien ryssien yli.

Aja peltimökin luo ja hae lääkekasvit vedestä. Katso mihin punainen valonsäde osoittaa ja mene siihen kohtaan. Laita jalokivisilmä sakaalipatsaaseen ja ota se takaisin. Hyppää takaisin jeeppiin ja aja paikkaan jossa tulit äsken ulos pyramidista. Katso mihin vihreä valonsäde osoittaa ja toista edellinen operaatio. Kolmas valonsäde on kentän lähtökohdan lähellä keskellä aukeaa ja neljäs on sen lähellä kivien alla. Työntele kiviä jotta pystyt tekemään operaation loppuun. Mene sille pyramidille josta aloitit pyramidien tutkimisen ja ota mukaasi bensakanisteri jeepistä. Hae ensiapupakkaus pylväitten välistä, laita pyörä kaivoskärryyn ja bensat tankkiin. Hyppää kyytiin ja aja seuraavaan kenttään.

King Sol's Mines

Lataa tallennus

King Sol’s Mines

Aja eteenpäin kunnes tulet ison talon luo. Mene taloon sisälle, ota ensiapulaukku ja palaa kaivoskärrylle (Talon katolta löytyy pelin tekijän allekirjoitus). Aja eteenpäin kunnes tulet seuraavaan huoneeseen. Hyppää pois kyydistä ja mene raiteilla olevan laatikon luo. Avaa se ja ota sulake. Kiipeä oikealla olevien laatikoiden yli ja ota ensimmäinen aarre. Kiipeä takaisin raiteille ja mene vasemmasta oviaukosta. Ammu vasemmalla olevat räjähteet ja ota toinen aarre. Palaa kärrylle ja aja vaihdetalolle. Mene sisään ja vasemmalle taakse. Laita sulake sulaketauluun ja vedä ensimmäisestä sekä kolmannesta vivusta. Palaa kärrylle ja aja ovesta läpi sekä alas mäkeä. Animaation jälkeen jarruta ykkövaihteenkohdalla ja hyppää pois kärrystä. Palaa takaisinpäin raiteita pitkin ja ota ensiapupaketti. Kävele raiteita pitkin suuntaan mistä tulit ja vähän ovea ennen pysähdy. Ammu vasemmalla alhaalla olevat käärmeet ja ota kolmas aarre. Palaa kärrylle ja aja nelosvaihteelle. Katso vaihdetta ja ota neljäs aarre oikealla olevan pylvään takaa. Aja eteenpäin kunnes saavut mäen huipulle. Hyppää pois, ammu hämähäkki ja ota ensiapupaketti. Jatkaa matkaa kärryllä eteenpäin kakkosvaihteelle, hyppää pois ja ota viides aarretakaa oikealta. Aja eteenpäin kunnes saavut huoneeseen, jossa on raiteita ja pylväitä. Aja hitaasti sivuraiteen luo ja peruuta sille. Peruuta kunnes saavut uuteen huoneeseen. Hypi vedessä kelluvia laatikoita pitkin ja heitlauta itsesi viimeiseltä laatikolta vasemmanpuoleisen vesiputouksen taakse. Ota Horuksen silmä ja hyppää altaaseen. Hae kuudes aarre vasemmalla olevsta välistä ja haukkaa happea. Ui raiteiden alapuolella olevasta aukosta ja hae seitsemäs aarre kaltereiden luota. Ui oikealle kunnes saavut huoneeseen jonka pohjassa on kiviä. Ui ylös ja kiipeä pois. Ota kahdeksas aarre ja ui takaisin. Kiipeä pois altaasta ja mene laatikkokasan taakse. Kiipeä laatikolle ja ota ensiapulaukku. Palaa kärrylle ja aja ulos huoneesta. Pysähdy ja hae oikealla olevien kivien päältä kyypakkaus.

Hyppää kärryyn ja aja eteenpäin kunnes saavut vaihdetalolle. Aja eteenpäin seuraavaan huoneeseen ja hyppää pois kyydistä. Ammu ryssät ja mene auenneeseen koppiin. Ota messinkiavain ja aja eteenpäin kunnes näet sinkoanimaation. Aja seuraavaan huoneeseen, hyppää pois ja ammu ryssät. Avaa kaappi ja ota öljykannu. Aja eteenpäin kunnes saavut nelosvaihteelle. Ammu ryssät ja voitele vaihde. Aja vaihdetalolle ja ammu kaikki ryssät. Mene sisään ja vedä nelosvaihteesta. Videopätkän jälkeen palaa kärrylle ja aja vitosvaihteelle. Ammu ryssät ja mene vasemmalla olevaan käytävään. Ammu ryssät ja jatka matkaa rotkon reunalle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja hae yhdeksäs aarre perältä. Aarteen ja rotkon puolessavälissä on seinässä halkeama, räjäytä se rikki Urgonin osalla. Ammu käärmeet ja ota Kuningas Salomonin ensimmäinen jalokivi. Kierähdä nopeasti taaksepäin ja palaa kärrylle. Aja eteenpäin seuraavaan huoneeseen. Hyppää pois ja mene oikealle ylös. Työnnä laatikko pois tieltä ja ammu räjähteet. Ammu hämähäkki ja ota kyypakkaus. Kiipeä tikkaat ja hyppää kielekkeelle. Hyppää oviaukkoon ja viillä hämähäkinseitti rikki viidakkoveitsellä. Ammu hämähäkit ja mene seuraavaan huoneeseen Kuningas Salomonin toisen jalokiven luo. Ota jalokivi ja hyppää nopeasti edessä olevaan kuoppaan. Ammu käärmeet ja ryömi kolosta läpi. Kiipeä ylös ja ammu hämähäkit. Jatka matkaa seittien läpi ja hyppää tasanteelle. Hyppää vasemmalle ja palaa kärrylle. Jatka matkaa huoneeseen, jossa raiteet ylittävät altaan. Ota ensiapupakkaus ja hyppää veteen. Ui tunneliin ja etsi tunnelista kymmenes aarre. Haukkaa happea ja ui kunnes löydät huoneen jonka pohjassa on kiviä. Nouse pintaan ja kiipeä pois Z-kirjaimen muotoiseen huoneeseen. Kiipeä ja hypi kielekkeitä pitkin kunnes näet ryssiä. Ammu kaikki ja jatka matkaa huipulle. Hyppää kolmion muotoiseen oviaukkoon, ota Kuningas Salomonin kolmas jalokivi ja hyppää eteenpäin altaaseen. Palaa kärrylle ja aja huoneeseen josta löysit sulakkeen.

Ammu ryssät ja mene oikean puoleisesta oviaukosta. Jatka matkaa pyramidille. Laita Horuksen silmä pyramidiin ja kiipeä vasemmanpuoleisille rakennustelineille. Laita punainen jalokivi koloon seinässä. Hyppää keskelle ja toiselle rakennustelineelle. Laita vihreä jalokivi koloon seinässä. Mene erikoisen lattialaatan luo ja levitoi ylös Azerimin osalla. Laita sininen jalokivi koloon seinässä, levitoi alas ja vedä vivusta. Heilauta itsesi ruoskalla yli kentän loppuun.

Nub's Tomb

Lataa tallennus

Nub’s Tomb

Hyppää eteenpäin kahdesti ja kiipeä vasemmalla olevan kielekkeen päälle. Hae ensiapupaketti vasemmalta ja hypi eteenpäin. Roiku oikealle ja pudottaudu alas. Pudottaudu käytävään ja mene sen toiseen päähän. Ammu kaikki hämähäkit ja ota vasemmalta perältä ensimmäinen aarre. Palaa romahtaneiden pylväiden huoneeseen ja mene vasemmalle seuraavaan huoneeseen. Kiipeä ylös ja hyppää vasemmalle alas. Ryömi oikealle ja nouse seisomaan puolessavälissä tunnelia. Ota toinen aarre ja ryömi tunneli loppuun. Ammu skorpionit ja mene yksikätisen patsaan ovesta vasemmalle. Työnnä patsas pois ja viillää kankaat rikki viidakkoveitsellä. Hyppää kuilun yli ja jatka matkaa eteenpäin. Liu’u luiskaa alas ja vedä vivusta. Mene auenneesta ovesta ja jatka matkaa huoneeseen jonka lattiassa on ritilä. Astu ritilälle ja ryömi ali. Ammu käärmeet ja ota kolmas aarre. Ryömi takaisin ja kiipeä ylös. Mene huoneen perälle, viillä kankaat rikki viidakkoveitsellä ja vedä kivi ulos. Mene sisään ja jatka matkaa käytävään jossa on kaksi lattialaattaa. Juokse eteenpäin ja hyppää seuraavalle laatalle. Juokse vielä eteenpäin ja hyppää käytävän toiseen päähän. Kiipeä vasemmalle, käänny ympäri ja hyppää yli. Kiipeä seinää pitkin ylös ja mene vasemmalle. Mene alas ja ammu käärmeet. Mene huoneen keskellä olevan rakennelman taakse ja paina nappia. Mene takanasi olevaan huoneeseen ja oikealle. Ammu hämähäkit ja ota neljäs aarre. Mene huoneen toiseen päähän ja oikealle. Kiipeä ruoskan avulla ylös ja hypi kielekkeitä pitkin huoneen toiseen päähän. Kiipeä oikealle ja parin kielekkeen yli. Pudottaudu alas ja iske Anubispatsaan käsi irti ruoskalla. Pudottaudu alas, ota käsi ja poistu huoneesta. Mene vasemmalle ja oikealle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja paina nappia. Ota viides aarre ja ammu kaikki ryssät jotka löydät. Palaa yksikätisen patsaan luo ja laita käsi patsaaseen. Vedä vivusta oven oikealla puolella.

Ammu robotit ja mene huoneen vasempaan reunaan. Levitoi ylös ja mene vasemmalle alas. Hyppää vasemmalle ja taas vasemmalle. Ylitä silta ja hae oikealta alhaalta ensiapulaukku. Mene vasemmalle ylös ja paina nappia. Videopätkän jälkeen paina nappia uudestaan ja hyppää alas. Ammu ryssät ja mene portaita alas. Paina alhaalla nappia ja levitoi alas. Keskellä huonetta on pieni rakennus, jonka alapuolella on käytävä. Mene käytävän päähän ja vedä ja työnnä siellä oleva kivi käytävän keskelle risteykseen. Mene ylös rakennukseen ja perälle. Vedä ja työnnä patsas oviaukkoon ja lähde etsimään Volodnikovia. Aja hänet juuri rakentamaasi ansaan niin saat hammasrattaan. Palaa portaille ja ammu matkalla ryssä ylhäältä. Paina nappia ja ammu ryssät ylhäältä. Viillä viidakkoveitsellä portaiden vieressä olevat kankaat rikki ja vedä kiveä kolmasti. Kiipeä kivelle, käänny ympäri ja hyppää oviaukkoon. Mene eteenpäin ja kiipeä alas. Vedä vivusta ja palaa takaisin. Mene tunneliin josta vedit kiven ja siellä alas. Ammu käärmeet ja ota pronssiavain. Palaa hissille ja avaa se pronssiavaimella. Laita hammasratas kilpikonnaan ja työnnä kivi hissiin. Levitoi vasemmalta ylös ja mene oikealle kulmaan. Heilauta itsesi ruoskalla vastapainolle ja pääset alas.

Ammu robotit ja mene huoneen toiselle puolelle. Kiipeä ylös ja jatka matkaa tukipilareita pitkin kunnes tulet oviaukon luo. Käänny ympäri ja hyppää korokkeelle. Ota kuudes aarre ja palaa ovelle. Hyppää veteen ja tee piraijoista sushia. Ui seuraavaan huoneeseen ja hae seitsemäs aarre oikealta alhaalta raunioiden takaa. Ui huoneen perällä olevasta oviaukosta ja vedä vivusta. Nouse pintaan ja kiipeä pois. Ammu robo jos se ilmaantuu ja hyppää härkäpatsaan pään eteen. Räjäytä seinä rikki Urgonin osalla ja ota kahdeksas aarre. Hyppää patsaan päälle ja toiselle puolelle. Kiipeä tikkaat ylös huoneen toisella puolella. Animaation jälkeen juokse äkkiä takaisin tikkaille ja odota salamapallon seuraavaa iskua. Iskun jälkeen juokse nopeasti altaan reunaa vasemmalle ja oviaukkoon. Räjäytä seinä rikki Urgonin osalla ja ota yhdeksäs aarre. Odota iskua ja juokse seuraavaan oviaukkoon. Ota ensiapulaukku ja mene matalille portaille. Kiipeä ruoskan avulla ylös ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Mene ritilän reunaa pitkin kulman ympäri ja hyppää tasanteelle. Hyppää oikealle ja käänny oikealle päin. Liu’u luiskaa pitkin alas ja hyppää lopussa yli. Kiipeä vasemmalla olevaan oviaukkoon ja mene käytävän päähän. Levitoi Azerimin osalla ylös ja vedä ja työnnä kaikki kolme leijonanpäätä huoneen keskelle. Paina huoneen perällä olevaa nappia kolmasti. Paina oikealla olevaa kultaista nappia kerran ja vasemmalla olevaa hopeista kolmasti. Levitoi alas ja ammu kaikki ryssät. Hyppää veteen ja kiipeä pois. Kiipeä tikkaat ylös. Kiipeä kolmion muotoisia kielekkeitä huipulle.

Ota Nubin osa ja hyppää veteen. Kiipeä pois ja aktivoi nappi Nubin osalla. Kiipeä tikkaat ylös ja ylitä silta. Mene huoneen toiselle puolelle ja vasemmasta ovesta. Aktivoi nappi Nubin osalla, mene ovesta ja ammu käärmeet. Jatka matkaa hissin alakertaan ja aktivoi nappi hissin vastapainon luona. Aktivoi huoneen toisella puolella oleva nappi ja levitoi ylös. Vedä vasemmalla oleva kivi pois hissistä ja aja hissillä ylös. Mene hissin taakse ja hyppää sen katolle. Ota kymmenes aarre ja jatka matkaa huoneen perällä olevalle ovelle. Ota ensiapulaukku ja avaa ovi Nubin osalla. Ammu robotti ja mene sisään. Kytke kaikki pyramidin ympärillä olevat neljä sähkökenttää päälle Nubin osalla ja mene pyramidin keskelle. Paina nappia sarkofagin kyljessä, aktivoi taaksesi ilmestynyt nappi Nubin osalla ja ota Nubin silmä. Mene huoneen perällä olevalle kuvioinnille ja laita Nubin silmä koloon. Jättimäinen laserrobotti ilmaantuu lattiasta. Juokse ympäri pyramidia ja houkuttele hänet astumaan sähkökentille. Kun sähkö on purkautunut kentästä robottiin lataa kenttä uudelleen. Jokaisen kentän voi ladata kahdesti ja robotti räjähtää kuudesta iskusta. Kun olet tuhonnut robotin kiipeä pyramidin huipulle ja hyppää robotin päälle. Avaa uloskäynti napista ja mene sillan yli. Jatka matkaa kentän loppuun.

Infernal Machine

Lataa tallennus

Infernal Machine

Laskeudu edessä olevia tikkaita ja ota vasemmalta singon ammukset, esiapupaketti sekä ensiapulaukku. Laskeudu portaita alas huoneeseen. Ammu robotit ja mene huoneen toiseen päähän. Astu seinässä olevaan koloon ja sen noustessa ylös kierähdä taaksepäin. Mene hissin jättämään koloon ja paina nappia. Mene luiskaa alas ja paina nappia. Välipätkän jälkeen hyppää oikealle veteen ja kiipeä pois. Kuilun keskellä käänny vasemmalle ja salamoita väistellen ja hissikuilun yli hypäten mene käytävän päähän ja ota Nubin osa sekä ensimmäinen aarre ja toinen aarre. Palaa kuilulle, hyppää toiselle puolelle ja paina nappia käytävän päässä. Ammu elukka ja hyppää levitoimaan. Ui ylös ja käänny vasemmalle tai oikealle. Kiipeä tikkaat ylös ja jatka matkaa eteenpäin. Pudottaudu alas ja ota Azerimin osa. Käänny ympäri, kiipeä tikkaat alas ja ota kolmas aarre. Kiipeä takaisin ylös, tikkaat ylös ja kierähdä kielekkeelle hevospatsaan yläpuolella. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja avaa ovi. Hyppää tasanteelle, siitä seuraavalle ja hypi eteenpäin kunnes tulet oviaukon luo. Hyppää oviaukkoon, avaa ovi ja sukella altaaseen. Ui toiseen päähän, kiipeä tikkaat ylös ja ota Urgonin osa. Laita sen tilalle Nubin osa ja ota neljäs aarre sekä viides aarre. Juokse liikkuvien palikoiden yli juuri kun ne ovat linjassa, aja hissillä alas ja laita Urgonin osa koloon.

Aja hissillä kolme kerrosta ylöspäin ja hyppää tasanteelle. Hyppää vasemmalla olevalle tasanteelle ja ota kuudes aarre sekä seitsemäs aarre. Kierähdä seuraavalle tasanteelle ja ammu elukka. Hyppää oviaukkoon, avaa ovi ja aja hissillä ylös. Kävele eteenpäin ja videopätkän jälkeen ammu Turner. Ota häneltä Taklitin osa ja levitoi ylös. Hypi Taklitin osan avulla keskellä olevan napin luo ja paina sitä. Levitoi ylös ja ota Mardukin pää. Mene käytävään ja puolessa välissä ryömi oikealle. Ota kahdeksas aarre ja yhdeksäs aarre. Palaa käytävään ja aja hissillä alas. Mene vasemmalle ja kiipeä tikkaat ylös. Jatka matkaa eteenpäin, pudottaudu alas ja laita Mardukin pää patsaan päähän. Hae kymmenes aarre patsaan entisen paikan takaa ja mene päähuoneeseen. Kiipeä korokkeelle, laita Taklitin osa koneeseen ja väännä vivuista.

Aetherium

Lataa tallennus

Aetherium

Ui eteenpäin sähköttömälle kielekkeelle. Pudottaudu alas ja käänny kohti kahta pyörivää ympyrää. Ui oikealle ja kierähdä seuraavalle kielekkeelle. Hyppää uimaan ja ui koko tunnelin läpi huoneeseen. Ota Tool of Beyond ja palaa kahden pyörivän ympyrän läpi. Ui vasemmalle ja kierähdä seuraavalle kielekkeelle. Hyppää uimaan ja ui koko tunnelin läpi portaalille. Avaa se Tool of Beyondilla ja ota kyypakkaus sekä ensimmäinen aarre. Ui takaisin kahden pyörivän ympyrän läpi ja vasemmalle. Kierähdä seuraavalle kielekkeelle ja hyppää uimaan. Ui koko tunnelin läpi, avaa portaali Tool of Beyondilla ja ota lääkekasvit sekä toinen aarre. Ui takaisin kahden pyörivän ympyrän läpi ja alas. Ammu elukat ja ryömi keskitornin alle. Ota kolmas aarre ja ryömi takaisin. Kiipeä sellaiselle kielekkeelle jolla ei ole sähköpurkauksia ja ui ylös. Kahden pyörivän ympyrän kohdalla ui sähköttömälle kielekkeelle, roiku reunalta ja pudottaudu uimaan. Ui sinisen käytävän läpi ja avaa portaali Tian Shanille. Ota neljäs aarre ja ensiapupakkaus oikealta reunalta ja avaa huoneen perällä oleva portaali. Ui tunnelin loppuun ja ammu elukat isosta huoneesta.

Monkey Island -salaisuus: Hyppää huoneen keskellä olevaan reikään ja palaa alas kahden pyörivän ympyrän luo. Etsi tunneli, jota pitkin uit Palawanin tikipatsaalle ja ui sille. Käänny ympäri ja ui suoraan toiselle puolelle. Avaa portaali ja mene tunnelin päähän. Indy muuttuu Monkey Island -pelien Guybrush Threepwoodiksi ja saapuu The Curse of Monkey Island -seikkailupelistä tutun parturin 3D-versioon. Huoneen seinillä on kuvia pelin tekijöistä ja pöydällä on viides aarre.

Palaa takaisin Tian Shanille ja ui huoneen perällä olevan tunnelin loppuun. Ui ylös Mardukin luo ja ota matkalla kuudes aarre kolosta. Videopätkän jälkeen käänny äkkiä ympäri ja juokse takaisin sinisen oviaukon läpi ja vasemmalle. Käänny oikealle sinisen oviaukon luona ja ui alas. Ammu elukat ja avaa portaali Teotihuacaniin. Ota peili patsaan käsistä ja lähtiessä seitsemäs aarre oviaukon oikealta puolelta. Mene ulos ja hae vasemmalta kahdeksas aarre. Palaa Mardukin luo ja ota peili esiin. Kimmota Mardukin osumat peilin avulla takaisin lähettäjälle kunnes Marduk leijailee ylemmäs. Etsi vihreä ramppi ja juokse sitä pitkin ylös. Ammu elukat ja jatka kimmottamista. Kimmota osumia ylhäällä ja alhaalla kunnes Marduk on kuollut. Hae Mardukin pudottama kaulakoru ja laita se kolmionmuotoiseen koloon. Iske sähköpalloa ruoskalla kunnes Indy sanoo että ne riittävät. Käänny kolmionmuotoista koloa kohti ja siitä oikealle kunnes näet sinisen oviaukon. Mene siitä, ui alas ja mene sinisen lattialaatan päälle. Iske ruoskalla BMW:n logolla koristettua palloa ja mene auenneesta oviaukosta. Poistu sille puolelle jolla ei ole sinistä lattialaattaa. Mene vasemmalle Sophian luo. Videopätkän jälkeen iske takana vasemmalla olevaa BMW-palloa. Juokse vasemmalle ja mene juuri auenneesta oviaukosta. Ui portaalille, avaa se ja ota Kuningas Salomonin vihreä jalokivi. Palaa Sophian luo ja jatka matkaa käytävää pitkin seuraavalle pallolle. Iske sitä, juokse vasemmalle ja uudesta oviaukosta. Ui portaalille, avaa se ja ota Kuningas Salomonin sininen jalokivi. Palaa Sophian luo ja etsi kolmas pallo. Sophia laskeutuu alas ja Marduk tunkeutuu häneen. Juokse vasemmalle ja uudesta oviaukosta. Ui portaalille ja avaa se. Ota Kuningas Salomonin punainen jalokivi ja palaa pallolle. Ui alas taistelukentälle.

Käänny ympäri ja ui vihreälle ovelle. Avaa se Kuningas Salomonin sinisellä jalokivella ja mene sisään. Ota kyypakkaus, yhdeksäs aarre ja ensiapulaukku. Mene areenalle ja juokse henkesi edestä vasemmalla olevalle siniselle ovelle. Avaa se Kuningas Salomonin sinisellä jalokivellä ja juokse vasemmalla olevalle punaiselle ovelle. Avaa se Kuningas Salomonin punaisella jalokivellä ja ota ensiapupakkaus sisältä. Mene kentän keskelle ja kiipeä rakennelman päälle. Ota ruoska esiin ja Mardukin iskiessä iske häntä sähköruoskalla. Välillä Marduk voi myös lentää yli, joten pidä huolta että jokainen isku osuu. Jos lataukset loppuvat voit aina hakea niitä lisää yläkentältä. Marduk kuolee noin kymmenestä iskusta. Videopätkän jälkeen juokse eteenpäin ja ovesta sisään. Mene vasemmalle ja jatka matkaa eteenpäin. Hyppää kuilun yli ja mene portaat ylös. Jatka matkaa kunnes näet vasemmalla pimeän sivuhuoneen. Kiipeä siellä olevan kiven yli ja ota kymmenes aarre. Palaa pääreitille ja kiipeä ylös. Tee olosi mukavaksi ja katso loppudemo.

Return to Peru

Lataa tallennus

Return to Peru

Ammu ilmaan pelotellaksesi jaguaaria. Ota kumilautta ja ammu käärme veden vasemmalta puolelta. Ota lääkekasvit käärmeen vierestä ja lähde melomaan. Melo alas jokea kunnes tulet suvantoon. Rantaudu ja hyppää vesiputouksen vieressä olevaan veteen. Ui tunnelin läpi ja kiipeä pois. Kiipeä tikkaat ylös, liu’u luiskaa alas ja hyppää lopussa yli. Ota lääkekasvit oikealta ja ammu käärmeet. Viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja ota ensimmäinen aarre. Palaa paikkaan jossa rantauduit ja lähde melomaan alavirtaan. Melottuasi putouksesta rantaudu ja hae lääkekasvit toiselta puolelta. Hyppää veteen, viillä köynnökset rikki vasemmanpuoleisesta oviaukosta ja ui sisään. Vähän matkaa uituasi ui oikealle ylös ja kiipeä pois. Mene eteenpäin, hyppää vesialtaan yli ja käänny ympäri. Hyppää vesialtaan yläpuolelle ja kävele luiskaa ylös. Pudottaudu alas ja ota toinen aarre. Hyppää veteen ja ui takaisin putoukselle. Ui oikeanpuoleisesta oviaukosta ja putouksen jälkeen vasemmalle. Ui koko ajan vasemmalle ja lopulta ylös. Kiipeä pois, ammu lisko ja ota ensiapupakkaus. Hyppää takaisin ja ui vasemmalle ja suoraan. Ui altaan alareunassa olevasta kapeasta aukosta ja kiipeä ylhäällä pois. Jatka matkaa eteenpäin ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Mene seuraavaan huoneeseen, sytytä soihtu ja iske aarre ruoskalla veteen. Hyppää veteen ja hae kolmas aarre pohjasta. Viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja ui sisään. Saavuttuasi pyörteen luo kiipeä pois ja työnnä kivi pyörteeseen. Ui ylöspäin ja ota neljäs aarre puolivälissä syvennyksestä. Ui ylös ja kiipeä pois valoansan puolella.

Kierähdä ansan ohi ja jatka matkaa tunnelin päähän. Ammu kaikki hämähäkit, niitä tulee koko ajan lisää. Tunnelin päässä ryömi vasemmalle ja ota kiviavain. Palaa veden luo ja ui toiselle puolelle. Kävele varovasti huoneen poikki astumatta tummille laatoille. Kiipeä patsaan jalustalle ja hyppää sen takana olevaan koloon. Laita kiviavain koloon ja hyppää auenneeseen aukkoon. Kävele sytkärin kanssa luolan perälle, sytytä soihtu ja ammu elukat. Hyppää soihtua vastapäätä olevaan koloon ja ota viides aarre. Pudottaudu alas ja kiipeä sisäänkäynnin vieressä olevalle korokkeelle. Sytytä soihtu ja kiipeä ruoskan avulla ylös. Hyppää toiselle puolelle, roiku vasemmalle, kiipeä ylös ja ota bambutikku. Palaa avaimenreiän luo ja työnnä tikku sitä vastapäätä olevaan koloon. Pudottaudu korokkeen ja patsaan jalustan väliin ja ryömi vasemmalla olevasta kolosta. Kiipeä ruoskan avulla ylös ja juokse kolmen ansalaatan yli. Kiipeä aivan ylös, käänny ympäri ja hyppää kielekkeelle. Sytytä soihtu ja ota kuudes aarre. Palaa käytävään ja hyppää ensimmäiseen koloon, kolmanteen jonka yli juoksit. Hae nopeasti ensiapulaukku vasemmalta ja kiipeä huoneen toisessa päässä olevalle kielekkeelle. Ammu käärmeet jos haluat, niitä tulee koko ajan lisää. Kiipeä ylös ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Kiipeä tikkaita pitkin kiven vasemmalle puolelle, vedä sitä kerran ja kiipeä kiven oikealla puolella olevia tikkaita. Kiipeä niitä oikealle ja niin alas kuin voit. Pudottaudu alas, roiku oikealle, kiipeä ylös ja ota seitsemäs aarre. Pudottaudu käärmeitten luo ja palaa samaa reittiä tikkaille. Kiipeä ne aivan ylös, hyppää toiselle puolelle, roiku vasemmalle ja kiipeä ylös. Mene keskellä olevan kiven toiselle puolelle. Roiku siltä reunalta niin, että oviaukko on juuri edessäsi ja pudottaudu alas. Liu’u alas luiskaa ja hyppää lopussa oviaukkoon. Hyppää edessä olevan ison kiven alapuolelle, pudottaudu yksi pykälä alemmas, roiku vasemmalle ja pudottaudu seinässä olevaan koloon. Iske ruoskalla ison kiven alapuolella oleva pikkukivi alas jotta saat ison kiven myös alas.

Kolmannen asteen yhteys -salaisuus: Palaa takaisin samaa reittiä paikkaan, josta hyppäsit ison kiven alapuolelle. Koko reitti kiviavaimen ja bambutikun ja käärmeiden ja kiipeilyn ja liukumisen läpi kunnes olet taas oviaukossa. Hyppää paikkaan, josta iso kivi putosi, ota lääkekasvit ja mene huoneeseen. Paina seinässä olevia viittä nappia vasemmalta katsoen tässä järjestyksessä: Neljäs, viides, kolmas, ensimmäinen ja toinen. Jos teet sen oikein ovi avautuu vasemmalla. Napeista tulleet äänet ovat samat kuin Steven Spielbergin elokuvassa Kolmannen asteen yhteys. Elokuvassa avaruusolentojen aluksen kanssa kommunikoitiin kyseisillä äänillä. Huoneessa on samassa elokuvassa olleen vuoren pienoismalli ja kolme ensiapulaukkua.

Pudottaudu alas, käänny vasemmalle ja kiipeä oviaukkoon. Käytävän päässä roiku reunalta ja pudottaudu alemmalle kielekkeelle. Kiipeä perällä olevia tikkaita ja ota kahdeksas aarre. Käänny ympäri, hyppää yli ja pudottaudu alas käytävään. Hypi äkkiä kiveltä toiselle kunnes olet toisella puolella. Hypi seuraavat kivet ylös kunnes tulet köynnösten peittämälle oviaukolle. Viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja ota yhdeksäs aarre. Hypi loput kivet ylös asti ja ota kymmenes aarre. Juokse äkkiä ovesta läpi ja kävele eteenpäin kunnes näet kiven vierivän kohti. Juokse takaisin oviaukkoon ja odota kunnes kivi menee ohi. Juokse nopeasti eteenpäin ja liu’u luiskaa alas. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja kiipeä ruoskan avulla ylös juuri ennen kuin iso kivi murskaa sinut.

Kuvat näytteitä pelistä Indiana Jones and the Infernal Machine. Copyright © LucasArts 1999.