IndyVille

Indiana Jones and the Emperor’s Tombin läpipeluuohje

Indiana Jones and the Emperor's Tomb

Ceylon

Gates of the Lost City

Gates of the Lost City:

Mene eteenpäin portaat ylös ja kiipeä aivan ylös. Jatka matkaa ja hyppää alas vesiputouksen luo. Mene sen taakse ja ota ensimmäinen aarre. Palaa takaisin ja mene oikealla olevasta oviaukosta. Hyppää kuilun yli ja jatka matkaa aukealle. Mene vasemmalle ja täytä juomapullosi. Kiipeä oikealla olevien kielekkeiden päälle ja jatka matkaa niitä pitkin oikealle. Hyppää yli ja mene ovesta. Ota viidakkoveitsi luurangon vierestä ja mene ulos. Pudottaudu alas ja mene oikealla olevien köynnösten luo. Viillä ne rikki viidakkoveitsellä ja mene sisään. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja viillä seuraavat köynnökset. Hyppää kuoppaan.

The Hunter's Camp

The Hunter’s Camp:

Mene portaat ylös ja viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä. Jatka matkaa ja mene oikealla olevasta ovesta. Tapa norsunluunmetsästäjä ja viillä köysi poikki. Hyppää alas ja tapa seuraava metsästäjä. Mene seuraavaan huoneeseen ja potki laatikot hajalle. Ota revolverin ammukset ja mene ulos. Hae vasemmalla olevasta huoneesta lapio ja tapa sillä nuotiolla seurustelevat metsästäjät. Mene portaita ylös ja oikealla olevaan aukkoon. Viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja täytä juomapullosi. Viillä vasemmalla olevat köynnökset ja mene oikealle ylös. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja mene vasemmalle. Mene selkää seinää vasten kulman ympäri ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Potkaise laatikko rikki ja pudottaudu alas. Ota toinen aarre. Palaa ylös ja jatka matkaa seuraavaan huoneeseen. Heilauta itsesi ruoskalla yli kahdesti ja hyppää veteen. Ui toiselle puolelle ja kiipeä pois. Täytä juomapullosi ja hyppää yli. Hyppää eteenpäin ja kiipeä ylös. Hyppää roikkumaan köynnökseen ja hyppää yli. Viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä ja tapa norsunluunmetsästäjä. Mene ulos reunalle ja hyppää yli. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja mene seuraavaan huoneeseen. Ui huoneen toiselle puolelle vasemmalle ja kiipeä pois. Kiipeä kielekkeitä pitkin ylös ja vedä oikealla olevasta vivusta. Tapa metsästäjät ja mene auenneesta ovesta.

The Paths of the Ancients

The Paths of the Ancients:

Heilauta itsesi ruoskalla yli ja tapa metsästäjät. Mene ulos pihalle ja oikealle ylös lähteen luo. Täytä juomapullosi ja palaa portaat alas. Mene oikealle ja jatka matkaa kunnes näet tikkaat oikealla. Kiipeä ne ylös, tapa metsästäjä ja vedä vivusta. Palaa alas pihalle ja mene juuri auenneesta ovesta. Mene huoneen perälle, riko laatikot ja ota lääkepakkaus sekä haulikon ammukset. Palaa ulos kielekkeelle ja hyppää vasemmalle yli. Mene oikealle ja heilauta itsesi yli. Mene oikealle, kiipeä ylös ja roiku vasemmalle. Jatka matkaa seuraavalle pihalle, tapa norsunluunmetsästäjä ja riko laatikot. Ota laatikoista haulikon ammukset ja mene katsomaan rikkinäistä seinää. Käänny ympäri ja tapa ilmaantuneet metsästäjät. Hae vasemmasta huoneesta räjähteet ja oikeanpuoleisesta laatikossa makaava lääkepakkaus. Mene rikkinäiselle ovelle, räjäytä se auki ja mene sisään.

The Palace of the Forgotten Kings

The Palace of the Forgotten Kings:

Avaa ovi vivusta ja tapa metsästäjät. Täytä juomapullosi vasemmalla olevasta lähteestä ja hae kentän alusta katsottuna perällä vasemmalla laatikoissa olevat tavarat. Mene pihan toisella puolella olevaan pimeään koloon ja kiipeä oikealla olevia kiviä ylös asti. Mene oikealle reunalle ja hyppää pylvään päälle. Hyppää seuraavalle ja siitä oikealle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja mene ovesta. Tapa metsästäjä ja jatka matkaa käytävää pitkin eteenpäin. Pudottaudu alas, mene oikealle ja viillä vasemmalla olevat köynnökset rikki viidakkoveitsellä. Kiipeä oikealla olevalle kivelle, käänny ympäri ja kiipeä kielekkeelle. Hyppää oviaukkoon ja ota kolmas aarre. Pudottaudu alas ja kiipeä köynnöksiä pitkin ylös seinää. Mene oikealla olevaan huoneeseen ja täytä juomapullosi. Palaa käytävään ja jatka matkaa kunnes näet tummat tiilet lattiassa edessäsi. Hyppää niiden yli ja mene kulman ympäri. Kierähdä nuoliansan ali kun vain ylemmästä reiästä tulee nuolia. Kulman takana kierähdä käytävän vasenta reunaa pitkin jotta et putoa alas. Kulman takana heilauta itsesi ruoskalla yli ja viillä köynnökset rikki.

River of Fangs

River of Fangs:

Mene piikkien luo ja odota että ensimmäinen rivi laskeutuu. Hyppää nopeasti ensimmäiselle riville, ja kun kakkonen laskeutuu hyppää sille. Jatka samaan malliin kunnes olet yli. Seuraavilla piikeillä mene aivan oikeaan reunaan ja siitä kaksi eteenpäin, keskelle ja suoraan eteenpäin kun piikit ovat alhaalla. Mene portaat ylös ja tapa metsästäjät. Vedä vivusta ja täytä juomapullosi auenneen oven oikealla puolella. Mene ovesta ulos ja tapa metsästäjät. Hae teltoista revolverin ammukset ja isompi juomapullo ja mene riippusillan luo. Hypi laudoille kunnes tipahdat jokeen. Kiipeä nopeasti ylös jotta et joudu krokotiilin hampaisiin. Ota maassa makaava pääkallo ja heitä se taaksesi. Ui äkkiä seuraavalle kuivalle maalle kun krokotiili menee nuuskimaan kalloa. Jatka samaan malliin kunnes pääset putouksen lähellä olevalle ovelle. Hae vasemmalta putouksen takaa dynamiittipötkö, mene sisään ja tapa metsästäjät. Riko laatikot, ota lääkepakkaus ja vedä huoneen molemmilla puolilla olevista vivuista. Hyppää juuri auenneeseen aukkoon.

Temple of the River Goddess

Temple of the River Goddess:

Ui mahdollisimman nopeasti tunnelia pitkin eteenpäin kunnes tulet isoon huoneeseen. Ui oikealle ja kiipeä vasemmalla puolella nopeasti ylös ennen kuin krokotiili puraisee. Riko laatikko ja ota revolverin ammukset. Mene portaita ylös ja vedä vivusta. Jatka matkaa ja mene vasemmalle. Tapa norsunluunmetsästäjät ja riko laatikko. Ota lääkepakkaus ja mene äsken laskeutuneen häkin luo. Hyppää sen päälle ja eteenpäin. Mene sisään ja täytä juomapullosi. Mene oikealle portaita ylös ja piikkiansan luo. Kun ensimmäinen rivi laskeutuu hyppää sen kohdalle, ja kun seuraava laskeutuu kierähdä puhtaalle kivelle. Toista sama seuraaville piikeille. Vedä vivusta ja hyppää roikkumaan köynnöksestä. Hyppää oikealle ja mene auenneesta suusta.

Into the Sacred Caverns

Into the Sacred Caverns:

Mene oikealle portaita ylös ja vasemmalle. Mene eteenpäin kunnes olet juuri luurangon kohdalla. Astu rei’itetylle korokkeelle ja äkkiä taaksepäin. Kiipeä laskeutuneelle kivelle ja aja sillä ylös. Pudottaudu alas ja mene oven luo. Pudottuasi liukumaan hyppää kahden reiän yli. Palkilta heilauta itsesi ruoskalla yli. Jos tiput veteen niin ui äkkiä perälle oikealle ja kiipeä pois. Mene alas ja tapa metsästäjä. Riko laatikot ja ota haulikon ammukset. Kiipeä ylös, mene toiselle puolelle ja kiipeä tikkaat ylös. Tapa norsunluunmetsästäjät ja mene käytävän päähän. Kiipeä kivelle ja seinää ylös, käänny ympäri ja hyppää roikkumaan köynnöksestä. Kiipeä ylös kunnes pystyt hyppäämään vasemmalle. Täytä juomapullosi vasemmalla ja mene oikealle. Vedä vivusta ja odota häkin laskeutumista. Vedä vivusta uudelleen ja juokse äkkiä sen päälle. Aja ylös ja tapa metsästäjät. Vedä vivusta ja mene auenneesta ovesta.

The Silent Guardians

The Silent Guardians:

Mene oikealla olevaan huoneeseen. Hiljaiset vartijat ovat katossa roikkuvia lepakoita, jotka hyökkäävät jos astut kivelle niiden lähistölle. Ensimmäisen voi kiertää kävelemällä ruohoa pitkin ja hyppäämällä yli. Seuraavassa huoneessa roiku jompaa kumpaa reunaa pitkin ohi. Seuraavassa huoneessa mene portaita ylös ja tapa norsunluunmetsästäjä. Jatka matkaa ja tapa seuraava metsästäjä. Täytä juomapullosi ja mene seuraavaan huoneeseen. Tässä huoneessa pitää heittää pääkalloja kivelle ja juosta ruohomättäältä toiselle, samalla tavalla kuin mitä teit krokotiilien kanssa. Viimeisessä osuudessa heitä pääkallo eteenpäin, hyppää kuilun yli ja juokse seuraavaan kenttään.

The Idol of Kouru Watu

The Idol of Kouru Watu:

Mene eteenpäin kunnes jättiläiskrokotiili rikkoo sillan. Mene vasemmalle alas ja heitä pääkallo mahdollisimman kauas oikealle. Ui henkesi edestä vasemmalla olevaan sivuhuoneeseen ja kiipeä pois. Mene oikealle ja ylitä silta. Heitä pääkallo veteen ja mene vivun luo. Odota että krokotiili tulee katsomaan sitä ja vedä vivusta. Kroko on nyt vangittuna. Mene sillan yli ja portaita ylös. Vedä vivusta ja hyppää veteen. Kiipeä häkille ja hankkiudu lähimmälle tasanteelle ketjujen ja häkkien avulla. Vedä vivusta ja hankkiudu seuraavalle tasanteelle. Vedä toisesta vivusta ja hankkiudu kolmannelle tasanteelle. Vedä viimeisestä vivusta ja Kouru Watun patsas on taas saatavilla. Hyppää veteen ja ui saarelle. Kiipeä portaat ylös ja ota Kouru Watun patsas. Pudottuasi veteen ui vasemmalle ja viillä köynnökset rikki viidakkoveitsellä. Ui henkesi edestä samalle rannalle mistä kenttä alkoi.

Prague

The Castle Gates

The Castle Gates:

Tapa Gestapon agentti ja jatka matkaa eteenpäin. Tapa seuraava agentti, kiipeä kukkalaatikolle ja hyppää toiselle puolelle. Tapa vartija ja jatka matkaa eteenpäin. Kuullessasi vartijan puhuvan hiivi hänen taakseen ja hakkaa hänet. Hyppää roikkumaan vasemmalla olevaan ketjuun ja laskeudu alas. Pudottaudu alas ja mene sillalle. Kiipeä kuorma-auton lavalle ja ota lääkepakkaus. Tapa agentti ja hae oikealta revolverin ammukset. Palaa sillan toiselle puolelle ja mene vasemmalle alas. Hyppää roikkumaan putkeen ja roiku oikealle. Pudottaudu alas ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Hyppää eteenpäin ja hae vasemmalta luger sekä ammukset siihen. Mene toiselle puolelle ja ovesta.

The Dungeon

The Dungeon:

Mene eteenpäin ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Kiipeä alas ja mene portaat alas. Tapa agentit ja mene perällä vasemmalla olevaan käytävään. Juokse heiluvien kirveiden ohi ja seuraavan kirveen ohi. Mene portaat ylös seuraavan ansan luo. Odota että ensimmäinen kirves menee ohi ja juokse oikeaa reunaa pitkin. Kun toinen kirves ilmestyy kierähdä sen ali ja kieri käytävän loppuun. Seuraavassa ansassa hyppää alhaalla olevan piikkitukin yli ja kierähdä ylhäällä olevan ali. Viimeisessä ansassa pitää vain kävellä sirkkelinterien ohi kun ne eivät ole ulkona. Päästyäsi ansojen ohi vedä vivusta ja täytä juomapullosi portaiden yläpäässä. Palaa huoneeseen josta aloitit kentän ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Tapa Gestapon agentit ja mene ovesta josta he tulivat. Jatka matkaa kuilulle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja mene selkä seinää vasten vasemmalle kulman ympäri. Vedä vivusta ja hyppää roikkumaan ketjusta. Käänny ympäri, kiipeä ylös ja hyppää pois. Tapa agentit ja vedä oikealla olevassa huoneessa olevasta vivusta. Hae sivuhuoneista kaikki minkä löydät ja lopulta mene käytävän perälle ja oikealle. Täytä juomapullosi vasemmalla (vinkki: vedessä etenee nopeammin kierien kuin kahlaten) ja kiipeä keskikorokkeelle. Vedä oikeanpuoleisesta vivusta ja kiipeä ketjuja pitkin oikealle ylös. Vedä vivusta ja palaa keskelle. Vedä vasemmanpuoleisesta vivusta ja kiipeä ketjuja pitkin portille. Vedä vivusta ja mene ovesta.

The Courtyard

The Courtyard:

Mene oven viereen ja odota lähimmän agentin loittonemista kaivolle päin. Juokse nopeasti ulos ja vasemmalle kuorma-auton taakse. Juokse siitä patsaan vasenta puolta pitkin kuorma-auton ja seinän väliin. Odota agentin loittonemista portille päin ja kiipeä kuorma-auton lavalle. Ota räjähteet ja MP40 sekä sen ammukset. Juokse nopeasti kaivolle kuorma-autojen takana, kiipeä sen päälle ja viritä räjähde. Juokse nopeasti autojen taa suojaan ja räjähdyksen jälkeen hyppää kaivoon. Ui eteenpäin ja kiipeä pois. Vedä väkipyörän edessä olevasta vivusta ja ovessa olevasta vivusta.

The Great Hall

The Great Hall:

Tapa sisään tuleva agentti ja mene portaita alas. Avaa oikealla olevat isot ovet ja tapa agentit. Mene portaat ylös ja oikealle. Mene portaat alas ja tapa agentti. Täytä juomapullosi ja palaa portaiden yläpäähän. Käänny ympäri ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja mene vasemmalle kunnes näet videopätkän. Paina selkä seinää vasten ja mene huoneen oikeaa reunaa pitkin vivun luo. Vedä siitä ja hae aseet alhaalta. Palaa vivun luo ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Käänny oikealle ja heilahda parvekkeelle. Avaa vasemmalla oleva ovi ja tapa Gestapon agentit. Ota lugerin ammukset, heittoveitsi ja kirjaston avain. Mene ulos kahdesta ovesta ja alas portaita. Avaa ovi tikkaiden vasemmalla puolella.

The Library

The Library:

Tapa oikealla oleva Gestapon agentti ja mene niin vasemmalle kun voit. Mene kulman ympäri, kiipeä kirjahyllyjä ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Tapa agentti ja kiipeä tikkaat ylös. Tapa toinen agentti ja heilauta itsesi ruoskalla yli kynttelikön avulla. Mene vasemmalle, paina selkä seinää vasten ja mene kulman ympäri. Kiipeä tikkaat ja vedä vivusta. Laskeudu alas, tapa agentit ja ota kirja auenneesta huoneesta. Kiipeä taas kirjahyllyjen päälle ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Kiipeä tikkaat, paina selkä seinää vasten ja mene kulman ympäri. Ota ensimmäinen aarre ja paina selkä seinää vasten. Mene kulman ympäri vasemmalle ja pane kirja kirjahyllyssä olevaan koloon. Ota Prahan kartta ja mene ulos. Pudottaudu alas, tapa agentit ja mene portaita alas. Avaa vasemmalla oleva ovi, tapa agentti ja täytä juomapullosi. Mene takan vieressä olevasta ovesta.

The Astrologer's Clock: Part 1

The Astrologer’s Clock: Part 1:

Ota kruunu ja juokse henkesi edestä huoneen poikki. Kierähdä sulkeutuvasta ovesta ja mene huoneen toiseen päähän. Vedä vivusta ja laita kruunu patsaan käsiin. Mene katsomaan vipuja. Pyöritä ympyrää kunnes härkä on ylhäällä. Sitten käännä aurinkoviisari II:een ja kuuviisari IV:ään. Mene auenneesta ovesta.

The Armory

The Armory:

Riko laatikot ja ota lääkepakkaus. Mene oikealle, kiipeä tikkaat ja kiipeä ylös katolle. Paina selkä seinää vasten ja mene eteenpäin kulman ympäri. Jatka matkaa portaita ylös oven luo. Kiipeä korokkeelle ja seinää pitkin ylös. Mene oikealle oviaukkoon ja hyppää roikkumaan ketjusta. Käänny ympäri ja laskeudu niin alas kuin voit. Heilahda ikkunasta läpi ja tapa agentti. Mene oikealla olevasta ovesta ja kiipeä tikkaat ylös. Kiipeä torniin ja tapa agentti. Mene eteenpäin, pudottaudu alas ja kierrä koko tornin toiselle puolelle. Ota Lugerin ammukset ja kierrä takaisin. Riko kattoikkuna niin putoat alas. Riko vitriini ja ota miekka. Tapa agentit ja mene ovesta. Tapa kolme konepistooliagenttia ja kiipeä tikkaat ylös. Kiipeä torniin ja liu’u köysirataa pitkin alas. Pudottaudu alas pihalle ja tapa agentit. Kiipeä pääoven vasenta puolta ylös ja hae ylhäältä konepistooli ja sen ammukset. Mene alas ja kaivon vieressä olevasta ovesta. Tapa agentti ja mene oikealla olevasta ovesta.

The Astrologer's Clock: Part 2

The Astrologer’s Clock: Part 2:

Vedä vivusta ja laita miekka patsaan käsiin. Mene katsomaan vipuja. Pyöritä ympyrää kunnes skorpioni on ylhäällä. Sitten käännä aurinkoviisari XII:een ja kuuviisari III:een. Mene auenneesta ovesta.

The Observatory

The Observatory:

Mene vasemmalle, kiipeä tornin reunaa kiertävälle korokkeelle ja paina selkä seinää vasten. Mene oikealle kulman ympäri ja hyppää torniin. Ota toinen aarre ja palaa kentän alkuun. Mene portaat ylös ja eteenpäin. Tapa Gestapon agentti ja mene huoneeseen. Ota pullo ja avaa ovet. Heitä pullo agentin takaraivoon ja mene parvekkeelle. Hyppää oikealla olevaan ketjuun ja kiipeä ylös. Hyppää oikealle, kiipeä ylös ja mene kulman ympäri. Kiipeä ylös ja vasemmalla olevia tikkaita. Hae oikealla olevasta tornista MP40 ja pudottaudu oikealle alempaan torniin. Kierrä ympäri ja ota lääkepakkaus. Jatka matkaa ja pudottaudu alas. Mene kulman ympäri ja tapa agentit. Mene vasemmalla muurissa olevasta kolosta ja hyppää vasemmalle. Ota revolverin ammukset ja hyppää takaisin. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja mene ovista sisään. Mene ylös kaukoputken luo ja ota vipuvarsi. Mene takaisin alas, laita vipuvarsi vipuun ja vedä siitä. Mene takaisin ylös ja paina seinää. Ota julistus ja kiipeä nopeasti kaukoputken päälle. Mene kaukoputkea pitkin ulos, vasemmalle ja liu’u alas köysirataa. Tapa agentti ja mene portaat alas. Tapa toinen agentti ja täytä juomapullosi. Mene portaat alas ja palaa kentän alkuun.

The Astrologer's Clock: Part 3

The Astrologer’s Clock: Part 3:

Vedä vivusta ja laita julistus patsaan käsiin. Mene katsomaan vipuja. Pyöritä ympyrää kunnes kaksoset ovat ylhäällä. Sitten käännä aurinkoviisari VI:een ja kuuviisari XI:sta. Mene auenneesta ovesta.

Vega's Tower

Vega’s Tower:

Ota lääkepakkaus ja pullo pöydältä. Mene ulos, hyppää oikealla olevaan kettinkiin ja parvekkeelle. Heitä Gestapon agenttia pullolla ja tapa se. Mene portaat ylös ja hoitele toinen agentti. Hyppää edessä olevaan torniin, paina selkä seinää vasten ja mene tornin ympäri kunnes kuulet agenttien äänet parvekkeella. Ota MP40-konepistooli esiin ja ammu kaikki kolme. Mene sisään ja portaat ylös. Hyppää toiseen torniin ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Hyppää kettinkiin, kiipeä ylös ja hyppää seuraavaan ja siitä pois. Hyppää kettinkiin ja kiipeä ylös. Mene tornin toiselle puolelle, hyppää kettinkiin ja kiipeä alas. Käänny ympäri ja hyppää huoneeseen. Ota kolmas aarre ja palaa ylös torniin. Aja hissillä ylös ja vedä vivusta. Kiipeä ylös ja vedä vivusta. Lentomatkan jälkeen kiipeä torniin ja keltaisena hohtavan kristallin luo. Ota kristalli ja kiipeä nopeasti takana olevat kirjahyllyt. Kiipeä parvekkeelle ja heilauta itsesi ruoskalla yli ja ulos ikkunasta. Hyppää kettinkiin ja kiipeä alas. Hyppää tasanteelle, siitä seuraavaan kettinkiin ja kiipeä alas. Hyppää takaisin torniin ja mene portaita alas kentän loppuun.

The Astrologer's Clock: Part 4

The Astrologer’s Clock: Part 4:

Vedä vivusta ja laita kristalli patsaan käsiin. Mene katsomaan vipuja. Pyöritä ympyrää kunnes vaaka ovat ylhäällä. Sitten käännä aurinkoviisari ja kuuviisari X:een. Mene auenneesta ovesta.

The Laboratory

The Laboratory:

Hae äkkiä huoneen reunalta vihreä happopullo ja heitä se hirviötä päin. Hae toiselta seinältä toinen pullo ja heitä sekin. Jatka pullojen heittämistä kunnes hirviö rikkoo happokoneen. Ota koneesta lennähtänyt happoputki ja tapa hirviö sillä.

Istanbul

Istanbul Breakout

Istanbul Breakout:

Tapa kaikki kolme vartijaa, ota turkkilainen veitsi ja juokse portaita alas käytävään. Tapa vartija, hiivi seinän vierustalle, ota MP40, kiipeä ylös ja ammu vartijat. Mene oikealle alas, heitä kranaatit käytävän päähän ja ammu eloonjääneet vartijat bensatynnyrien avulla. Ota varusteesi ja palaa paikkaan jossa kiipesit ylös. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja hyppää alas. Tapa vartijat ja juokse nopeasti aukean yli konekiväärin luo. Kiipeä ylös, tapa turkkilainen ja ammu konekiväärillä esiintulevat turkkilaiset. Juokse alas, tapa turkkilaiset ja mene vasemmalla olevaan huoneeseen. Kiipeä rakennustelineille, hyppää roikkumaan köydestä ja kiipeä ylös. Hyppää ovelle, mene ulos ja selkä seinää vasten oikealle. Hyppää yli ja mene vasemmalle ylös torniin. Mene hissin luo ja työnnä laatikko alas. Aja hissi ylös, kierrä tornin toiselle puolelle ja liu’u köysirataa pitkin alas. Kiipeä äkkiä ylös rakennustelineille ja potki turkkilaiset alas kun he kiipeävät perääsi. Kiipeä ylös, tapa turkkilainen ja ota lääkepakkaus. Kiipeä ylös moskeijan oven eteen ja mene vasemmalle. Pudottaudu alas reunalle ja mene kupolia pitkin ympäri. Hyppää aidatulle alueelle ja mene sisään. Ota ensimmäinen aarre oikealta ja täytä juomapullosi. Palaa moskeijan ovelle ja mene sisään.

The Secret of the Mosque: Part 1

The Secret of the Mosque: Part 1:

Mene kaivannon reunaa vasemmalle ja ovesta sisään. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja heilauta itsesi yli hyppäämällä. Liu’u luiskaa alas ja lopussa hyppää ja heilauta itsesi turvaan. Mene oikealle huoneen perälle ja ota lääkepakkaus sekä MP40:n ammukset. Mene huoneen toiselle puolelle, ovesta sisään ja tapa natsit. Paina selkä vasenta seinää vasten ja mene niin vasemmalle kuin voit. Tapa edestakas ravaava turkkilainen ja natsit. Ota pöydältä MP40:n ja sen ammukset sekä jatka matkaasi portaita alas. Tapa vastaan tulevat turkkilaiset ja jatka matkaa oikealle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja tapa taas vastaan tulevat turkkilaiset. Heilahda taas ruoskalla kuilun yli. Jos tarvitset vettä, paina selkä vastaan tulevaa seinää vasten ja mene niin pitkälle oikealle kuin voit. Heilauta itsesi kuilun yli ja liiku oikealle kunnes on turvallista irrottautua seinästä. Kun olet hakenut vettä mene takaisin siihen mistä lähditkin vedenhakureissulle. Mene sortumaa alas, juokse, hyppää ja heilauta itsesi ruoskalla lampun kautta yli. Kävele eteenpäin, huomioi rikkinäinen seinä ja mene oikealle. Tapa natsit ja ota käsikranaatti, lääkepakkaus, MP40:n ammukset ja pommi. Palaa seinälle ja räjäytä se pommilla.

The Secret of the Mosque: Part 2

The Secret of the Mosque: Part 2:

Kierähdä edessä olevan seinän kolosta ja ota toinen aarre. Palaa takaisin ja tapa turkkilainen sekä natsi. Kiipeä vasemmalla olevalle rakennustelineelle ja heilauta itsesi ruoskalla toiselle puolelle. Mene oikealle ja hyppää yli. Mene ovesta ja käänny ympäri. Hyppää ylhäällä olevalle kielekkeelle ja kiipeä ylös. Katso vasemmalle, hyppää toiselle puolelle, tiputtaudu rakennustelineelle ja mene kolosta. Heilauta itsesi ruoskalla yli, juokse ja hyppää vastapäätä olevalle kielekkeelle. Tiputtaudu alas laatikoiden päälle, tapa huoneessa olevat natsit ja väännä hissin vipua. Kaksi natsia tulee hissillä alas, hakkaa nekin ja mene hissillä ylös. Jos tarvitset vettä mene heti ovesta vasemmalle, painaudu seinää vasten ja mene niin kauan vasemmalle kunnes näet lähteen (vettä saa myös alakerrassa olevasta isosta suihkulähteestä). Palaa nosturille ja kiipeä nosturiin. Nosta pää maasta ja hinaa se aivan ylös reiän kohdalle. Kaksi natsia ilmestyy, hakkaa ne ja kiipeä tikkaita pitkin ylös. Mene nosturia ylös ja heilauta itsesi pään päälle. Natsi pudottaa sinut alas.

The Sunken Palace

The Sunken Palace:

Ui ison pilarin vieressä olevalle kuivalle alueelle. Riko laatikot ja ota happipullo. Ota veitsi esiin ja hyppää veteen. Viipaloi hait ja ui tunnelin läpi. Nouse pintaan, tapa natsi ja menee mökkiin. Ota pöydältä kartta, MP40:n ammukset, sekä hyllystä harppuuna ja sen ammukset. Avaa ovi, riko laatikot, kierähdä aukosta ja täytä juomapullosi. Mene takaisin ulos ja kiipeä tikkaat alas laiturille. Ota harppuuna esiin ja ammu natsisukeltajat jotka ovat vedessä. Hyppää veteen, ui sinne missä miehet olivat ja ota pommi. Käy hakemassä viidakkoveitsi laiturin alta pohjasta ja palaa kentän alussa olleelle isolle pilarille. Aseta pommi pilariin ja ui kauemmaksi. Kiipeä pilaria ylös, hyppää toiselle palkille ja siitä taas toiselle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja jatka matkaasi. Hyppää taas muutaman kuilun yli ja hyppää köydessä roikkuvalle laatikolle. Katkaise köysi viidakkoveitsellä ja ota kolmas aarre. Mene nosturiin ja nosta pää vedestä niin kuin edellisessä kentässä. Murskaa oikealla oleva seinä päällä ja mene syntyneestä aukosta. Etsi portaat, mene ylös ja heilauta itsesi ruoskan avulla toiselle puolelle. Mene oikealle ja hyppää kentän loppuun.

The Gates of Neptune

The Gates of Neptune:

Hyppää veteen, tapa hai ja etsi kieleke jolle voi kiivetä. Heilauta itsesi kalanpäästä toiselle puolelle, kiipeä pikkuiselle kielekkeelle, paina selkä seinää vasten ja liiku kulman taakse. Pudottaudu ja hyppää toiselle lattian palaselle, liiku varovasti kulman taakse ja hyppää kahdesti kuilujen yli. Kiipeä portaat ylös ja hyppää toiselle puolelle. Tapa vartija ja jatka matkaa. Tapa toinenkin turkkilainen, ota alhaalta Viinikolikko ja harppuunan ammukset. Palaa takaisin, hyppää veteen ja ui vasemmalla olevien lamppujen luo. Tapa hai, ota harppuunan ammukset ja mene portaita pitkin pinnalle. Kulje eteenpäin, hyppien ja heilautellen ruoskalla rotkojen yli.

Vinkki: Kun kierähdät kranaatin päältä joku muu ase vaikkapa ruoska kädessä, saat tungettua vielä yhden kranaatin taskuusi.

Kiipeä palasista ylös, ota maasta kranaatti ja mene rakennuksen reunalle. Katso veteen, siellä uiskentelee taas yksi hai. Odota kunnes se on lähellä ja heitä kranaatti veteen. Hyppää veteen, ui toiseen päähän, pane merkille rikkinäinen seinä ja kiipeä ylös. Kiipeile kielekkeillä toiseen päähän ja hyppää rotkon yli. Mene alas nuotion luo, tapa turkkilaiset ja ota kaksi pommia, harppuunan ammukset sekä vartijalta pudonnut lääkepakkaus. Kiipeä takaisin ylös, mene oikealle ja alas. Hyppää rotkon yli, kiipeä ylös ja mene kaatunutta pilaria pitkin alas. Aseta pommi seinään ja juokse kauemmaksi. Hae Atrainkolikko luolasta ja hyppää veteen. Ui oikealle rikkinäisen seinän luo ja aseta siihen pommi. Ui kauemmas ja hae Merihevoskolikko syntyneestä aukosta. Palaa turkkilaisten nuotiopaikalle, ota viimeinen pommi ja mene ovesta. Räjäytä oikealla oleva seinä pommilla ja täytä juomapullosi.

Ota harppuunan ammukset, hyppää oikealla olevaan köyteen ja kiipeä ylös. Täällä on kranaatteja heitteleviä turkkilaisia joten ole varovainen. Hyppää vartijan luo, hakkaa hänet ja jatka matkaa. Hakkaa vastaan tulevat turkkilaiset ja hyppele kuilujen yli käytävän päähän jossa sinun täytyy tehdä massiivinen hyppy suureen luolaan. Kulje luolaan, hyppää veteen ja käy hakemassa pohjasta luurangon vierestä Krakenkolikko. Ui äkkiä pintaan ja kiipeä ylös jotta vältyt hain puremalta. Hyppää rotkon yli ja aseta kolikot oikeille paikolleen. Lopeta taso menemällä ovesta.

The Fall of the Sea King

The Fall of the Sea King:

Mene eteenpäin ja hyppää veteen. Ammu natsisukeltajat harppuunalla ja hae pommit heidän luotaan. Räjäytä patsaan jalka ja ui huoneen toiselle puolelle karkuun. Ui alas ja vasemmalle tunneliin. Ui tunnelin läpi ja kiipeä pois. Mene portaita ylö, pudottaudu alas ja väännä vivusta. Tapa esiin tulleet turkkilaiset ja palaa patsaskammioon. Kiipeä ylös ja mene vasemmalle. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja juokse murenevan lattian yli. Heilauta itsesi vasemmalle ja jatka matkaasi oikealle. Hyppää kuilun yli ja täytä juomapullosi oikealla. Räjäytä patsaan reisi ja hyppää veteen. Kiipeä pylvään tyngälle ja hyppää oikealle ylös. Kiipeä köynnöksiä pitkin ylös ja mene patsaan taakse. Heilauta itsesi ruoskalla patsaan päälle niin patsas kaatuu ja Indy sukeltaa seuraavaan kenttään.

The Kraken's Lair

The Kraken’s Lair:

Kiipeä pois vedestä ja ota happipullo (jos mahdollista), superharppuuna ja sen ammukset sekä kaksi räjähdettä. Hyppää veteen ja ammu manuaalitähtäyksellä kaikki meduusat. Ammu kaikkiin Krakenin silmiin kunnes se vetäytyy taaemmas piiloon. Aseta kaksi räjähdettä pilareihin ja kiipeä takaisin ylös. Ota loput räjähteet ja toista kuvio kunnes kaksi muutakin pilaria sortuvat. Mene alas keskelle ja ota Unelmien peilien osa.

Hong Kong

The Golden Lotus

The Golden Lotus:

Hakkaa triadilaiset ja mene oikealla olevasta ovesta. Mene portaita alas, hakkaa tarjoilijat ja jatka matkaa eteenpäin. Kiipeä tikkaat ylös, riko laatikot ja ota lääkepakkaus. Kiipeä loputkin tikkaat ylös ja tapa triadilainen. Ota hänen miekkansa ja ota laatikosta voimajuoma. Mene punaisesta ovesta ja jatka matkaa seuraavaan huoneeseen. Tapa triadilaiset ja vedä vivusta. Jatka matkaa eteenpäin oikealla olevien aitioiden ohi. Tapa kaikki aitioissa olevat triadilaiset ja ota ensimmäinen aarre. Mene eteenpäin ja vasemmalla olevista kaksoisovista. Mene portaat alas ja täytä juomapullosi. Mene kentän alkuun ja vedä esiripun oikealla puolella olevasta vivusta. Tapa tarjoilija ja ota hänen Mauserinsa. Ota sen ammukset ja riko laatikot. Ota niistä lisää ammuksia ja lääkepakkaus. Kiipeä tikkaat ylös ja hypi köysien avulla yli. Mene ovesta.

The Golden Lotus: Part 2

The Golden Lotus: Part 2:

Tapa vartija ja ota haulikko. Jatka matkaa portaita alaspäin ja tapa kaikki vartijat. Mene vasemmalla olevaan pukuhuoneeseen ja ota lääkepakkaus sekä toinen aarre. Mene ulos ja vasemmalle kentän loppuun.

The Streets of Hong Kong

The Streets of Hong Kong:

Tässä kentässä on tarkoituksena ampua takaa-ajavia moottoripyöriä ja autoja konepistoolilla. Ammuksia on loputtomasti. Kannattaa tähdätä moottoripyörien ohjaajaan ja eturenkaaseen sekä autojen ajajaan, etupyöriin ja moottoriin. Kun näet laatikon vasemmalla reunalla ammu sitä niin saat kolmannen aarteen. Jatka ampumista kunnes saavut satamaan.

Peng Lai Lagoon

The Secret of Peng Lai Lagoon: Part 1

The Secret of Peng Lai Lagoon: Part 1:

Ui eteenpäin ja ota aukon suulta viidakkoveitsi. Nouse pintaan, ui oikealle ja kiipeä tikkaat ylös. Potki laatikot hajalle, ota happipullo, harppuuna ja sen ammukset. Altaassa on kaksi haita ja sukeltajanatsi, joten ota veitsi tai harppuuna esille. Hyppää veteen ja sukella sukellusveneen hylyn luokse. Tapa natsi, mene sukellusveneeseen ja ota pommi. Ui takaisin pintaan ja suunnista vedenalaista valoa kohti. Tapa natsi, aseta pommi seinään ja ui valkealle lautalle karkuun sekä haukkaamaan happea. Ui syntyneestä aukosta sisään, mene alas, tapa natsi ja ota harppuuna sekä sen panokset. Ui ylöspäin pieneen ilmataskuun josta saa harppuunan panoksia. Mene takaisin ja etsi aukko josta pääsee pintaan. Tapa hai ja nouse pienelle hiekkarannalle. Hajoita laatikko, ota lääkepakkaus, hyppää köynnökseen ja hyppää kielekkeelle. Hyppää siitä toiselle kielekkeelle ja heilauta itsesi ruoskan avulla kolmannelle. Kaksi natsia hyppää ylhäältä kimppuusi. Tapa heidät, kiipeä ylös ja mene ovesta.

The Secret of Peng Lai Lagoon: Part 2

The Secret of Peng Lai Lagoon: Part 2:

Juokse kohti vastapäätä olevaa seinää ja käänny oikealle, nurkassa on pommi. Ota se ja räjäytä takanasi oleva rikkinäinen seinä. Ota huoneesta ensimmäinen aarre, panssarikauhu ja sen ammus. Mene portaiden luo ja pudota panssarikauhu siihen. Mene konekiväärin luo ja ammu kaikki natsit jotka tulevat esiin. Lamput ovat kätevä tapa listiä natseja, koska ne räjähtävät kun niitä ampuu tarpeeksi kauan. Kun natsivirta on loppunut ja Indyn tunnusmusiikki soi, hae panssarikauhu ja tiputtaudu alas. Mene käytävän päähän ja oikealle. Ammu tornin alapuolella oleva natsi panssarikauhulla. Mene alas ja käy hakemassa MP40:n ammukset mökin pöydältä. Aja hissillä ylös torniin ja tapa natsi. Etsi tikkaat ja kiipeä ne ylös. Jos panssarikauhu on vielä mukanasi, mene köysiradan luokse, odota kunnes toisella puolella oleva natsi on hyvässä kohdassa ja pamauta hänet pois päiviltä. Liu’u köysirataa pitkin katolle, tiputtaudu alas ja mene vasemmalle. Potki laatikko hajalle ja ota lääkepakkaus. Mene mökkiin ja tapa natsi. Kiipeä nosturin tikkaat ylös ja mene ohjaamoon. Aivan kuten Istanbulissa nosta lautta vedestä, nosta se aivan ylös ja liikuta se niin oikealle kuin voit. Poistu ohjaamosta, kiipeä tikkaat ylös ja kulje nosturia pitkin sen päähän ja heilauta itsesi ruoskan avulla lautalle. Hyppää lautalta kielekkeelle, mene vasemmalle ja väännä vivusta.

Iron Cross

Iron Cross:

Kulje eteenpäin käytävää pitkin ja mene ovista. Kiipeä portaat ylös. Odota nurkan takana kunnes natsi tulee sinne ja hakkaa hänet. Odota ase kädessä siinä mistä natsi tuli ja tarkkaile ovea joka on vastapäätä. Natsi menee sinne ja kun hän jää oven suulle seisomaan ammu hänet. Mene huoneeseen missä natsi oli ja ota MP40:n ammukset. Allasi on vesiallas, hyppää sinne ja ui laatikkoa kohden. Hajota se saadaksesi MP40:n ammukset. Mene takaisin hälytysvipua kohti ja oikealle ovesta. Mene portaat ylös huoneeseen jossa on natsi ja tapa hänet. Ota pöydältä toinen aarre. Ikkunasta näet laatikon, riko ikkuna ja hyppää sen luokse. Ota lääkepakkaus ja mene portaita pitkin alas kunnes tulet parioville. Avaa ne ja käy portaiden juurella, mutta palaa takaisin ja odota seinän takana kunnes natsi tulee portaiden yläpäähän. Ota MP40 esille ja ammu natsi. Juokse vasemmalle portaista alas ja tapa natsi ennen kuin hän ehtii tehdä hälytyksen. Yhden natsin pitäisi vielä tulla ovesta mihin kenttä loppuu. Mutta hyppää ensin altaaseen missä vene on ja etsi pohjasta Mauserin ammukset. Nyt voit lopettaa kentän menemällä ovista.

The U-Boat Base: Part 1

The U-Boat Base: Part 1:

Mene ovesta, kiipeä portaat ylös ja tapa natsi. Mene käytävän päässä olevasta ovesta. Ammu natsia Mauserilla päähän, hän kaatuu pöydän päälle rikkoen sen puolestasi. Ota pöydänjalka, hakkaa sillä toinen natsi ja ota maasta MP40:n ammukset. Mene takaisin ja avaa pariovet, kulje käytävää, tapa vastaan tuleva natsi, mene portaat ylös ja avaa oikealla oleva ovi. Mene konekiväärille ja ammu sillä esiin tulevat natsit. Väännä hälytys pois ja mene huoneeseen josta tuli natseja. Potki nurkassa oleva laatikko hajalle ja ota käsikranaatti. Mene pois huoneesta, jatka matkaasi auton luo, mene sen taakse, kiipeä lavalle ja ota lääkepakkaus. Toisesta laatikosta saat MP40:n ammuksia. Mene auton etuosan vieressä olevista tikkaista ylös, hyppää auton päälle ja siitä valvontahuoneen katolle. Tiputtaudu aukosta, väännä vipua ja mene ulos. Tapa ilmestynyt natsi ja kiipeä tikkaat taas ylös ja pudottaudu aukosta, joka aukeni äsken.

The U-Boat Base: Part 2

The U-Boat Base: Part 2:

Mene suoraan eteenpäin, ohita tikkaat ja ota nurkan takaa lääkepakkaus, MP40:n ammukset sekä pullo. Palaa takaisin ja kiipeä tikkaat ylös. Heitä natsia pullolla ja hakkaa hänet. Mene valvontakopin läpi ja väännä tasanteen päässä olevasta vivusta. Tapa ovesta tuleva natsi. Mene portaat alas ja ovesta alatasanteelle. Ammu vastakkaisella puolella oleva natsi, riko laatikot ja ota lääkepakkaus. Palaa takaisin, kiipeä oikealle menevät portaat ylös, mene ovesta ja käänny vasemmalle tasanteen toiseen päähän. Tiputtaudu alas, riko laatikot ja ota kaksi pakettia MP40:n ammuksia. Mene sitten särkymättömien laatikoiden taakse ja riko pienet laatikot, joista saat kolmannen aarteen ja lääkepakkauksen. Mene takaisin sinne mistä tiputtauduit alas, heilauta itsesi ruoskan avulla toiselle puolelle ja mene pariovista. Hakkaa vastaan tuleva natsi ja mene oikealla olevista pariovista. Ota passi pöydältä, mene takaisin, kulje portaat alas ja mene sitten ovista. Vaihda yllesi kaapissa oleva natsiupseerin univormu. Jatka matkaasi eteenpäin ovien läpi ja sitten vasemmalle kohti kahta natsia jotka vartioivat kentän loppua. Koska sinulla on valepuku he eivät ammu sinua. Mene ovesta.

Peng Lai Mountains

The High Road to Peng Lai

The High Road to Peng Lai:

Odota kunnes kaksi natsia ovat tulleet ovesta ja ammu oven vieressä oleva bensiinitynnyri. Tapa kolmaskin natsi ja ota häneltä tippunut kranaatti. Kiipeä lastauslaiturille, mene auton lavalle ja ota laatikosta lääkepakkaus. Mene huoneeseen josta natsit äsken tulivat ja väännä vivusta. Mene auenneeseen varastoon, kiipeä laatikoiden päältä viereiseen varastoon ja poistu katon kautta. Etene kohti huoneen ovea, mutta mene alas lattiassa olevasta aukosta, riko laatikko, ota ensimmäinen aarre ja hae Mauserin ammukset nurkasta. Palaa takaisin ylös, mene huoneeseen ja heti oikealla olevasta ovesta. Väännä oven takana olevasta vivusta pysäyttääksesi tuulettimen. Hakkaa natsi joka tulee ovesta ja mene ulos. Väännä vivusta asettaksesi nosturin oikeaan kohtaan. Kiipeä laatikoiden päälle ja heilauta itsesi ruoskalla toiselle puolelle. Kierähdä tuulettimen alta ja jatka matkaa. Kierähdä varovasti vielä kahden pyörivän tuulettimen alta. Kolmannesta kierähdettyäsi putoat liukumäkeen, jonka päästä sinun täytyy hypätä turvaan. Jatka matkaa kunnes tulet kuilulle joka loistaa punaista valoa. Kierähdä tuulettimen alta ja hae MP40:n ammukset sekä lääkepakkaus. Palaa takaisin ja hyppää kuilun yli. Kun tulet tuulettimelle josta tulee sumua, juokse sumuun ja kierähdä seinässä olevan aukon kautta turvaan. Pudottaudu alemmas, mene oikealle ja pudottaudu huoneeseen. Potki laatikko hajalle, ota lääkepakkaus ja mene ovesta.

The Infiltration

The Infiltration:

Avaa ovi ja tapa kaksi natsia. Mene ovesta ja väännä ikkunan edessä olevasta vivusta. Palaa takaisin ja kiipeä tikkaat alas. Mene nurkan taakse ja seuraa seinää kunnes päädyt isoon varastohuoneeseen. Etsi yhdestä pienestä laatikoista lääkepakkaus ja mene ulos. Jatka seinän seuraamista ja käänny nurkan taakse. Potki laatikko hajalle ja ota toinen aarre. Mene vastakkaiselle puolelle ja läpi sinisten pariovien päätyäksesi toiseen varastohuoneeseen. Etsi taas yhdestä pienestä laatikosta lääkepakkaus ja kiipeä portaat ylös. Mene ovesta ja väännä vivusta pysäyttääksesi tuulettimen. Kulje ramppia ylös ja pitkää suoraa pitkin kohti pientä laatikkoa. Kiipeä laatikon päälle, hyppää ketjuun ja heilauta itsesi tasanteelle. Käytä ruoskaa heilauttaaksesi itsesi pysähtyneen tuulettimen luo. Kulje putkea pitkin, heilauta taas itsesi toiselle rampille ja tapa sillä kävelevä natsi. Mene rampin toiseen päähän ja heilauta itsesi toiselle puolelle. Mene alas ja tapa tietä tukkiva natsi. Kulje ovesta sisään valvomoon ja väännä vivusta. Tapa takaasi tuleva natsi ja mene alas. Potki laatikot hajalle ja ota lääkepakkaus. Mene ovista, kulje varovasti sähköiskujen ohi keskelle ja vedä vivusta. Etsi sitten turvallinen reitti kulmassa olevalle ovelle. Mene ovesta ja kulje portaat ylös takaisin gondolihissihuoneeseen. Käy valvontahuoneessa vetämässä vivusta ja mene ulos. Hakkaa natsit ja mene gondolihissiin.

Terror at 2000 Feet

Terror at 2000 Feet:

Odota kunnes hissi on toisen hissin kohdalla ja ammu natsit. Hyppää toisen hissin katolle ennen kuin omasi tippuu alas. Ammu lentokoneita konekiväärillä niin kauan kunnes taso loppuu.

The Airbase

The Airbase:

Juokse hissistä huoneeseen ennen kuin vartijat huomaavat sinut. Riko laatikot huoneessa ja ota MP40:n ammukset. Mene nurkan taakse, odota kunnes natsi on kaukana laatikoiden luona ja juokse hänen kimppuunsa niin ettei toisella puolella oleva natsi näe sinua. Kiipeä pienen kopin katolle ja ota sieltä MP40:n ammukset sekä lääkepakkaus. Mene toiselle puolelle tappamaan siellä oleva natsi. Kun olet tappanut hänet, metalliovi aukeaa ja kaksi natsia ryntää sisään. Tapa heidät ennen kuin he ehtivät vetää hälytysvivusta. Käy hakemassa kranaatti nurkan takaa laatikosta ja mene juuri auenneesta ovesta. Tapa kaksi natsia ja käy hakemassa lääkepakkaus laatikosta siitä huoneesta josta toinen natsi tuli. Kun olet tappanut natsit vivun valo syttyy vihreäksi. Väännä vivusta ja mene eteenpäin. Ota laatikoista lääkepakkaus sekä MP40:n ammukset. Tapa natsit jotka juoksevat portaita alas. Kiipeä portaat ylös, riko katoksen alla oleva laatikko ja ota Mauserin ammukset. Mene eteenpäin, kiipeä laatikoiden päältä ison betonikolossin päälle ja hyppää siitä huoneen katolle. Pudottaudu huoneen katossa olevasta aukosta ja mene ovesta. Tapa natsi, avaa ovi ja tapa vielä kaksi natsia. Avaa taas yksi ovi ja ammu kauempana oleva natsi. Hae oikealla puolellasi olevasta laatikosta kolmas aarre ja mene sisään rampin toisessa päässä olevasta ovesta.

Ascent to Adventure

Ascent to Adventure:

Avaa ovi ja tapa natsit. Potki nurkassa oleva laatikko hajalle ja ota revolverin ammukset. Mene ovista ulos konekiväärin luo. Ammu konekiväärillä luolasta tulevat lentokoneet. Lähde takaisin, mutta palaa konekiväärille kun ovet aukenevat ja ammu kaksi natsia jotka tulevat ovesta. Kiipeä laatikon päälle ja siitä kielekkeelle. Heilauta itsesi ruoskan avulla toiselle puolelle. Mene toisen konekiväärin luo, potki laatikko hajalle ja ota lääkepakkaus. Ammu ovesta tuleva liekinheitinmies konekiväärillä. Mene ovista, potkaise laatikko hajalle ja ota MP40:n ammukset. Kulje käytävän päähän, väännä hissin vivusta ja mene alas. Tapa huoneessa olevat kaksi natsia ja liekinheitinmies. Käy rikkomassa laatikot huoneen reunoilla, toisella puolella on käsikranaatti ja toisella lääkepakkaus. Mene kohti kielekkeen päässä olevaa vipua, mutta käänny ja nakkaa kranaatti huoneen toisessa päässä olevien natsien niskaan. Kutsu gondolihissi vääntämällä vivusta. Mene hissiin ja ammu konekiväärillä muutama lentokone.

Black Dragon Fortress

The Black Dragon Fortress

The Black Dragon Fortress:

Mene eteenpäin ja kiipeä katolle. Pudottaudu katolta alas rakennustelineelle ja hakkaa vartija vaikkapa hänen omalla keihäällään. Jatka matkaasi läpi ovien ja kiipeä tikkaat ylös. Työnnä laatikko alas ja pudottaudu syntyneestä aukosta. Mene seinässä olevasta aukosta ja kolmoisheilauta itsesi ruoskan avulla toiselle puolelle. Kävele nurkan taakse ja heilauta itsesi rotkon yli. Hyppää seuraavan rotkon yli ja kiipeä korkeammalle tasanteelle. Kiipeä ylös köynnöksiä pitkin ja heilauta itsesi rikkinäisen seinän läpi. Tapa kaksi vartijaa, astu varovasti ulos aukosta, tartu kiinni köynnöksiin ja kiipeä ylös. Mene nurkan taakse, avaa ovi ja ota ensimmäinen aarre. Kiipeä köynnöksistä alas ja pudottaudu alemmalle tasanteelle. Mene samaa reittiä takaisin kahden vartijan huoneeseen. Kiipeä rakennustelineitä ylös ja heilauta itsesi ruoskalla rikkinäisen seinän läpi. Kiipeä köynnöksiä ylös ja tapa vartija. Ota hänen keihäänsä ja jatka matkaa. Tapa toinenkin vartija, ota hänen varsijousensa ja mene vasemmanpuoleisesta ovesta. Täytä vesipullosi, ota laatikoista veitsiä, voimajuoma, jousia sekä isompi juomapullo. Avaa ovet ja hakkaa kaksi vartijaa. Jatka matkaasi kaksi kerrosta alaspäin ja hakkaa vartijat. Mene vielä kerros alemmas ja avaa ovi joka tulee vastaasi. Tapa vartija ja vedä seinällä olevasta vivusta. Kun menet ulos huoneesta vartija juoksee alhaalta kimppuusi. Tapa hänet ja mene sinne mistä hän tuli. Avaa ovet, mene portaat alas ja tapa kaksi vartijaa. Vedä putkien vieressä olevasta vivusta pysäyttääksesi vedentulon. Riko kaikki laatikot huoneessa ja ota tavarat. Mene ulos huoneesta, kävele muurissa olevasta aukosta puiselle kielekkeelle ja heilauta itsesi kentän loppuun.

Call to Battle

Call to Battle:

Kahlaa eteenpäin ja valitse jompi kumpi suunnista, sillä ei ole mitään väliä. Kiipeä ylös ja tapa äkkiä vartijat ennen kuin he ehtivät tehdä hälytyksen lyömällä gongia. Riko gongin edessä oleva lasikupu ja ota toinen aarre. Mene videopätkän näyttämään huoneeseen, tapa vartija ja riko laatikot. Ota räjähteet, heittoveitset, voimajuoma ja varsijousen ammukset. Mene kentän toiselle puolelle ja täytä juomapullosi. Kiipeä rakennustelineille ja niiden kautta katolle. Ammu ylhäällä oleva vartija ja mene hänen luokseen. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja ammu toinen vartija. Mene kulman ympäri, räjäytä seinä auki ja mene sisään.

The Tower of Storms

The Tower of Storms:

Riko laatikot ja ota voimajuoma sekä varsijousen ammukset. Mene ulos ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Paina selkä seinää vasten ja mene kuilun ohi ja kulman ympäri. Heilauta itsesi ruoskalla yli ja kiipeä ylös. Käänny ympäri ja hyppää parvekkeelle. Tapa vartijat ja kiipeä ylös. Työnnä laatikot alas ja aja hissillä ylös. Käänny ympäri, riko laatikot ja ota kolmas aarre. Kiipeä ylös ja tapa vartijat. Mene kulman ympäri ja hyppää hissiin. Hyppää seuraavaan hissiin ja heilauta itsesi ruoskan avulla yli. Mene kulman ympäri, tapa vartijat, täytä juomapullosi ja mene ovista.

The Rescue

The Rescue:

Videopätkän jälkeen juokse huoneen seinustalle ja ota miekka. Tapa toinen kaksosista, paranna itsesi ja tapa toinenkin. Jos miekkasi hajoaa ota toinen, niitä on runsaasti tarjolla. Ampuma-aseet eivät tehoa kaksosiin, he kimmottavat luodit ja ammukset peltiviuhkoillaan.

Temple of Kong Tien

Descent Into Darkness

Descent Into Darkness:

Liu’u luiskaa pitkin alas ja heilauta itsesi ruoskalla yli. Täytä juomapullosi vasemmalla ja jatka matkaa eteenpäin. Hyppää kuilun yli ja varo värillisiä laattoja, jos astut niiden päälle saat nuolen kylkeesi. Liu’u alas luiskaa ja väistele värillisiä laattoja. Kolmannen rampin lopussa hyppää ja heilauta itsesi ruoskalla seinän läpi salahuoneeseen. Ota ensimmäinen aarre ja palaa kuilulle. Liu’u alas ja lähteen nähdessäsi heilauta itsesi ruoskalla sen luo ja täytä juomapullosi. Seuraavalla luiskalla on liekinheittimiä seinissä, liu’u aina niitä vastapäiseen reunaan ja muista varoa värillisiä laattoja. Kahden tuliluiskan jälkeen taso loppuu.

The Catacombs

The Catacombs:

Käy hakemassa keihäs seinässä olevasta aukosta. Hakkaa zombi ja samantien toinenkin. Kiipeä kiviä ylös, hakkaa vastaan tuleva zombit ja hae voimajuoma hautaholvista. Täytä vesipullosi, väännä vivusta ja mene ovesta. Hakkaa kaikki zombit, vedä taas vivusta ja mene ovesta. Käänny vasemmalle ja ota keihäs patsaan kädestä. Hakkaa kolme zombia, täytä vesipullosi lähteellä ja mene alas portaita. Käänny oikealle, ota nuija maasta ja kumauta gongia. Liu’u luiskaa ja hyppää turvaan. Ota Sininen Soihtu seinältä ja sytytä hiilipannu. Mene ovesta, huoneessa on pieni pähkinä purtavaksi jota et voi ratkaista ennen kuin olet sytyttänyt kaikki hiilipannut. Kaksi soihtua syttyy sinne minne sinun pitää mennä, joten väännä vivusta ja mene huoneeseen. Väännä käytävän päässä olevasta vivusta ja mene ovesta. Tapa kaksi zombia ja hae voimajuoma sekä toinen aarre hautaholveista joista zombit tulivat. Mene pyöreästä ovesta, kiipeä ylös ja mene vasemmalle. Täytä vesipullosi lähteellä ja jatka matkaasi ylös. Sytytä kaksi hiilipannua ja mene ovesta. Ota Sininen Soihtu esille, se paljastaa lattiassa olevat ansat. Jos astut punaiselle merkille saat salaman päähäsi. Etsi turvallinen reitti ylös ja vedä vivusta. Mene ovesta tapa, kaksi zombia ja sytytä hiilipannut käytävien päässä. Tapa vielä lisää zombeja ja palaa samaa reittiä suureen pyöreään huoneeseen johon kiinalaiset merkit syttyivät. Hakkaa matkalla vastaan tulevat zombit.

The Dragon's Claw

The Dragon’s Claw:

Vedä vivusta ja mene seuraavasta ovesta vasemmalla. Ota Sininen Soihtu esille ja ylitä silta. Toisella puolella sytytä kaksi hiilipannua. Vältä astumasta punaisille laatoille, koska silloin tiput alas. Hyppää ensimmäiselle siniselle laatalle, punainen laatta takanasi muuttuu siniseksi. Toista tätä kaavaa, kunnes olet turvallisesti toisella puolella. Astu jokaiselle siniselle laatalle jos haluat kentän lopussa olevan aarteen. Kun tulet ulos, mene vasemmallasi olevasta ovesta. Seuraa käytävää kunnes tulet kuilulle. Ota Sininen Soihtu taas esille ja kulje haaleasti näkyvää reittiä. Toisella puolella sytytä kaksi viimeistä hiilipannua. Silta on hajonnut palasiksi ja palaset ovat alkaneet liikkua ylös ja alas. Kävele varovaisesti takaisin toiselle puolelle ja mene pyöreään huoneeseen. Aseta palaset samaan asentoon kuin ne ovat reunoilla olevassa mallissa. Ota Pa Cheng ja poistu auenneesta ovesta. Tapa zombit Pa Chengillä, mene ylös ja ovesta joka johtaa ansahuoneeseen. Poistu huoneesta, käänny vasemmalle ja mene ison huoneen keskelle. Käy hakemassa kolmas aarre oikealla olevasta hautaholvista. Mene ovesta isoon halliin. Hakkaa kaikki zombit sekä heidän henkensä Pa Chengillä. Mene sisään viimeisestä hautaholvista oikealla lopettaaksesi tason.

The Shadow of Kong Tien

The Shadow of Kong Tien:

Tarkoituksena on rikkoa kolme palloa joita lohikäärmeet pitävät käsissään. Ensimmäiseksi Mei Ying lähettää henkiä kimppuusi, pyyhkäise heidät pois Pa Chengillä. Toiseksi hän ampuu muutamia salamapalloja. Voit torjua ne painamalla torjumisnappia Pa Cheng kädessäsi. Se muodostaa ympärillesi suojakentän. Toinen tapa on mennä pylväiden taakse piiloon. Kolmanneksi Mei Ying ampuu sinua erittäin tappavalla salamapallolla. Indy menee automaattisesti pylvään taakse piiloon. Pallo räjäyttää siitä puolet pois. Heitä Mei Yingiä Pa Chengillä. Heti tämän jälkeen Mei Ying nousee ilmaan, mene keskelle ja lähetä Pa Cheng yhtä palloa kohti. Toista sama kaava vielä kahdesti rikkoaksesi kaksi muutakin palloa.

The Emperor’s Tomb

Tomb of the First Emperor

Tomb of the First Emperor:

Ota soihtu maasta ja juokse eteenpäin käytävän päähän. Pyöritä pylvästä niin laskeudut alas piikkiansaan. Katso edessä olevasta seinästä mihin piikkien kärjet ilmestyvät ja juokse johonkin muualle kuin sen eteen. Kiipeä ulos työntyneelle kivipaadelle ja toista kuviota väistellen piikkejä ja kiiveten niiden kohdalta ulos työntyneille kiville kunnes pääset pois kuopasta. Pudota soihtu ja mene ulos sekä vasemmalle. Astu sisään auenneesta ovesta. Varo seinistä ja lattiasta tulevia liekkejä. Heilauttele itsesi punaisten palkkien avulla kuilujen yli. Tullessasi ovelle käänny vasemmalle ja kiipeä ylös. Täytä juomapullosi, pudottaudu alas ja vedä seinässä olevasta vivusta. Varo liekkejä ja mene ulos. Mene seuraavasta auenneesta ovesta. Ota kallo maasta ja nakkaa se sähköpallojen väliselle käytävälle. Juokse nopeasti pallojen ohi, ota maasta voimajuoma ja pysähdy kuilun reunalle. Hyppää vinosti oikealle, hyppää roikkumaan seuraavan kuilun reunaan ja pudottaudu alas pienelle kielekkeelle. Käänny ympäri ja hyppää seinässä olevasta aukosta sisään. Ota ensimmäinen aarre ja palaa takaisin ylös. Hyppää seuraavan kuilun yli. Heitä kallo palloja kohti, juokse oikealla olevalle aukolle ja kiipeä ylös. Täytä juomapullosi ja käänny ympäri. Toisessa aukossa on vipu. Heitä kallo vivun luokse ennen kuin hyppäät. Väännä vivusta ja heitä taas yksi kallo. Hyppää sitten vasemmalla olevaan turvalliseen kohtaan. Ota maasta kallo ja heitä se kuilun toiselle puolelle. Hyppää kuilun yli turvaan ja mene vasemman puoleisesta ovesta.

The Path of Unseen Peril

The Path of Unseen Peril:

Mene oikealle tai vasemmalle ja portaat alas. Tapa kolme vartijaa, kaksi henkeä tulee ulos patsaista ja muuuttaa ruumiit zombeiksi. Tuhoa henget, täytä juomapullosi lähteellä ja mene auenneesta ovesta. Ota Unelmien peili esille. Juokse kiinni keltaiseen seinään ja kierähdä sen ohi sitten kun se on sulkeutunut. Hyppää piikkien yli ja mene kiinni seuraavaan seinään. Kun seinä avautuu mene kiinni seuraavaan seinään ja sen avautuessa juokse toiselle puolelle. Hyppää kuilun yli roikkumaan kielekkeeseen ja kiipeä ylös. Näet kaksi keltaista seinää, astu ensimmäisen seinän päälle, hyppää toisen seinän toiselle puolelle ja laskeudu turvallisesti keltaiselle tasanteelle. Kiipeä ylös ja väännä vivusta näin peittäen kuilun (tämä ei ole oikea reitti mutta se säästää aikaa ja vaivaa). Mene auenneesta ovesta. Jätä Mei Ying julmasti yksin taistelemaan triadilaisia vastaan ja kiipeä oikealla puolella näkyvästä aukosta sisään. Ota toinen aarre sekä voimajuoma. Palaa takaisin ja tapa vartijat, zombit sekä henget. Kaikkien kuoltua videopätkä vie sinut seuraavaan tasoon.

The Bells of the Dead

The Bells of the Dead:

Tapa zombit ja mene eteenpäin seuraavaan huoneeseen. Hakkaa terrakottasotilaat Pa Chengilla (kakkosiskulla, heitot torjutaan kunnes miekkakäsiä ei enää ole) ja mene ovesta. Ota Unelmien peili esiin ja kiipeä vasemmalla tai oikealla olevia tikkaita ylhäällä olevaan salahuoneeseen. Ota kolmas aarre ja kiipeä takaisin alas. Mene seuraavaan huoneeseen ja paina mieleesi missä järjestyksessä kellot soivat. Ota Unelmien peili esiin ja mene takaoikealle näkymätöntä siltaa pitkin. Soita kelloja samassa järjestyksessä ja paina taas järjestys mieleesi. Jos unohdat järjestyksen voit vääntää kellojen vieressä olevasta vivusta niin kuulet sen uudestaan. Mene kulmittain toisella puolella oleville kelloille ja soita sama järjestys. Mene keskikäytävän toisella puolella oleville kelloille ja soita taas kuulemasi järjestys. Toista kuvio viimeisillä kelloilla ja mene auenneesta ovesta terrakottasotilas-sokkeloon.

Von Beck's Revenge

Von Beck’s Revenge:

Tämä on koko pelin vaikein kenttä. Tehtävänäsi on juosta yhtäjatkoisesti terrakottasotilas-sokkelon läpi hyppien ja ruoskaa heiluttaen. Aloita heilauttamalla itsesi yli ja katsomalla videopätkä. Sen loputtua juokse eteenpäin, hypi pienten kuilujen ja heilauta itsesi ruoskalla isompien yli. Jos Indy eksyy kurssista ohjaa hänet takaisin keskelle. Käytävän kaartuessa pysy vasemmassa reunassa ja jatka matkaa suoraan eteenpäin. Kun lattia alkaa romahtaa edelläsi tiedät, että tason haastavin kohta on edessä. Sinun täytyy vapauttaa ensimmäinen heilautus hieman normaalia aikaisemmin jotta ehdit hypätä ja tehdä toisenkin heilautuksen. Ensimmäisen tuplan jälkeen käytävä kaartuu oikealle, pysy oikeassa reunassa. Jatka samaan malliin, lattian romahtaessa lopetat aikaisemmin. Lopussa juokset vain eteenpäin, liu’ut pitkää luiskaa alas ja heilautat itsesi yli. Ihaile Von Beckin Viimeinen ristiretki -tyylistä kuolemaa ja jatka matkaa eteenpäin. Hypi kuilujen yli, täytä juomapullosi ja mene portaalista läpi toiseen ulottuvuuteen.

The Netherworld

Pillars of the Underworld

Pillars of the Underworld:

Mene eteenpäin kunnes näet videopätkän. Heitä Pa Cheng kaksi kertaa sinistä henkeä ja tapa terrakottasotilaat sekä niiden keltaiset henget. Mene pylväille ja pyöritä niitä vasemmalta katsoen tässä järjestyksessä: 3,2,1. Hypi ja heilauta itsesi yli muurinpaloja pitkin. Toista sama kuvio kuin aikaisemmin ja pyöritä pylväitä järjestyksessä 2,4,1 ja 3. Hypi ja heilauta itsesi taas yli. Toista sama kuvio ja pyöritä pylväitä järjestyksessä 2,1. Hankkiudu yli ja toista kuvio. Hae ensimmäinen aarre tasanteen reunan takaa pieneltä kielekkeeltä. Heilauta itsesi vasemmalle yli, tapa henget ja sotilaat ja ota toinen aarre. Palaa takaisin, pyöritä pylväitä järjestyksessä 3,5,4,1,2 ja hankkiudu mustalle pagodille.

The Heart of the Dragon

The Heart of the Dragon:

Mene eteenpäin seuraavaan huoneeseen ja ota Unelmien peili esiin. Katso mihin ilmestyy seuraava ehjä laatta ja hypi äkkiä sille. Jatka näin kunnes pääset yli. Hae oikealta kolmas aarre ja täytä vasemmalla juomapullosi. Mene portaille. Videopätkän jälkeen tapa terrakottasotilaat Pa Chengilla.

Rise of the Black Emperor

Rise of the Black Emperor:

Juokse ja heilauta itsesi ruoskalla yhteen reunoilla olevista temppeleistä niin siirryt automaattisesti keskelle ja Pa Cheng latautuu kyseisen temppelin elementillä. Heitä K’aita Pa Chengilla ja toista sama neljällä muulla temppelillä ja elementillä. K’ain mennessä veltoksi tapa hänet miten haluat, hän kuolee yhdestä iskusta.

Kuvat näytteitä pelistä Indiana Jones and the Emperor’s Tomb. Copyright © LucasArts 2003.