IndyVille

Monkey Island 2: LeChuck’s Revengen läpipeluuohje

Monkey Island 2: LeChuck's Revenge

Part I: The Largo Embargo

Part I: The Largo Embargo

Ota lapio ja mene vasemmalle. Mene toiseen taloon ylhäällä, ota paperinpala ja nappaa monokkeli kun kartantekijä laittaa sen pöydälle. Mene ulos ja alas baariin. Puhu kyypparille kunnes Largo saapuu. Ota Largon sylkeä paperinpalaan ja poistu baarista. Hyppää keittiön ikkunasta sisään ja ota veitsi. Mene ulos ja vasemmalla olevaan laivahotelliin. Leikkaa liskon köysi poikki ja ota juustonaksuja sen kupista. Avaa ovi ja mene sisään. Ota tupee ja poistu hotellista. Mene pesulaan ja ota ämpäri. Poistu kylästä, mene rannalle ja ota tikku. Mene hautausmaalle ja kaiva sääriluu haudasta. Mene suolle ja ota ämpäriin mutaa. Mene laittamaan ämpäri Largon ovenkarmille ja mene sermin taakse piiloon.

Guybrush laittaa mutaämpärin Largon hotellihuoneen ovenkarmille

Mene pesulaan ja katso Largon vihanpurkaus. Mene hakemaan Largon huoneen ovesta kuitti ja hae Largon tyylikkäät vaatteet pesulasta. Mene suolle ja melo Voodoo Ladyn päämajaan. Ota naru, puhu Voodoo Ladylle ja anna kaikki Largon kamppeet sekä sääriluu Ladylle. Mene Largon huoneeseen ja pistele nukkea neuloilla. Mene pesulaan ja avaa laatikko. Laita tikku pönkäksi ja sido naru tikkuun. Laita juustonaksut laatikkoon ja mene hieman syrjemmälle. Odota kunnes rotta tulee syömään naksuja. Vedä narusta ja ota rotta. Mene laittamaan rotta baarin keittiössä olevaan pataan ja mene puhumaan baarimikolle. Puhu keitosta ja tarjoudu kokiksi. Mene saaren lounaisosassa olevaan niemeen ja laivaan. Anna monokkeli kapteenille.

Part II: Four Map Pieces

Part II: Four Map Pieces

Ota pussi ja mene sisään. Puhu kapteenille ja seilaa Booty-saarelle. Mene kauppaan ja osta torvi, saha sekä kyltti. Laita koukkuun pussi ja osta peili. Mene ulos ja oikealle. Pyydä naiselta esite ja seilaa Phatt-saarelle. Sellissä avaa vuode ja ota tikku. Käytä tikkua luuhun ja ota luu.

Vankilassa

Anna luu koiralle ja avaa ovi. Ota kirjekuoret ja avaa ne. Mene ulos ja laita esite julisteeseen. Mene kirjastoon ja pyydä kirjastokortti. Ota majakasta linssi ja lainaa kirjat Joy of Hex sekä Great Shipwrecks of Our Century. Mene ulos ja vasemmalle kujalle. Seuraa naista ja hänen lähdettyä koputa itse oveen. Paina mieleesi montako sormea miehellä ensin on pystyssä, sillä se on vastaus kysymykseen. Mene takaisin pelaamaan Onnenpyörää. Valitse numero ja väri jotka äijä sanoi toisella kujalla. Voitettuasi valitse kutsu (invitation). Jatka samaan malliin ja voita muutkin palkinnot. Poistu kylästä, mene kuvernöörin talolle ja sano vartijalle, että keittiö on tulessa. Mene ylös ja vaihda kuvernöörin vatsalla oleva kirja siihen, jonka sait Voodoo Ladylta. Mene vankilaan ja avaa sellin ovi. Ota kirjekuori ja avaa se. Seilaa Scabb-saarelle ja mene baariin. Tilaa Yellowbeard’s Baby sekä Blue Whale. Sekoita ne ja laita banaani keikkumaan metronomiin. Ota apina ja mene pesulaan. Sahaa puujalka poikki ja mene puusepän taloon. Ota vasara sekä hieman nauloja ja seilaa Booty-saarelle. Mene Stanin käytettyjen ruumisarkkujen myymälään ja pyydä Stania esittelemään arkkua.

Stan arkussa

Naulaa se kiinni ja ota avain seinältä. Mene pukukauppaan ja näytä kutsua myyjälle. Mene sylkemiskisan luo ja puhalla torveen. Muuta nopeasti lippujen paikkaa ja imaise letkun kautta vihreää drinkkiäsi. Mene sylkemään ja sylkäise silloin kun naisen huivi lepattaa. Mene myymään voittosi ja katso kirjasta Great Shipwrecks of Our Century uponneen laivan koordinaatit. Mene puhumaan Katelle ja vuokraa laiva. Mene kirjan koordinaattien merkitsemään paikkaan ja sukella. Ota laivan keulakuvana toimiva apinan pää ja nouse ylös. Käy myymässä pää ja mene kuvernöörin talolle. Vaatteet vaihdettuasi jatka matkaa, mene talon taakse sekä työnnä roskapönttöä. Juokse talon ympäri ja hae kala keittiöstä. Juokse sisään ja ota kartta seinältä. Mene ulos ja puhu Elainelle, kunnes hän heittää kartan ulos. Ota mela ja mene ulos. Yritä ottaa kartta ja ota koira. Mene saaren pohjoisosan isolle puulle ja laita airo reikään. Astu lankulle ja airolle. Unen jälkeen ota airo ja seilaa Phatt-saarelle. Mene laiturin päähän ja puhu kalamiehelle. Anna kala miehelle ja seilaa Scabb-saarelle. Käväise puusepän luona ja anna airo sekä vasara miehelle. Seilaa Booty-saarelle ja mene kielekkeelle. Käytä onkea ja mene isolle puulle. Laita airo reikään ja astu airolle, ota lankku ja laita se seuraavaan reikään jne. Ota kaukoputki ja mene sisään.

Guybrush-koira löysi kartanpalan

Käytä koiraa kasaan ja mene kylään. Seilaa Phatt-saarelle ja mene vesiputoukselle. Mene ylös ja käytä apinaa pumppuun. Mene takaisin vasemmalle ja aukosta sisään. Mene tunnelin läpi ja majalle. Avaa ovi ja mene sisään. Puhu miehelle ja haasta hänet ryyppykilpailuun. Hänen tuodessa mukin kaada grogit kukkaruukkuun ja pullosta laimeampaa puoligrogia tilalle.

Ryyppykilpailussa

Äijän sammuttua laita peili kehyksiin ja avaa ikkuna. Mene ulos ja laita kaukoputki patsaan käteen. Mene sisään ja paina sitä tumman kohdan merkitsemää kiveä. Ota kartanpala ja seilaa Scabb-saarelle. Mene hautausmaalle ja avaa kryptan ovi avaimella.

Mene kryptaan ja katso kirjasta Famous Pirate Quotations Rapp Scallionin tunnuslause. Avaa arkku jonka kanteen teksti on kaiverrettu ja ota sieltä hieman tuhkaa. Mene suolle ja melo Voodoo Ladyn luokse. Katso Ash-2-Lifea ja anna Voodoo Ladylle Joy of Hex sekä tuhkat. Ota Ash-2-Life ja palaa kryptaan. Kaada Ash-2-Life tuhkien päälle ja pyydä kartanpalaa. Saat avaimen. Mene avaamaan rannalla oleva koju avaimella.

Rapp Scallionin kojussa

Käännä kaasu pois päältä ja palaa Rappin luo. Saat kartanpalan. Mene antamaan kaikki kartanpalat ja linssi Wallylle ja hae Voodoo Ladylta Wallyn tavarat. Melo takaisin suon rannalle, avaa laatikko ja sujahda sisään.

Part III: LeChuck's Fortress

Part III: LeChuck’s Fortress

Mene oikealle ja ylös portaita. Mene vasemmalle ja työntele seinälaattoja samassa järjestyksessä kuin unessa olleessa luurankotanssissa.

Valtava ovi

Avaa pieni ovi ja yritä ottaa jättiavain. Ime letkun kautta vihreää juomaa ja sylje eri paikkoihin, kunnes osut kynttilään. Raapaise tulitikku.

Part IV: Dinky Island

Part IV: Dinky Island

Mene oikealle ja ota pullo. Ota sorkkarauta ja avaa sillä laatikko. Ota martinilasi, nappaa siihen merivettä ja suodata se koneella. Mene viidakkoon ja ylös. Ota köysi arkun ympäriltä ja avaa arkku sorkkaraudalla. Ota dynamiitti, mene alas ja kaksi ruutua vasemmalle. Riko pullo sorkkaraudalla ja iske pullolla pussia. Ota laatikko ja kaada siihen vettä. Mene antamaan papukaijalle keksi ja lue sen ohjeet. Mene papukaijan antamaa reittiä pitkin dinosaurukselle ja anna toinen keksi. Mene samalla tavalla kivikasalle ja anna kolmas keksi. Mene X:lle ja kaiva ristin keskeltä. Laita tulitikku dynamiittiin ja köysi sorkkarautaan. Laita dynamiitti sementtiin ja heitä sorkkarauta metallitankoihin. Paina valokatkaisinta ja puhu LeChuckille.

LeChuck ja Guybrush-voodoonukke

Mene laatikkohuoneeseen ja ota ilmapallo sekä nukke. Mene ensiapuhuoneeseen ja ota pääkallo sekä kaksi kumihanskaa roskakorista. Ota lääkeruisku laatikosta ja mene automaattihuoneeseen. Täytä hanskat ja pallo heliumilla sekä käytä automaattia. LeChuckin kumartuessa ota hänen kalsarinsa ja mene hissin luo. Avaa hissin ovi. Mene sisään ja odota, kunnes LeChuck tulee oviaukkoon. Väännä vivusta ja ota parta. Väännä vivusta ja mene ulos. Odota, että LeChuck tulee ja anna hänelle nenäliina. Mene alas ja laita kallo, nenäliina, parta sekä kalsarit pussiin. Mene ylös, odota LeChuckin saapumista ja pistä voodoonukkea ruiskulla. Jatka samaan malliin.

Lopuksi tee olosi mukavaksi ja katso loppudemo.

Kuvat näytteitä pelistä Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge. Copyright © LucasArts 1991.