IndyVille

Indy 4:sta kuvataan Suomessa?

Neljännen Indiana Jones -elokuvan tuotannon alkaminen lähestyy ja George Lucasin maailmalle lähettämät kuvauspaikkojen etsijät ovat jo täydessä työn touhussa. Suomalaisittain ajateltuna luvassa voi olla ekstraherkkua. IndyVille nimittäin törmäsi yhteen heistä niinkin kotoisessa paikassa kuin Helsingissä.

Mitä suosikkiarkeologimme sitten tekisi kotimaassamme? Jotkut spekuloivat, että Indy eksyisi seikkailuissaan Moskovaan – Helsinki kun esitti tätä roolia jo 80-luvun menestysjännärissä Gorkin puisto.

”Suomi, sen jylhät korpimetsät ja Helsingin vanhat rakennukset vaikuttavat meistä tällä hetkellä erittäin kiehtovilta, ja hyvinkin elokuvan juoneen sopivilta”, kertoi meille hotelliltaan tavoitettu Lucasfilmin edustaja April Foley.

Vielä ei ole lyöty lukkoon, nähdäänkö ensi kesänä maassamme tepastelemassa Hollywoodin kirkkaimpia tähtiä, vaikka mahdollisuudet siihen että esim. Harrison Fordin voisi bongata Kauppatorilta maistelemassa tuoreita sillejä vaikuttavat tällä hetkellä erittäin hyviltä. IndyVille tulee varmasti seuraamaan tilannetta ja sen kehittymistä erittäin tarkasti.