IndyVille

George Lucas puhuu Indiana Jones 4:sta

Indiana Jonesin hahmon luoja ja elokuvien tuottaja George Lucas on viime aikoina puhunut tiedotusvälineille Indiana Jones 4:n nykytilasta. 5. lokakuuta julkaistussa haastattelussa Lucas kertoi Varietylle aikovansa siirtyä LucasFilmin kanssa elokuvista enemmän televisioon, kuten jo pari vuotta pyörineen Star Wars: Clone Wars -TV-sarjan kanssa. Lucasin mukaan elokuvien teko on riskibisnestä, mikä tulikin todistettua pahasti flopanneen uuden Star Wars -trilogian kanssa. Indiana Jones 4:sta Lucas sanoi hieman innottomasti:

Steven (Spielberg) ja minä teemme vielä kovasti töitä sen eteen, ja toivomme saavamme jotain meitä kaikkia tyydyttävää aikaan. Toivottavasti pääsemme pian yksimielisyyteen. Tai jotain.

Lisäksi Lucas haluaisi toteuttaa pitkän unelmansa, elokuvan mustista amerikkalaisista lentäjistä toisen maailmansodan aikana. Filmin työnimenä on Red Tails.

Harrison Ford mainitsi Rocky Mountain Newsille pitävänsä suunnattomasti Indiana Jonesin näyttelemisestä. Hän kertoi käsikirjoituksen kanssa olevan vielä hieman selvitettäviä asioita ja kuvausten alkavan toivottavasti ensi vuonna.

George Lucas puhui myös MTV:n kanssa tulevaisuudestaan. Hän kertoi haastattelussa käsiksen olevan vielä hieman vaiheessa (kuten viimeiset 15 vuotta) ja että Indy on luonnollisesti tällä kertaa vanhempi koska pääosan esittäjä Harrison Ford täytti tänä vuonna 64 vuotta. Lucas myös kertoi olevansa jo melkein eläkkeellä.

Lue Varietyn haastattelu
Lue Rocky Mountain Newsin haastattelu
Lue MTV:n haastattelu