IndyVille

Etsitään graafikkoa Indy-fanipeliin

Olen tekemässä serkkuni kanssa Indiana Jones -seikkailupeliä. Pelistä olisi tulossa Fate of Atlantis -klooni, eli samanlaiset grafiikat, samantyylinen juoni, sama pelimoottori. Peli on keskeneräinen peli nimeltä Spear of Destiny, jonka eräs Indyfani aloitti, mutta on nyt päättänyt hylätä ajanpuutteen vuoksi. Nyt hän aikoo lähettää meille pelin tiedostot, ja me teemme pelin valmiiksi, tai kokonaan uuden pelin. Serkkuni on jo luvannut pistää pelin pystyyn, nyt tarvitsemme graafikkoa piirtämään meille Fate of Atlantiksen tyylisiä grafiikoita. Lisäksi juoni-ideoita otetaan vastaan. Juoni-ideat palautteeseen, graafikko-ilmoittautujat voivat lähettää postia suoraan minulle soitteeseen indyvilleHEI@hotHEImail.com (ota HEI:t pois) tai serkulleni osoitteeseen indyproject@ketunkolo.net. Otamme myös useampia graafikkoja, jos ilmoittautujia riittää. Tässä on pari ohjetta grafiikan tekoon:


http://amberfisharts.com/foa2/artwork/tutorials/basic

http://www.barnettcollege.com/tutorial1.htm