IndyVille

Indiana Jones and the Great Circle ilmestyy tänä vuonna

Indiana Jones and the Great Circle

Xbox esitteli aiemmin kerrotun mukaisesti tulevia pelejään Developer Direct -lähetyksessä tänään iltakymmeneltä Suomen aikaa ja saimme vihdoin ensimmäiset tiedot ruotsalaisen MachineGamesin tulevasta Indy-pelistä. Pelin virallinen nimi on Indiana Jones and the Great Circle ja se sijoittuu vuoteen 1937. Indy on kotona Marshall Collegessa kun joku murtautuu sisään. Indy kiirehtii yliopiston museolle törmätäkseen varkaaseen joka pakenee arvottoman aarteen kanssa. Indy seuraa jälkiä Vatikaaniin jossa hän törmää myös vanhoihin tuttuihin natseihin.

Peliä pelataan ensisijaisesti ensimmäisestä persoonasta Indyn silmien takaa mutta pelissä on myös runsaasti kauempaa kuvattuja hetkiä joissa päästään nauttimaan elokuvamaisista kohtauksista. Peli yhdistää ongelmanratkontaa, ruoskanheilutusta, lähitaisteluja, hiippailua sekä aseellista taistelua. Pelin nimitarinassa maailman muinaiset paikat muodostavat niin sanotun suuren ympyrän eli Circuli Magnin. Seikkailu vie Indyn Vatikaanista Sukhothain unohdettuihin temppeleihin, Egyptin pyramideille, lumihuippuiseen Himalajan vuoristoon sekä videomateriaalin perusteella myös Nanjingin verilöylyn kaaokseen. Indyn apuna seikkailussa on tutkiva journalisti Gina Lombardi jolla on henkilökohtainen syy selvittää salaisuus perinpohjaisesti. Pelin pahiksena on huippuälykäs saksalainen Emmerich Voss jonka pakkomielteenä on ihmismielen manipulointi. Seikkailun varrella on myös runsaasti vaihtoehtoisia tehtäviä jotka sisältävät eeppisiä ansoja ja piilotettuja salahuoneita.

Peli julkaistaan PC:lle, Xboxille ja Game Passille loppuvuodesta 2024. Vielä on siis aikaa päivittää pelivälineet ajan tasalle ja valmistautua seikkailuun.

Pelintekijöiden haastattelu
Pelin viralliset sivut