IndyVille

Taas lisätietoa uudesta Indypelistä

Kuvakaappaus uudesta Indy-pelistäLucasArts on ensimmäistä kertaa julkaissut materiaalia tulevasta Indiana Jones -pelistä. Pelin uusilta virallisilta sivuilta löytyvissä 10 kuvakaappauksessa ja trailerissa Indy tappelee San Franciscon Chinatownissa kiinalaisia vastaan kaupungin kaduilla ja legendaaristen raitiovaunujen päällä. Lisäksi parissa kuvassa näkyy teksti Lao Che Cocktails, joten on pätevä syy olettaa että salaperäinen vanha vihollinen on Indiana Jones ja Tuomion temppelistä tuttu shanghailainen rötösherra Lao Che. Valitettavasti kuvakaappausten perusteella vaikuttaa siltä, että Indy ei muistuta yhtä paljon Harrison Fordia kuin Indiana Jones and the Emperor”s Tombissa.

LucasArts on myös julkaissut uuden lehdistötiedotteen DMM-teknologiasta. Sen mukaan DMM-teknologian avulla jokainen puun pirstoutuminen ja lasin hajoaminen tapahtuu eri tavalla, kuten oikeassakin elämässä.

IGN on lisäksi julkaissut pelistä artikkelin. Siinä ei kerrota käytännössä mitään uutta, mutta siinä kuvaillaan ansiokkaasti sitä mitä he näkivät pelistä -messuilla. Artikkelin mukaan pelistä on vain noin 20% valmiina ja ILM:n osuus pelistä on valaistuksen hoito, joka säädetään kuntoon Pirates of the Caribbean 2: Dead Man”s Chest -elokuvassa käytettävällä tekniikalla

Pelin virallinen sivu
Katso traileri
Lue lehdistötiedote
Lue IGN:n artikkeli