IndyVille

Indiana Jones 4:sen tilanne

Ilta-Sanomien linkityksen ansiosta IndyVillessä on käynyt päivässä noin 10 kertaa enemmän kävijöitä kuin tavallisesti. Monet tulevat tänne etsiäkseen tietoa Indiana Jones 4:sesta, joten tässä pieni tilannekatsaus:

5.3. Steven Spielberg kertoi, että Jeff Nathansonin kirjoittama käsikirjoitus, jonka muokkauksen George Lucas juuri lopetti, ei ole täysin Spielbergin mieleinen. Spielberg on palkannut käsikirjoittaja David Koeppin viimeistelemään sitä. Koepp on käsikirjoittanut Spider-Man – Hämähäkkimiehen ja Maailmojen sodan. Artikkelin mukaan Spielberg aikoo pitää välivuoden, mutta Spielbergin tiedottaja Martin Levy kumosi tiedon myöhemmin.

Reutersin mukaan Harrison Ford sanoi saksalaisen Fit for Fun -lehden haastattelussa, että hänellä ja Spielbergillä on nyt kumpaakin miellyttävä käsikirjoitus. Tämä on ristiriidassa kymmenen päivää aikaisemmin raportoiduissa tiedoissa, joiden mukaan David Koepp viimeistelee parhaillaan käsikirjoitusta. Todennäköisesti lehden haastattelu on tehty ennen Spielbergin kommenttia ja siten käsikirjoitus ei ole täysin valmis vielä. Myöskään aloituspäivämäärää ei ole päätetty vielä.

Lue Spielberg -artikkeli
Lue Reutersin artikkeli