IndyVille

Shokkiuutinen: Ford vetäytyy Kristallikallon valtakunnasta

Valitettavana velvollisuutenamme on ilmoittaa, että odotetun Indiana Jones ja Kristallikallon valtakunta -elokuvan päätähti Harrison Ford ja tuottaja George Lucas ovat riitaantuneet toistaiseksi tuntemattomasta syystä, ja neljännen Indiana Jones -elokuvan jälkituotanto on toistaiseksi jäissä ja elokuvan odotetaan myöhästyvän tällä hetkellä määrittelemättömän ajanjakson verran.

Tilannetta tullaan todennäköisesti ratkomaan lähiviikkoina lakituvassa, sillä Ford näillä näkymin vaatii itselleen kaikkia oikeuksia omaan ulkonäköönsä, ja jos oikeuden päätös on Fordille suosiollinen, täytyy kaikki materiaali jossa käytetään Fordin kasvoja tai ääntä niin itse elokuvassa kuin promomateriaalissakin (kuten esimerkiksi tämä valtava seinäjuliste New Yorkissa) suunnitella uusiksi.

Ohjaaja Steven Spielberg on antanut julkisuuteen kannanoton, jonka mukaan koko elokuvaprojektia ei kuitenkaan pistetä kokonaan hyllylle, vaan Fordin voittaessa oikeusjutun elokuva leikataan kokoon siitä materiaalista, jossa Ford ei esiinny. Spielbergin mukaan näitä ottoja on riittävästi, ja hyvin suurella todennäköisyydellä elokuvan ykkösnimeksi nostetaan Mutt Williamsia näyttelevä Shia LaBeouf.

Päivitys 2.4.2008: Silliä ja kuravettä kaikille!